Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα,
εχω τoν Xoro 8300 V2 με firmware 1.2.6
Τον εχω συνδεσει με component με μια Samsung 32'' HD ready.Είναι από τις πρωτες lcd που βγηκαν και δεν εχει ενσωματωμενο δεκτη ουτε θυρα Hdmi.
Το πρόβλημα που αντιπετωπιζω είναι ότι ενώ στον αυτοματο συντονισμο καναλιων την ωρα που σκαναρει δειχνει ολο το πακετο καναλιων της Νεριτ(Ν1,Ν2,ΝΗD,Vouli) καθως και 4 ραδιοφωνικούς σταθμούς,μολις τελειωσειι ο αυτοματος συντονισμος δεν τα περναει στην λιστα καναλιων παρα μονο το Ν2,ουτε τους ραδιοφωνικούς σταθμούς.Ολα τα αλλα ιδιωτικα και τοπικα ψηφιακα καναλια παιζουν κανονικα.
Δεν νομιζω να φταιει η κεραια γιατι εχω άλλες δυο τηλεοράσεις με ενσωματωμενο δεκτη που περνουν από την ιδια κεραια και εκει όλα τα καναλια της Νεριτ παιζουν κανονικα.Αρα το πρόβλημα εντοπίζεται στον Xoro.
Καμια ιδεα?

Δημοσ.

Μάλλον έχεις πρόβλημα κεραίας η καλώδιο η βυσματων συνδεσμολογίας η ο τροπος κατανομης σηματος προς τις τρεις τηλεοράσεις [στο σπλιτερ εχει η κάθε εξοδος απώλειες 3-4db] Μπορεί να συμβαίνει και το ανάποδο  με δυνατο υπερβολικο σημα  ο  Xoro 8300 να μπουκώνει εχοντας ευαίσθητο τιουνερ 

Δημοσ.

Μενω σε πολυκατοικια.Παιρνω σημα από την  κεντρικη κεραια(υπαρχει και ενισχυτης ikusi).Υπαρχει μια πριζα στο σαλονι,από εκει το καλωδιο καταληγει σε ένα ενισχυτή γραμμης που εχει δυο θεσεις,η μια δινει στην τηλεοραση του σαλονιού που είναι ο xoro και η άλλη καταληγει σε ένα splitter ikusi που δινει στις δυο τηλερορασεις των δωματιων.

Πριν δυο μηνες επαιζε κανονικα η Νεριτ και το αθλητικο καναλι,απ όταν προστεθηκαν όλα το πακετο καναλιων της Νεριτ στην Κρητη παιζει μονο το αθλητικο καναλι.

Αυτό που μου κανει εντυπωση είναι ότι και αλλοι στην πολυκατοικια με ξεχωριστο αποκωδικοποιητή(όχι xoro) εχουν το ιδιο πρόβλημα με μενα.Επισης και ενας φιλος μου σε άλλο νομο της Κρητης σε σχεση με μενα με αποκωδικοποητη Manta και Crt  τηλεοραση αντιμετωπιζει το ιδιο πρόβλημα.

Μου φαινεται πολύ περιεργο,να υπαρχει καποιο γενικο πρόβλημα στην Κρητη με τα καναλια της Νεριτ με ορισμένους αποκωδικοποιητες?

Δημοσ.

Από το ψηφιακο κεντρο Μαλαξα οπου εκπέμπεται το ψηφιακο σημα,η Νεριτ εκπεμπει στους διαυλους 21 και 24.Στον 21 υπαρχει το καναλι Ν2(δειχνει αθλητικα και είναι το ιδιο με το Νsports) και στον 24 οπου υπαρχουν τα καναλια Ν1,Νsports,NHD και Vouli.
Πειραματιστηκα με τις ρυθμισεις και παρατηρησα το εξης,αν διαγραψω το Ν2 από την λιστα καναλιων και κανω χειροκινητη αναζητηση στον 24 διαυλο τα βρικσει τα καναλια και τα αποθηκευει κανονικα στη λιστα.Με τα καναλια της Νεριτ αποθηκευμανα αν κανω χειροκινητη αναζητηση στον διαυλο 21 βρισκει το Ν2 και εξαφανιζει τα καναλια του διαυλου 24.Αρα για να παιζουν τα πολλα καναλια της Νεριτ του διαυλου 24 πρεπει να διαγραφει χειροκίνητα το Ν2 και να γινει χειροκινητη αναζητηση στον 24.
Αρα γι αυτό στον αυτοματο συντονισμο δεν μπορουσε να τα βρει.Εβρισκε πρωτα το Ν2 του διαυλου 21 και μετα τα αλλα της Νεριτ στον 24 και δεν μπορουσε να τα περασει.
Επομένως τα καναλια του διαυλου 24 δεν μπουρουν να 'συνυπαρξουν' με το Ν2 του 21
Από την ιστοσελιδα της Nεριτ παρατηρω ότι τα καναλια της είναι 4 ,το Ν1,ΝHD,Νsports και Vouli,δεν υπαρχει το Ν2.

Δημοσ.

Τότε πιάνεις και από κάποιο γειτονικό κέντρο, κλασσικό φαινόμενο στην Αττική με διπλά κανάλια. Ήταν όπως είπα θέμα σημάτων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...