mclein Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Και οι γερμανοί καλά πανε. αν βλεπεις το αβαταρ μου...το ξερω καλα και οχι με φαουβε !!! ασε που εκεινες ειναι παλιες...πολυ παλιες... υγ - τι εχεις πειραξει στο αμαξι ; (να υποθεσω 2λιτρο gti ; γιατι R32 μονο αν εισαι κατοικος γερμανιας αξιζει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Είναι κολλητού εγω παίζω με το 1.4 στα 220. Αυτα παει προς stage 2 και αγγίζει τα 300hp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Είναι κολλητού εγω παίζω με το 1.4 στα 220. Αυτα παει προς stage 2 και αγγίζει τα 300hp ωραιος αν κ εγω δεν μπορω να τα δουλεψω τα πειραγμενα..δεν εχω ικανοτητες δλδ... και το σκουμπι στη φωτο ειναι 440 αλογακια αλλα εγω αδυνατω να το στριψω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 φίλοι να σου πετύχουν... Indeed..... (co-driver στο yellowish aka spyder, καναμε stop, για να τεσταρουμε κατι burgers στην γωνια(ΜcDonalds) ) Few more minutes να τα αφηναμε το ticket το ειχαμε στο τσεπακι μας.... ( parked in front of Paramount Plaza ) 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 τα τερατακια επρεπε να τα βαλεις στο θρεντ με το τζοκερ... να πεις οτι ενα αγορασες για σενα + ενα για το σωματοφυλακα που σ'ακολουθει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 τα τερατακια επρεπε να τα βαλεις στο θρεντ με το τζοκερ... να πεις οτι ενα αγορασες για σενα + ενα για το σωματοφυλακα που σ'ακολουθει... Χαχαχαχα, θα με ετρωγαν εκει μεσα...... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliastsek Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Κάθε φορά που βλέπω φωτογραφία από unabomber αναρωτιέμαι τι διάολο κάνω με την ζωή μου... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Κάθε φορά που βλέπω φωτογραφία από unabomber αναρωτιέμαι τι διάολο κάνω με την ζωή μου... Αυτός τι διάολο κάνει είναι το θέμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 https://www.dropbox.com/s/tzii1y0aj701giw/Photo%2017-12-15%2C%204%2010%2003%20%CE%BC%CE%BC.jpg?dl=0 https://www.dropbox.com/s/7xfjpu9bo5qb7zs/Photo%2017-12-15%2C%204%2010%2020%20%CE%BC%CE%BC.jpg?dl=0 Καλη χρονια να εχουμε! 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 https://www.dropbox.com/s/tzii1y0aj701giw/Photo%2017-12-15%2C%204%2010%2003%20%CE%BC%CE%BC.jpg?dl=0 https://www.dropbox.com/s/7xfjpu9bo5qb7zs/Photo%2017-12-15%2C%204%2010%2020%20%CE%BC%CE%BC.jpg?dl=0 Καλη χρονια να εχουμε! Καλή χρονιά, καλοτάξιδο! Πανέμορφο είναι...είναι αλλιώς το καινούργιο! Φαίνεται λίγο πιο σκούρο ή είναι λόγω φωτισμού; Είχα την εντύπωση ότι είναι λίγο πιο ανοιχτόχρωμο. Στο δρόμο πως πάει; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Στη πρωτη φαινεται πιο σκουρο απ ο,τι ειναι, η δευτερη ειναι πιο αντιπροσωπευτικη. Αλλα αυτο το μεταλλικο μπλε αλλαζει αναλογως με το φωτισμο. Μπορει να το δω απο σχεδον μαυρο μεχρι...σχεδον ελεκτρικ. Ειναι ακριβως οπως το ηθελα Τι να πω για το δρομο, η διαφορα απο το κλιο ειναι χαωδης. Το αμαξι ειναι αθορυβο , το κιβωτιο του ΒΕΛΟΥΔΙΝΟ. Ανεβαζει ταχυτητα για πλακα, πας με 100 κ νιωθεις οτι ειναι..60. Στις στροφες πολυ καλο κρατημα, εκει που με το κλιο "φοβομουν" πχ αττικη οδο, τωρα νιωθω ασφαλης και σιγουρη. Και στις λακουβες/κακοτεχνιες δεν εχει κανενα θεμα αν και εχει χαμηλο προφιλ ελαστικων με 17ρες, λογω αναρτησης πολλαπλων συνδεσμων δε καταλαβαινεις κατι. Βεβαια το προσεχω πολυ σε τετοια σημεια Και γενικα σαν κατασκευη ειναι στιβαρη, νιωθεις οτι ειναι ενα καλοδεμένο αμαξι. Ακομα το στρωνω, μεχρι τα 1.500χλμ δε θα το παω πανω απο 3000. Το πηγαινω στις 2500. Ευτυχως εχει 6αταχυτο σασμαν κι ακομα και ετσι μπορεις να κινηθεις γρηγορα. Φανταζομαι πως οταν ειναι ετοιμο θα μου δωσει μεγαλες συγκινησεις με τις επιδοσεις του. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Με το στρώσιμο δεν ξέρω τι ισχύει τελικά...κι εγώ το δικό μου το πρόσεχα αλλά κάποιοι λένε ότι δεν χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο. Έρχονται ήδη στρωμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Γράφει στο manual τι χρειάζεται. Καλοταξιδο Μαργαρίτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Οπως μου ειπε και ο συμβουλος του σερβις, βαζουν τους κινητηρες σε λειτουργια οντως πριν αλλα εκτος αμαξωματος. Και ειναι διαφορετικα και με το βαρος του αυτοκινητου. Εχω και φιλο μηχανικο της οπελ και αυτος ειναι υπερ του στρωσιματος, το προτεινουν και εκεινοι. Κακο στο αυτοκινητο δε κανει, συνεπως εγω τους ακουσα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Γράφει στο manual τι χρειάζεται. Καλοταξιδο Μαργαρίτα. Αν σου πω ότι δεν το θυμάμαι καθόλου αυτό.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα