STORM1978 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Η ίδια είναι ακριβώς αλλα ακριβότερη 9 ευρώ στο eshop.
PoisonousHammer Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Η ίδια είναι ακριβώς αλλα ακριβότερη 9 ευρώ στο eshop. το βιντεο την εχει με ενα μονο ανεμιστιρακι (2 ενα απο καθε μερια εννοω),δλδ δν ειναι 240mm.γιαιτ?
STORM1978 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 To βίντεο δείχνει την μικρή 140XL και όχι την μεγάλη 280L
PoisonousHammer Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 α οκ ωραια ευχαριστω...αξιζει ομωςσ?χωραει στο κουτι μου?
STORM1978 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Από αυτά που διάβασα πάνω παίρνει 2 * 200χ200χ30 fans, η 280l είναι 311χ139χ30 οπότε θα έλεγα ναι.
PoisonousHammer Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 α ωραια ευχαριστω,κατι τελευταιο ρε φιλε,σιγουρα η μηττρικη ειναι καλη?μηπως να επαιρνα καμια αλλη?
Hyphen Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 α ωραια ευχαριστω,κατι τελευταιο ρε φιλε,σιγουρα η μηττρικη ειναι καλη?μηπως να επαιρνα καμια αλλη? Φαγωθηκες με την μητρικη.Μια χαρά ειναι δεν έχεις θέμα.Υπαρχει περίπτωση και καινούργια να πάρεις να πετύχεις ακριβώς το ίδιο Oc με την ήδη υπάρχουσα ... Μην την πειραξεις
PoisonousHammer Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Φαγωθηκες με την μητρικη.Μια χαρά ειναι δεν έχεις θέμα.Υπαρχει περίπτωση και καινούργια να πάρεις να πετύχεις ακριβώς το ίδιο Oc με την ήδη υπάρχουσα ... Μην την πειραξεις αχαχαχαχαχ,ναι ειμαι λιγο καπως με αυτα τα θεματα.....thanks!!!!αφου δν εχει θεμα.....το μονο προβλημα ειναι πως την εγκαθιστω την υδροψυξη αφου δν θα δω διαφορα στο oc,οταν θα κανω sli,υπαρχει προβλημα με το χ8 χ8 που μαλλον θα τρεχουν οι καρτεσ?sto price-rage 200-250 ευρω υπαρχουν μητρικεσ που εξασφαλιζουν χ16 χ16?απο επιδοσεις γενικα πως παει η καρτουλα?
selianx Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 ^Δε θα δεις διαφορά από x8/x8 σε x16/x16, το bandwith είναι άπλετο για "κανονικές" αναλύσεις.Τώρα αν πάρεις 8K οθόνη, ή συνδέσεις κανα 4αρι 1080p, θα χάσεις 1% performance...Κάτι μου λέει ότι σε τρώει να φας τα λεφτά σου. Πιο πριν είπες "θα τα χαλάσω σε μ@λ@κίες". Αν πετάξεις τη μητρική για να πάρεις άλλη μητρική, μ@λ@κί@ θα είναι μιας και αυτή που έχεις είναι μια χαρά.. Για να μη σου πω ότι θα πάρεις μια των 200-250 τώρα, και μετά από δυο χρόνια που θα λειτουργήσεις το μηχάνημα μιας και του χρόνου θα διαβάζεις, θα είσαι outdated..
PoisonousHammer Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 ^ Δε θα δεις διαφορά από x8/x8 σε x16/x16, το bandwith είναι άπλετο για "κανονικές" αναλύσεις. Τώρα αν πάρεις 8K οθόνη, ή συνδέσεις κανα 4αρι 1080p, θα χάσεις 1% performance... Κάτι μου λέει ότι σε τρώει να φας τα λεφτά σου. Πιο πριν είπες "θα τα χαλάσω σε μ@λ@κίες". Αν πετάξεις τη μητρική για να πάρεις άλλη μητρική, μ@λ@κί@ θα είναι μιας και αυτή που έχεις είναι μια χαρά.. Για να μη σου πω ότι θα πάρεις μια των 200-250 τώρα, και μετά από δυο χρόνια που θα λειτουργήσεις το μηχάνημα μιας και του χρόνου θα διαβάζεις, θα είσαι outdated.. αχαχαχαχαχαχ,οκ ενταξει πιστηκα οτι εχ καλη μητρικη!ειδα στο pc magazine οτι ειχε τισ καλυτερεσ επιδοσεις σε ολους τους τομεισ απο ολα τα z87 mobos,απλως τις λειπουν καποια χαρακτηριστικα,am i right?
selianx Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Οι MOBO σε επιδόσεις τα ίδια είναι οι διαφορές είναι: ποιότητα, features, και εξωτερική εμφάνιση.Τα features είναι ψιλο-μαρκετίλα, δε χρησιμοποιείς ούτε το 1/5 αυτών πιστεύω, εξωτερική εμφάνιση υποκειμενικό και ποιότητα που "παίζεται".Μπορεί να πάρεις μια MOBO των 250 Ευρώ με "τρίχρωμους πυκνωτές με επίστρωση απ'αυτά που φτιάχνουν τα μαύρα κουτιά σε αεροπλάνα" και να έχεις προβλήματα, να πάρεις μιαν άλλη φθηνότερη, και να είσαι κυριλέ.Όπως και να έχει, αν θες σώνει και καλά να χαλάσεις τα λεφτά σου στο PC μη τα σκάσεις σε GPU,PSU,MOBO,RAM,SSD κλπ, εφόσον σκοπεύεις να τον χαρείς μετά από δυο χρόνια. Τότε μπορεί να έχουν γίνει mainstream οι 6790K,Ζ15034527 και δε ξέρω εγώ τι... Πάρε καμιά κουτάρα ή τίποτα τρελά ηχεία, που θα μείνουν. Μη δώσεις άλλα λεφτά για το ήδη υπάρχων σύστημα, καλά κρατεί και θα κρατήσει.Αλλιώς φάτα σε σουβλάκια, εισιτήρια για αγώνες, κοπέλες ή βοήθησε την οικογένεια σου στα φροντιστήρια ή ότι τραβάει η ψυχή σου. Και σε μ@λ@κίες να τα φας, αρκεί να τα χαρείς! 1
PoisonousHammer Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Οι MOBO σε επιδόσεις τα ίδια είναι οι διαφορές είναι: ποιότητα, features, και εξωτερική εμφάνιση. Τα features είναι ψιλο-μαρκετίλα, δε χρησιμοποιείς ούτε το 1/5 αυτών πιστεύω, εξωτερική εμφάνιση υποκειμενικό και ποιότητα που "παίζεται". Μπορεί να πάρεις μια MOBO των 250 Ευρώ με "τρίχρωμους πυκνωτές με επίστρωση απ'αυτά που φτιάχνουν τα μαύρα κουτιά σε αεροπλάνα" και να έχεις προβλήματα, να πάρεις μιαν άλλη φθηνότερη, και να είσαι κυριλέ. Όπως και να έχει, αν θες σώνει και καλά να χαλάσεις τα λεφτά σου στο PC μη τα σκάσεις σε GPU,PSU,MOBO,RAM,SSD κλπ, εφόσον σκοπεύεις να τον χαρείς μετά από δυο χρόνια. Τότε μπορεί να έχουν γίνει mainstream οι 6790K,Ζ15034527 και δε ξέρω εγώ τι... Πάρε καμιά κουτάρα ή τίποτα τρελά ηχεία, που θα μείνουν. Μη δώσεις άλλα λεφτά για το ήδη υπάρχων σύστημα, καλά κρατεί και θα κρατήσει. Αλλιώς φάτα σε σουβλάκια, εισιτήρια για αγώνες, κοπέλες ή βοήθησε την οικογένεια σου στα φροντιστήρια ή ότι τραβάει η ψυχή σου. Και σε μ@λ@κίες να τα φας, αρκεί να τα χαρείς! ,τοτε προφανως δν αξιζει ουτε η αγορα υδροψυξης μιασ και σε 2 χροναι θα βγουν αλλα μοντελα....ραμ αξιζειεχω 1χ8γβ stick ,αλλα υπαρχει περιπτωση για τον ι7 4770κ να βγει mobo που να υποστηριζει δδρ4?
stathisgtr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Ξεχνάτε την μεταπωλητικη αξία σε ακριβά και ίσως καλά hardware parts.Αλλιώς θα πουληθεί μια μητρική των 250 ευρώ και αλλιώς μια των 150.
selianx Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 ,τοτε προφανως δν αξιζει ουτε η αγορα υδροψυξης μιασ και σε 2 χροναι θα βγουν αλλα μοντελα....ραμ αξιζειεχω 1χ8γβ stick ,αλλα υπαρχει περιπτωση για τον ι7 4770κ να βγει mobo που να υποστηριζει δδρ4? Κοίταξε να δεις, μια ψύκτρα χάνει την αξία της πιο αργά από άλλα κομμάτια εφόσον α) στη προκειμένη περίπτωση θα κρατήσεις τον επεξεργαστή, β) μπορεί να μπει σε πολλά sockets (άρα έχει μεταπωλητική αξία "καλή", γ)υπάρχει περίπτωση να υποστηρίζει και νέα sockets. Γενικά, δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις τώρα εφόσον τον υπολογιστή θα τον χαρείς σε 2 χρόνια, εγώ στο 'πα απ'την αρχή, αλλά αν αγοράσεις, αυτά που μένουν σίγουρα είναι κουτί,τροφοδοτικό,ψύκτρα. Όλα τα άλλα αλλάζουν συνεχώς. Ο memory controller του 4770k δε νομίζω να υποστηρίζει DDR4 οπότε μάλλον όχι. Μη σκας για DDR4, δε περιμένουμε μεγάλες διαφορές σε gaming (πιστεύω) πιο πολύ θα ωφελήσει την εξέλιξη των APUs, τα laptops (low power consumption) ή memory intensive apps. Ξεχνάτε την μεταπωλητικη αξία σε ακριβά και ίσως καλά hardware parts.Αλλιώς θα πουληθεί μια μητρική των 250 ευρώ και αλλιώς μια των 150. Την έχει ήδη τη MOBO, δεν είναι ότι σκέφτεται ποια να αγοράσει.Προτείνεις να δώσει άλλα 160, πουλώντας αυτήν που έχει κανα 90άρι ας πούμε τώρα, δηλαδή να έχουν φύγει από την τσέπη του 130-140 που την πήρε +160 , 300 ευρώ για να μπορέσει να την μεταπωλήσει στο μέλλον;
stathisgtr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Κοίταξε να δεις, μια ψύκτρα χάνει την αξία της πιο αργά από άλλα κομμάτια εφόσον α) στη προκειμένη περίπτωση θα κρατήσεις τον επεξεργαστή, β) μπορεί να μπει σε πολλά sockets (άρα έχει μεταπωλητική αξία "καλή", γ)υπάρχει περίπτωση να υποστηρίζει και νέα sockets. Γενικά, δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις τώρα εφόσον τον υπολογιστή θα τον χαρείς σε 2 χρόνια, εγώ στο 'πα απ'την αρχή, αλλά αν αγοράσεις, αυτά που μένουν σίγουρα είναι κουτί,τροφοδοτικό,ψύκτρα. Όλα τα άλλα αλλάζουν συνεχώς. Ο memory controller του 4770k δε νομίζω να υποστηρίζει DDR4 οπότε μάλλον όχι. Μη σκας για DDR4, δε περιμένουμε μεγάλες διαφορές σε gaming (πιστεύω) πιο πολύ θα ωφελήσει την εξέλιξη των APUs, τα laptops (low power consumption) ή memory intensive apps. Την έχει ήδη τη MOBO, δεν είναι ότι σκέφτεται ποια να αγοράσει. Προτείνεις να δώσει άλλα 160, πουλώντας αυτήν που έχει κανα 90άρι ας πούμε τώρα, δηλαδή να έχουν φύγει από την τσέπη του 130-140 που την πήρε +160 , 300 ευρώ για να μπορέσει να την μεταπωλήσει στο μέλλον; Έχεις δίκιο σε αυτό.Απλά αναφέρθηκα στο θέμα σου με τις μητρικές.Αν έχει και βέβαια δεν χρειάζετε να ξοδέψει τπτ.Καλύτερα να τα φάει σε άλλα πράγματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα