NiaUu Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Εχω δοκιμασει 2 launchers που μου χαν ξεφυγει και στον εναν μ αρεσουν 2 widget του παρα πολυ.. Ομως δεν μ αρεσει τιποτα αλλο απ αυτοv.. Θελωα αυτα τα 2 widjet να τα αντιγραψω σε εναν αλλον Launcher.. Εκανα extract apk --> zip αλλα δεν μπορεσα να βγαλω ακρη.. Δεν βρηκα τιποτα σχετικο με τα widjet που θελα.. Ξερει κανεις αν γινεται αυτο που ζηταω? Αν ναι πως? Μπορω να γινω πιο συγκεκριμενη με τον Launcher και τα Widget που ζηταω αν επιτρεπεται κι αν χρειαζεται
neverme Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Έχω την εντύπωση ότι δε γίενεται....Ποια είναι τα widget όμως μήπως ξέρουμε κανένα app που να τα έχει, έστω παρόμοια...
NiaUu Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 HD 3D Launcher λεγεται και τα widget ειναι 3D Dialer (δεν υπαρχει στο playstore) και το 3D File (που επισης δεν υπαρχει) Επισης δεν υπαρχουν ως app εκει που ναι ολες οι εφαρμογες
neverme Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Λογικά δε θα γίνονται extract, αλλά και να γινόντουσαν δεν ξέρω αν θα δούλευαν σε άλλο launcher (framework incompatibility). Οπότε ή συνηθίζεις τον launcher (πολύ lag) ή βρίσκεις άλλα widget που να σε ικανοποιούν στον launcher που σου αρέσει. Αυτά από εμένα....Ίσως κάποιος άλλος να ξέρει κάτι παραπάνω....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα