Pa0ki Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Ετήσιο κόστος; Είμαι ανάμεσα σε boxster κ tt Μα είναι ερωτήσεις τώρα αυτές που κάνεις με τέτοιο avatar? 3
GeorgeHellas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Ετήσιο κόστος; Είμαι ανάμεσα σε boxster κ tt Ώστε τελικά πήγαν καλά οι μετοχές... (τοπικ χρηματιστηρίου)
leonidas_fs Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Ετήσιο κόστος; Είμαι ανάμεσα σε boxster κ tt Και εγω ήμουν ανάμεσα στο Cayman και το TTS. Εν τέλει πήγα σε Cayman και πιστεύω οτι ήταν απο τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει ποτε!! Ετήσιο κόστος: Μεγάλος Service = 800€ Λάστιχα = 800€ Βενζίνη Μέσος Όρος 10λτ. Tέλη κυκλοφορίας= 860€. Ότι άλλο χρειαστείς πες! 3
evoracing Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Και εγω ήμουν ανάμεσα στο Cayman και το TTS. Εν τέλει πήγα σε Cayman και πιστεύω οτι ήταν απο τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει ποτε!! Ετήσιο κόστος: Μεγάλος Service = 800€ Λάστιχα = 800€ Βενζίνη Μέσος Όρος 10λτ. Tέλη κυκλοφορίας= 860€. Ότι άλλο χρειαστείς πες! Στα τέλη κυκλοφορίας τι βάζεις? Η ασφάλεια πόσο είναι?
Expertr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 <p> Ο χρήστης leonidas_fs είπε:<br /> Και εγω ήμουν ανάμεσα στο Cayman και το TTS. Εν τέλει πήγα σε Cayman και πιστεύω οτι ήταν απο τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει ποτε!!<br /> <br /> Ετήσιο κόστος:<br /> <br /> Μεγάλος Service = 800€<br /> Λάστιχα = 800€<br /> Βενζίνη Μέσος Όρος 10λτ.<br /> Tέλη κυκλοφορίας= 860€.<br /> <br /> Ότι άλλο χρειαστείς πες!<br /> <br /> <br /> Στα τέλη κυκλοφορίας τι βάζεις? <br /> Η ασφάλεια πόσο είναι?<br /> </p><p> </p><p>Ειναι 2.700 cc...Δεν βαζει τιποτα..Τοσο ειναι το σημα</p>
leonidas_fs Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Ακριβώς ότι λέει ο φίλος ο Expertr. Το σήμα κυκλοφορίας έιναι 860€. Η ασφάλεια είναι 540€ το εξάμηνο full μικτη. ( Το αυτοκίνητο είναι ασφαλισμένο για 25.000€) Κοίτα στον Μέσο Όρο δεν θα βγούν και πολύ περισσότερα απο το ΤΤ. Τουλάχιστον με το TTS που το υπολόγιζα εγω, μόνο τα τέλη κυκλοφορίας ξεφεύγουν λίγο. Κατανάλωση βενζίνης πάνω κάτω ίδια είναι, και το service το ίδιο όπως και τα λάστιχα και η ασφάλεια. To κανονικό service κοστίζει γύρω στα 400€. Τόσο κοστίζει και στο ΤΤ. Μόνο το μεγάλο service της Porsche ξεφεύγει, αλλα παλι και εκει δεν ξέρω ποσο κοστίζει σε ενα ΤΤ. Απλά λόγω του οτι είναι 2.700 μπορεί να καει παραπάνω βενζίνη μέσα στην πόλη. Εγω που κάνω χιλιομετρα πιο πολύ μέσα σε πολη και λίγο έξω εχω μέσο όρο κατανάλωσης 10,4 με 10,7λτρ στα 100 χλμ. 1
liopyr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 To parking της εταιρίας που δουλεύω. Wtf ρε μαν, σε μεξικάνικο καρτέλ κοκαϊνης δουλεύεις; 13
Expertr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 <p> Ακριβώς ότι λέει ο φίλος ο Expertr.<br /> Το σήμα κυκλοφορίας έιναι 860€.<br /> <br /> Η ασφάλεια είναι 540€ το εξάμηνο full μικτη. ( Το αυτοκίνητο είναι ασφαλισμένο για 25.000€)<br /> Κοίτα στον Μέσο Όρο δεν θα βγούν και πολύ περισσότερα απο το ΤΤ. Τουλάχιστον με το TTS που το υπολόγιζα εγω, μόνο τα τέλη κυκλοφορίας ξεφεύγουν λίγο.<br /> <br /> Κατανάλωση βενζίνης πάνω κάτω ίδια είναι, και το service το ίδιο όπως και τα λάστιχα και η ασφάλεια. To κανονικό service κοστίζει γύρω στα 400€. Τόσο κοστίζει και στο ΤΤ. Μόνο το μεγάλο service της Porsche ξεφεύγει, αλλα παλι και εκει δεν ξέρω ποσο κοστίζει σε ενα ΤΤ.<br /> <br /> Απλά λόγω του οτι είναι 2.700 μπορεί να καει παραπάνω βενζίνη μέσα στην πόλη. Εγω που κάνω χιλιομετρα πιο πολύ μέσα σε πολη και λίγο έξω εχω μέσο όρο κατανάλωσης 10,4 με 10,7λτρ στα 100 χλμ.<br /> </p><p> </p><p>Κανονικο service TTS 400€;;; wtf....Τοσο κανει το μεγαλο με τους ιμαντες...Στην ζυριζη το πας για service η οι αντιπροσωπιες κρατανε ακομα αυτες τις γελοιες τιμες;;</p> <p> <br /> Ο χρήστης leonidas_fs είπε:<br /> Ακριβώς ότι λέει ο φίλος ο Expertr. Το σήμα κυκλοφορίας έιναι 860€. Η ασφάλεια είναι 540€ το εξάμηνο full μικτη. ( Το αυτοκίνητο είναι ασφαλισμένο για 25.000€) Κοίτα στον Μέσο Όρο δεν θα βγούν και πολύ περισσότερα απο το ΤΤ. Τουλάχιστον με το TTS που το υπολόγιζα εγω, μόνο τα τέλη κυκλοφορίας ξεφεύγουν λίγο. Κατανάλωση βενζίνης πάνω κάτω ίδια είναι, και το service το ίδιο όπως και τα λάστιχα και η ασφάλεια. To κανονικό service κοστίζει γύρω στα 400€. Τόσο κοστίζει και στο ΤΤ. Μόνο το μεγάλο service της Porsche ξεφεύγει, αλλα παλι και εκει δεν ξέρω ποσο κοστίζει σε ενα ΤΤ. Απλά λόγω του οτι είναι 2.700 μπορεί να καει παραπάνω βενζίνη μέσα στην πόλη. Εγω που κάνω χιλιομετρα πιο πολύ μέσα σε πολη και λίγο έξω εχω μέσο όρο κατανάλωσης 10,4 με 10,7λτρ στα 100 χλμ. <br /> <br /> Κανονικο service TTS 400€;;; wtf....Τοσο κανει το μεγαλο με τους ιμαντες...Στην ζυριζη το πας για service η οι αντιπροσωπιες κρατανε ακομα αυτες τις γελοιες τιμες;;<br /> </p><p> </p><p>Ζυριχη</p>
mclein Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 στον κροκόδειλο η κατανάλωσή σου αδερφέ δεν είναι αντιπροσωπευτική του Μ.Ο.... στα χέρια μου δεν έπεφτε κάτω από 16-17lt/100 ! προφανώς ούτε κι εγώ είμαι ο Μ.Ο αλλά το αμαξάκι βγάζει ωραία γούστα κ κάτω απο 12 τα γούστα δεν τα βλέπεις.
leonidas_fs Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Ναι εννοείται οτι οι τιμές που έδωσα είναι με φυσιολογική οδήγηση! 1
Liverpool89 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 10/100 χιλιομετρα πολυ λιγα νομιζω ειναι για τα κυβικα του
deesnider Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Wtf ρε μαν, σε μεξικάνικο καρτέλ κοκαϊνης δουλεύεις; 'ντάξει, αν εξαιρέσεις ίσως το ένα στο βάθος αριστερά, τα υπόλοιπα δεν τα λες και απλησίαστα.
zio10 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 'ντάξει, αν εξαιρέσεις ίσως το ένα στο βάθος αριστερά, τα υπόλοιπα δεν τα λες και απλησίαστα. Lamborghini είναι αυτό στο βάθος αριστερά; Αν ναι ποιο μοντέλο; (κι αν όχι βασικά ισχύει η ερώτηση... )
deesnider Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Lamborghini είναι, αλλά για μοντέλο μη με ρωτάς... 1
παπι Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Και εγω ήμουν ανάμεσα στο Cayman και το TTS. Εν τέλει πήγα σε Cayman και πιστεύω οτι ήταν απο τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει ποτε!! Ετήσιο κόστος: Μεγάλος Service = 800€ Λάστιχα = 800€ Βενζίνη Μέσος Όρος 10λτ. Tέλη κυκλοφορίας= 860€. Ότι άλλο χρειαστείς πες! Τζαμπα πραμα. Σε σχεση με κατι μαλακιες που διαβαζω για 5κ ετος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα