mclein Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δεν παιζει αμαξακι πλεον φιλε;;Σαν εμενα κ εσυ ε;;Εχεις καιρο που το εδωσες;; μηχανη για καμια βολτα - ξεσπασμα απο την καθημερινοτητα. (1 φορα την εβδομαδα & αν προλαβω) απο μικρος αγοραζω μεταχειρισμενα / ευκαιριες (γνωστοι, φιλοι, ψιθυροι κλπ) και πουλαω με τον ιδιο τροπο αρκετα συντομα !!! (2-3 χρονια το ιδιο αμαξι max) γενικως δε δενομαι με τα σιδερα, ουτε ειμαι σε φαση show off. απλως κανω κεφι την ταχυτητα & τα επικινδυνα σπορ.
iCyd Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Μιας και το βασικο μου οχημα ειναι το μηχανακι,θα βαλω αυτο Η φωτογραφια ειναι σημερινη! 6
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Μιας και το βασικο μου οχημα ειναι το μηχανακι,θα βαλω αυτο Η φωτογραφια ειναι σημερινη! 12476212_10201570301977052_2133411766_n.jpg To γουρουνακι πισω ,δικο σου ;;;
iCyd Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 To γουρουνακι πισω ,δικο σου ;;; Οχι ειναι του γειτονα
palawiaris Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Μέχρι αρχές Δεκέμβρη είχα καταφέρει να έχω και τα 4 στην κυκλοφορία και να έχω ψιλογκρίνιες με τους γείτονες και το παρκάρισμα. Αυτή την στιγμή το πάνω και το κάτω πουλήθηκαν Το φιέστα είναι κορυφή.Έχει ένα καλό που δεν το έχουν τα δικά σας αμάξια: Αν πάρει ακόμα και φωτιά...ούτε που θα με νοιάξει. 1
lary7 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Το φιέστα είναι κορυφή. Έχει ένα καλό που δεν το έχουν τα δικά σας αμάξια: Αν πάρει ακόμα και φωτιά...ούτε που θα με νοιάξει. Ιδιο φιεστακι ειχα και εγω για μια περιοδο. 1.25 κυβικα με πολυ ροπατο μοτερακι. Το ειχα κληρονομησει απο τον παππου μου, πιο παποδιστικο αμαξακι δεν πρεπει να υπαρχει αλλα το εκανα πολυ κεφι. Τωρα πρεπει να σαπιζει σε καποια μαντρα της ελας....
iCyd Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Ιδιο φιεστακι ειχα και εγω για μια περιοδο. 1.25 κυβικα με πολυ ροπατο μοτερακι. Το ειχα κληρονομησει απο τον παππου μου, πιο παποδιστικο αμαξακι δεν πρεπει να υπαρχει αλλα το εκανα πολυ κεφι. Τωρα πρεπει να σαπιζει σε καποια μαντρα της ελας.... Εγω κληρονομησα από τον παππού μου ενα Ατος 1000cc 1998. Ποιο είναι ποιο παπουδιστικο?
lary7 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Το ατος ειναι γκομενοπαγιδα μπροστα στο Ford.......
zio10 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 το γρηγορο του φτωχου Μεγειά! Καμιά φωτογραφία;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα