mclein Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Αν ψάξεις πιο πίσω έχει βάλει φωτογραφία μονο για τον κροκοδειλο ειδα αλλα οχι φωτο. αγαπημενο πορσικο !!! περιμενω τη βολτα, ετοιμαζω τα χαπια αν και δυσκολευομαι να πιστεψω οτι υπαρχει ελληνας οδηγος/ιδιοκτητης που στριβει με 140+ με αυτο το αμαξι και ολα ειναι οκ. στο κλαμπ που πηγαινα ενα φεγγαρι, μονο ωραιες γυναικες ειχαν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Βολτούλα στη λιμνούλα 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Τι θερμοκρασίες έχετε τώρα εκεί headbanger; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Τι θερμοκρασίες έχετε τώρα εκεί headbanger; ~20 . μέχρι 25 πάει στις ζεστές μέρες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 ~20 . μέχρι 25 πάει στις ζεστές μέρες Αυτη ειναι θερμοκρασια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Αλλαξα τελικο στο αμαξι, εβαλα απο alfa romeo mito 155hp το οποιο το πηρα μεταχειρισμενο απο το car. Ο ηχος αντε να εχει αλλαξει ελαχιστα (στις υψηλες στροφες) μιας και το καζανι ειναι το ιδιο απλα το εβαλα επειδη μου ειχε κολλησει στο μυαλο εδω και πολυ καιρο και μου αρεσαν οι 2πλες μπουκες...Να και μια φωτο (ανοιξτε την) 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanosrx8 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Κάποτε στο Τέξας,και τώρα. Και έχουμε πολύ δρόμο ακόμα για να τελειώσουμε 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
futureshock Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 μετα το βαψιμο ζαντων+οροφης και μια βραδινη βολτα 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kataramenos42 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Αλλαξα τελικο στο αμαξι, εβαλα απο alfa romeo mito 155hp το οποιο το πηρα μεταχειρισμενο απο το car. Ο ηχος αντε να εχει αλλαξει ελαχιστα (στις υψηλες στροφες) μιας και το καζανι ειναι το ιδιο απλα το εβαλα επειδη μου ειχε κολλησει στο μυαλο εδω και πολυ καιρο και μου αρεσαν οι 2πλες μπουκες...Να και μια φωτο (ανοιξτε την) ΕΡΩΤΑΣ ΤΟ ΑΜΠΑΡΘΑΚΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
futureshock Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 καλησπερα! σημερα το προγραμμα ειχε καλο πλυσιμο! 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alx301 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Μετά από 9 χρόνια παρέα είπα οτι ήρθε η ώρα του αποχωρισμού μιας και που ήρθε νεο μέλος στην οικογένεια... την ημέρα που έφυγε... κύλησε ενα δάκρυ λόγο αναμνήσεων... ταξίδια, καλες στιγμές και κακές στιγμές της ζωης πήρα ενα 4πορτο Yaris για οικονομία Εψαχνα για 2ο μετα, είδα κάποια swiftάκια που μου άρεσαν αλλα τελικα δεν έκατσε Κάτι με έτρωγε, κάτι μου έλειπε, που για να το βρω σε άλλο αμάξι έπρεπε να πάω στα 8-9χιλ. μεταχ. και στα 1800-2000κυβικα Οπότε βρέθηκε αυτό πριν 1 μηνα και το αγορασα ξανα σε μαύρο που το είχα και ψιλο αχτι Ελπίζω η κορούλα να θυμάται αργότερα τα ταξίδια που θα κάνουμε με το 106 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Το κουκλακι μου!!! 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Όντως είναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Failracer Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 την πινακιδα πανω στη γριλια την εχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Γρύλια δεν υπάρχει (δεν ξέρω αν ήταν έξτρα ή όλοι βάλαν aftermarket), ήταν στηριγμένη σε μια βάση που βίδωνε κάτω από τον προφυλακτήρα. Πλέον την έχω πάει επάνω, ακριβώς μπροστά στον προφυλακτήρα. Θα θελα βέβαια να μην υπήρχε καθόλου ή τουλάχιστον να βαζα μια αυτοκόλλητη αλλά τι κάνουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα