jimijoop Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Γεια σας, τον τελευταιο καιρο εχω ενα προβλημα με την μπαταρια του tablet, οταν φορτιζει σταματαει στο 17% και δεν συνεχιζει, επισης εχω ενα προβλημα με το καλωδιο του φορτιστη και μηπως φταιει το καλωδιο για αυτο το προβλημα;
zio10 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Γεια σας, τον τελευταιο καιρο εχω ενα προβλημα με την μπαταρια του tablet, οταν φορτιζει σταματαει στο 17% και δεν συνεχιζει, επισης εχω ενα προβλημα με το καλωδιο του φορτιστη και μηπως φταιει το καλωδιο για αυτο το προβλημα; Σίγουρα είναι πιο οικονομικό και πιο εύκολο να δοκιμάσεις ένα άλλο καλώδιο! Αν είναι μπαταρία αναλόγως και το tablet ίσως δεν αξίζει καν η επισκευή
jimijoop Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Σίγουρα είναι πιο οικονομικό και πιο εύκολο να δοκιμάσεις ένα άλλο καλώδιο! Αν είναι μπαταρία αναλόγως και το tablet ίσως δεν αξίζει καν η επισκευή Λοιπον, τωρα εβαλα καινουριο καλωδιο, στις 22:30 θα δουμε αν το προβλημα επιμενει η οχι.
jimijoop Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Τελικα σταματησε το προβλημα και φορτιστηκε ολοκληρο, μαλλον απο'δω και περα θα χρησιμοποιω μονο αυτο το καλωδιο. 1
zio10 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Τελικα σταματησε το προβλημα και φορτιστηκε ολοκληρο, μαλλον απο'δω και περα θα χρησιμοποιω μονο αυτο το καλωδιο. Ωραίος! Την πιο "ανώδυνη" ζημιά είχες τελικά
jimijoop Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Τελικά το πρόβλημα επανήλθε, χτες φόρτισα το tablet μου το απόγευμα και στις 23:00 άνοιξα το tablet μου και η μπαταρία ήταν στο 2%!!!!!!!!!. Μήπως κουνήθηκε το καλώδιο (γιατί είναι μεγάλο) η χάλασε κι αυτό?
jimijoop Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Χθες τελειωσε η μπαταρια του tablet και το βαζω να φορτισει και η μπαταρια ειναι στο 0%!!!!!!!! Τι φταιει τελικα;;
coolerman Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Χθες τελειωσε η μπαταρια του tablet και το βαζω να φορτισει και η μπαταρια ειναι στο 0%!!!!!!!! Τι φταιει τελικα;;Εγγύηση υπάρχει?Μάρκα/μοντέλο?
jimijoop Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Εγγύηση υπάρχει? Μάρκα/μοντέλο? Ναι, υπαρχει εγγυηση, αλλα δεν ξερω ποσο διαρκει και το μοντελο ειναι VERO A8826.
coolerman Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι, υπαρχει εγγυηση, αλλα δεν ξερω ποσο διαρκει και το μοντελο ειναι VERO A8826.Μίλησε με την octabit αφού υπάρχει εγγύηση.http://www.oktabit.gr/mobile/contact.asp
jimijoop Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μίλησε με την octabit αφού υπάρχει εγγύηση. http://www.oktabit.gr/mobile/contact.asp Έγραψα το πρόβλημα στο forum στου oktabit, μένει τώρα να μου απαντήσουν.
coolerman Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Έγραψα το πρόβλημα στο forum στου oktabit, μένει τώρα να μου απαντήσουν. Κάνε και ενημέρωση,έχει καλό support
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα