petaw-se-oneiro Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Όχι, το celica του futureshock εννοεί..
TriLoBiTe Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Άργησα αλλά τα κατάφερα! Κοίτα λίγο απ' έξω ζίο μήπως σου λείπει το αμαξίο 1
futureshock Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Ωραία γειτονιά. τωρα αν σου πω οτι δεν ειναι δικια μου η γειτονια... ;
Unabomber Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δεν ειναι car, αλλα ουτε δικο μου, το εχει ενα τρελοσυναδελφος που εχει ενα μικρο κολλημα με τις custoμιες.... Back to cars again.... Μαλλον απο ανοιξη, θα παμε για καινουργιο καρο..... του κουτιου αυτη την φορα και οχι used..... και σκεφτομαι να την δω alternative αυτη την φορα.... ή οχι....(θα δειξει) χθες πηγα για να ριξω ενα test drive σε 1 Γερμανο και 2 Αμερικανους..... Μπορω να πω οτι μου αρεσαν και τα 3..... αλλα μονο ενα θα παρει την θεση στο parking.... 3
hliastsek Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Ειμαι πολυ περιεργος να δω μετα απο Mustang τι θα αγορασεις 2
Unabomber Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Ειμαι πολυ περιεργος να δω μετα απο Mustang τι θα αγορασεις To list περιλαμβανει..... i8 (γερμανος ) Tesla S (Αμερικανος ) Hellcat ( Murican )
zio10 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 To άλλο θα το πουλήσεις unabomber; Άντε να διαλέξεις....νομίζω ότι μου αρέσει λίγο περισσότερο το i8 αλλά δύσκολη επιλογή! 1
Unabomber Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) hellcat? το tank destroyer? Δεν εχω βγαλει ακομα licence γι'αυτο.... To άλλο θα το πουλήσεις unabomber; Άντε να διαλέξεις....νομίζω ότι μου αρέσει λίγο περισσότερο το i8 αλλά δύσκολη επιλογή! Θα δειξει φιλτατε zio10, ειναι το υπαρχον καρο, και αλλο ενα καταχωνιασμενο σε ενα garage back home (London) , οποτε καποιο απο τα 2 θα φυγει... Και αναλογα ποιο θα φυγει, το new θα παρει την θεση του. Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2015 από Unabomber 1
Antwni Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Το αγοράζω φίλε! Πόσο το πουλάς; 5 χιλιάρικα; 10; Παραπάνω δεν βγαίνω. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 To άλλο θα το πουλήσεις unabomber; Μου το έχει υποσχεθεί ο θεούλης Σε περίπτωση που δε μου κάτσει το Clio της μαργαρίτας θα ξηγηθώ Mustang 1
zio10 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μου το έχει υποσχεθεί ο θεούλης Σε περίπτωση που δε μου κάτσει το Clio της μαργαρίτας θα ξηγηθώ Mustang clio να πάρεις! 1
TriLoBiTe Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Το αγοράζω φίλε! Πόσο το πουλάς; 5 χιλιάρικα; 10; Παραπάνω δεν βγαίνω. Φύγε ρε απο δω.. Να πας αλλού! clio να πάρεις! Αν ήταν το τελευταίο θα το έπαιρνα αβλεπί, ποια mustang τώρα... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα