Antwni Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Sorry φίλε αλλά πρόλαβα. Τώρα...τώρα θα δεις... 3
Unabomber Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Το αγοράζω φίλε! Πόσο το πουλάς; 5 χιλιάρικα; 10; Παραπάνω δεν βγαίνω. Παρτο και free....... Μου το έχει υποσχεθεί ο θεούλης Σε περίπτωση που δε μου κάτσει το Clio της μαργαρίτας θα ξηγηθώ Mustang To Clio να παρεις..... ειναι καλυτερο...... Ον τοπικ...... Ενα απο τα Parking ενος πελατη μου. 8
evoracing Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 βαλτε καμια φωτο βρε παιδια uploading images Γιατί έβγαλες φώτο το evo μου? α? 1
mclein Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Ενα απο τα Parking ενος πελατη μου. τι μάρκα είναι το τελευταίο πίσω ; εκεινο το ψηλο βυσσινι !!
*nenya* Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 ^ Κάτι τέτοιο μάλλον; Αν είναι αυτό, λέγεται Garia και κοστίζει μόνο $17,000 1
liopyr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Ενα απο τα Parking ενος πελατη μου. Εντάξει τώρα μεταξύ μας, και να μου το χάριζαν θα ντρεπόμουν να το κυκλοφορήσω. Και 5 εκατοστά πουλί να είχα, δεν. 2
dimitrisOP Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 ψηθηκα να βαψω το δικο μου ροζ ,με ενα φιογκο στον ουρανο κουκλι θα φαινεται 1
Expertr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Παρτο και free....... To Clio να παρεις..... ειναι καλυτερο...... Ον τοπικ...... Ενα απο τα Parking ενος πελατη μου. Πρεπει να εχει ριζες απο Santa Barbara 1
Unabomber Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 τι μάρκα είναι το τελευταίο πίσω ; εκεινο το ψηλο βυσσινι !! Yeap, its a Garia (ηλεκτροκινητο φυσικα) .... (οπως ειπε και Νenya) Στην κατοχη του εχει 2, απλα το αλλο(σε black colour) ηταν απο το αλλο garage. Πρεπει να εχει ριζες απο Santa Barbara απο California μερια (αλλα οχι Santa Barbara ) ειναι ο τυπας.... Το συγκεκριμενο σπιτι ομως ειναι στο Miami, FL. Εντάξει τώρα μεταξύ μας, και να μου το χάριζαν θα ντρεπόμουν να το κυκλοφορήσω. Και 5 εκατοστά πουλί να είχα, δεν. Που να το δεις, το βραδυ..... blue neon εχει απο κατω. Ενταξει δεν ειναι και τοσο τραγικο, οσο να δεις μια pink Bugatti.... (τα ματια μου πεταχτηκαν οταν την ειδα)
Expertr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Yeap, its a Garia (ηλεκτροκινητο φυσικα) .... (οπως ειπε και Νenya) Στην κατοχη του εχει 2, απλα το αλλο(σε black colour) ηταν απο το αλλο garage. απο California μερια (αλλα οχι Santa Barbara ) ειναι ο τυπας.... Το συγκεκριμενο σπιτι ομως ειναι στο Miami, FL. Που να το δεις, το βραδυ..... blue neon εχει απο κατω. Ενταξει δεν ειναι και τοσο τραγικο, οσο να δεις μια pink Bugatti.... (τα ματια μου πεταχτηκαν οταν την ειδα) Santa Barbara εννοουσα την Ελληνικη Αγια βαρβαρα με τους καγκουρες της 3
mclein Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Ενταξει δεν ειναι και τοσο τραγικο, οσο να δεις μια pink Bugatti.... (τα ματια μου πεταχτηκαν οταν την ειδα) υπαρχει κ χειροτερο, να περνα απ'τα ματια σου μπροστα σε χρυσαφι & ο συνοδηγος παντοφλας... abu dhabi συνεδριο εμεις...βολτα αυτοι
HALF EVIL Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Εντάξει τώρα μεταξύ μας, και να μου το χάριζαν θα ντρεπόμουν να το κυκλοφορήσω. Και 5 εκατοστά πουλί να είχα, δεν. Πρόκειται για Αμερικάνους σύντροφε. Εκεί όλα επιτρέπονται ^ Κάτι τέτοιο μάλλον; Αν είναι αυτό, λέγεται Garia και κοστίζει μόνο $17,000 Τα καθίσματα πρέπει να είναι τουλάχιστον δερμάτινα, έτσι;
Ntinaras Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 ^ Κάτι τέτοιο μάλλον; Αν είναι αυτό, λέγεται Garia και κοστίζει μόνο $17,000 αυτο ειναι για τον παπα
mclein Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 αυτο ειναι για τον παπα και για εμας που εχουμε ενα γηπεδο γκολφ κατω απ το σπιτι μας.... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα