Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, τον τελευταιο καιρο εχω ενα προβλημα με την μπαταρια του tablet, οταν φορτιζει σταματαει στο 17% και δεν συνεχιζει, επισης εχω ενα προβλημα με το καλωδιο του φορτιστη και μηπως φταιει το καλωδιο για αυτο το προβλημα;

Δημοσ.

Γεια σας, τον τελευταιο καιρο εχω ενα προβλημα με την μπαταρια του tablet, οταν φορτιζει σταματαει στο 17% και δεν συνεχιζει, επισης εχω ενα προβλημα με το καλωδιο του φορτιστη και μηπως φταιει το καλωδιο για αυτο το προβλημα;

Σίγουρα είναι πιο οικονομικό και πιο εύκολο να δοκιμάσεις ένα άλλο καλώδιο! Αν είναι μπαταρία αναλόγως και το tablet ίσως δεν αξίζει καν η επισκευή

Δημοσ.

Σίγουρα είναι πιο οικονομικό και πιο εύκολο να δοκιμάσεις ένα άλλο καλώδιο! Αν είναι μπαταρία αναλόγως και το tablet ίσως δεν αξίζει καν η επισκευή

Λοιπον, τωρα εβαλα καινουριο καλωδιο, στις 22:30 θα δουμε αν το προβλημα επιμενει η οχι.

Δημοσ.

Τελικα σταματησε το προβλημα και φορτιστηκε ολοκληρο, μαλλον απο'δω και περα θα χρησιμοποιω μονο αυτο το καλωδιο.

• Like 1
Δημοσ.

Τελικα σταματησε το προβλημα και φορτιστηκε ολοκληρο, μαλλον απο'δω και περα θα χρησιμοποιω μονο αυτο το καλωδιο.

Ωραίος! Την πιο "ανώδυνη" ζημιά είχες τελικά :-)

Δημοσ.

Τελικά το πρόβλημα επανήλθε, χτες φόρτισα το tablet μου το απόγευμα και στις 23:00 άνοιξα το tablet μου και η μπαταρία ήταν στο 2%!!!!!!!!!. Μήπως κουνήθηκε το καλώδιο (γιατί είναι μεγάλο) η χάλασε κι αυτό?

Δημοσ.

Χθες τελειωσε η μπαταρια του tablet και το βαζω να φορτισει και η μπαταρια ειναι στο 0%!!!!!!!! Τι φταιει τελικα;;

Δημοσ.

Χθες τελειωσε η μπαταρια του tablet και το βαζω να φορτισει και η μπαταρια ειναι στο 0%!!!!!!!! Τι φταιει τελικα;;

Εγγύηση υπάρχει?

Μάρκα/μοντέλο?

Δημοσ.

Εγγύηση υπάρχει?

Μάρκα/μοντέλο?

Ναι, υπαρχει εγγυηση, αλλα δεν ξερω ποσο διαρκει και το μοντελο ειναι VERO A8826.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...