Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ο φορητός μου είναι 3 χρόνον περίπου και έχει αρχίσει να κολαει τελιος ... δλδ παραδείγματι εκεί που είσαι στο ίντερνετ η κάνεις ότι διποδίποτε άλλο παγώνει τελιος και ξεκολλάει οταν τον σβισεις απο το κουμπί 

Δημοσ.

ξεκολλάει οταν τον σβισεις απο το κουμπί 

ε οχι !

EDIT : δοκιμασε να κανεις ενα disk cleanup και καμια ανασυγκροτηση ( αν δεν κανει ηδη μονο του).Για να κολαει ετσι ΜΑΛΛΟΝ γεμιζει η ραμ φουλ και δεν μπορει να κανει τπτ αλλο και κολλαει.

Δημοσ.

ναι αλλα το θεμα ειναι οτι αυτο το λαπτοπ το εχοουν οι γονεις μου και το χρησιμοποιούν μονο για ίντερνετ και τπτ αλλο ... αυτο σημαίνει οτι δεν εχει κανενα παιχνιδι η καπιο αλλο προγραμα για να χρησιμοποιei ram ! 

Δημοσ.

ναι αλλα το θεμα ειναι οτι αυτο το λαπτοπ το εχοουν οι γονεις μου και το χρησιμοποιούν μονο για ίντερνετ και τπτ αλλο ... αυτο σημαίνει ....................

Αυτό σημαίνει ότι το πιθανότερο είναι να είναι γεμάτο σκουπίδια που καταναλώνουν πόρους.

Τρέξε το ESET online scanner με τις ρυθμίσεις όπως στην φωτογραφία, και θα δεις την διαφορά.

post-294072-0-29168600-1410698038_thumb.jpg

http://www.eset.com/gr-en/home/products/online-scanner/

Δημοσ.

υπάρχει πιθανότητα να δημιουργείτε απο υπερβολική θερμοκρασία και να θέλει καθάρισμα?

Αν ηταν απο υπερβολικη θερμοκρασια απλα θα εσβηνε το λαπτοπ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...