dimitrisOP Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Το rover λες; yeap Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 yeap Επιλογή για ...τολμηρούς, λένε! Με κάθε επιφύλαξη το λέω, έτσι; Απλώς έχω ακούσει ότι το να βρεις parts δεν είναι και τόσο εύκολο (γενικά για τα rover, όχι μόνο για το συγκεκριμένο). Πάντως σαν αυτοκίνητο πάντα μού άρεσε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Επιλογή για ...τολμηρούς, λένε! Με κάθε επιφύλαξη το λέω, έτσι; Απλώς έχω ακούσει ότι το να βρεις parts δεν είναι και τόσο εύκολο. Πάντως σαν αυτοκίνητο πάντα μού άρεσε! Τα rover είχαν ανέκαθεν μια πολυτέλεια. Και μένα μου άρεσαν πάντα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Καλοριζικο, καλα χιλιομετρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Εχει γκαζακι μου αρεσει, και εσωτερικα δεν ειναι ασχημο, εξωτερικα χαλι, προς το παρον δουλευουν ολα οκ ακομα και το a/c (απιστευτο) , δεν προκειται να κανω κατι , ετσι και αλλιως μεχρι το καλοκαιρι θα το κρατησω , μετα θα δωθει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Θελω Ford raptor μαυρο αλλα επειδη δεν κυκλοφορει στην Ελλαδα,ψηνομαι και για Νavara .Θελω χωρους και να πηγαινει παντου .Με το δικο μου εχω πολλους περιορισμους . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Φωτη αν δε θες καινουριο και ψαχνεις για μεταχειρο, το land cruiser πιστευω ηταν τ απολυτο αμαξι για οφ ροαντ και χωρους και αξιοπιστια και ολα. Τωρα ναβαρα αν δεν ημουν ποζεροαγροτης δε θα παιρνα :p 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Φωτη αν δε θες καινουριο και ψαχνεις για μεταχειρο, το land cruiser πιστευω ηταν τ απολυτο αμαξι για οφ ροαντ και χωρους και αξιοπιστια και ολα. Τωρα ναβαρα αν δεν ημουν ποζεροαγροτης δε θα παιρνα :P ρε οχι ειναι πολυ στην μοδα ta pick up kammia sxesh me αγροτες .Δες εργαλειο .Μεταχειρισμενα δεν παιρνω θελω ο κωλος μου να ειναι ο πρωτος που θα κατσει μεσα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Πω πω κτήναρος!!! Καλο κ το ναβαρα,εχω οδηγησει αλλα σε εθνικη οχι σε οφ ροαντ κατασταση Τι εχεις κ δεν εισαι ευχαριστημενος ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Χαχαχα εγω τα χω συνδεσει με κατι πλουσιους μπαστουνοβλαχους Ακομα και στο ελληνικο site της nissan εχει κατι ψαθινες νταμιτζανες στο πισω μερος Δε θα παιρνα ποτε pick up τα θεωρω τερμα ποζερια! Οχι για σενα βεβαια αλλα οσοι εχω δει να εχουν ειναι κατι παλικαρια αστα να πανε... Κριμα που σταματησε η toyota το lc Σε χοντροκομμενες αμερικανιες μ αρεσουν τα suv κατι chevrolet με τερμα φιμε τζαμι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Χαχαχα εγω τα χω συνδεσει με κατι πλουσιους μπαστουνοβλαχους Ακομα και στο ελληνικο site της nissan εχει κατι ψαθινες νταμιτζανες στο πισω μερος Δε θα παιρνα ποτε pick up τα θεωρω τερμα ποζερια! Οχι για σενα βεβαια αλλα οσοι εχω δει να εχουν ειναι κατι παλικαρια αστα να πανε... Κριμα που σταματησε η toyota το lc Σε χοντροκομμενες αμερικανιες μ αρεσουν τα suv κατι chevrolet με τερμα φιμε τζαμι Εμενα θα μου πηγαινει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Εσυ εισαι αλλη κατηγορια! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 ρε οχι ειναι πολυ στην μοδα ta pick up kammia sxesh me αγροτες .Δες εργαλειο .Μεταχειρισμενα δεν παιρνω θελω ο κωλος μου να ειναι ο πρωτος που θα κατσει μεσα download.jpeg Παρε το vw amarok εδω κοντα μου εχει ενας ενα τετοιο φορντ f20 νομιζω λεει στο πλαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 ενα σαμι με λοκερς και 35αρια αν ομως θες raptor οριστε : http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5712221/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 ενα σαμι με λοκερς και 35αρια αν ομως θες raptor οριστε : http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5712221/ Τι θηρίο είναι αυτό;! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα