ParhsG Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Εχεις γράψει σε επιμαχα θεματα του Deladoor ,μηπως ησουν στο team του Δελα; Φυσικα το alpha cms..
Dimweb Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Ειμαι μεταξυ Wordpress - Joobla - Drupal ... Μαλλον Wordpress εχει την μεγαλυτερη ταχυτητα/.
GregorysG4 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Ειμαι μεταξυ Wordpress - Joobla - Drupal ... Μαλλον Wordpress εχει την μεγαλυτερη ταχυτητα/. Τι θέλεις ακριβώς να φτιάξεις? και οι τρεις πλατφόρμες έχουν απίστευτες δυνατότητες, η καθεμία όμως είναι στο είδος της.
geomagas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Για joomla δεν μπορώ να εκφέρω έγκυρη άποψη, αλλά μεταξύ των άλλων δύο, wordpress αβλεπί. Υποκειμενικό ίσως (γούστα είναι αυτά), απλά μεταφέρω την εμπειρία μου.
George b Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Πιστευω οτι το wordpress ειναι η καλυτερη σου επιλογη...μιας και το drupal αν και μπορεις με αυτο να κανεις τα παντα ειναι λιγο δυσκολο στην παραμετροποιηση...
sougiasdj Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Είναι λίγο γενικό το ερώτημα και δε μπορεί να υπάρξει μια ξεκάθαρη απάντηση. Στη θέση μου θα εσπαγα το ζητούμενο σε υποκατηγορίες και θα σύγκρινα καθε μία με τις πιο πάνω πλατφόρμες. Το joomla το έχω δουλέψει ελάχιστα και μπορω να σου πω πως με άφησε αδιάφορο. Το wordpress και το Drupal είναι πολυεργαλεία και συχνά υπάρχει μια άσκοπη κόντρα για το πιο ειναι καλύτερο. Η λογική του api υπάρχει στο core και των δύο με αντίστοιχα functions /hooks. Γρήγορα είναι και τα δύο απλα το wordpress έχει πολύ πιο εύκολο learning curve Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος.
XPHSTOS_ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Νομίζω ότι και τα 3 (Joomla!, Wordpress, Drupal) είναι εξίσου καλά αν ξέρεις να τα σκαλίζεις λίγο... Κοινώς, όποιο μάθεις πιο καλά αυτό είναι και το καλύτερο.Νομίζω το ευκολότερο API, τουλάχιστον για μένα, το έχει το Wordpress όπως επίσης για Drupal & Wordpress Θα βρεις πιο εύκολα βοήθεια στο διαδίκτυο. Σημαντικό!Παντως το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλουν optimize πριν βγουν online και τα 3!!!Ειδικά αν κάνεις κάτι πολύπλοκο με πολλά extra plugins τα Request είναι πάααρα πολλα!Με σειρά ευκολίας θα τα έβαζα ως εξής:1) Wordpress2) Joomla!3) DrupalΑν και στο Drupal αναμένεται η εκδοση 8 όπου λένε θα έχε πάρα πολλές αλλαγές και γενικά θα γίνει πολύ πιο εύκολο..Οψώμεθα!
CyberCr33p Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Έχω το site μου σε Joomla τα τελευταία 6 χρόνια. Το νέο site που κατασκευάζεται αυτή τη στιγμή θα είναι σε Wordpress. Καμία σχέση σε ευκολία διαχείρισης καθώς και στη κατασκευή custom plugins το ένα με το άλλο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα