dimitrisOP Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Καναπέ έχω φίλε στο clarus πίσω έλα και εσύ άμα θες XD Το δικο μου μετατρεπεται σε κρεβατοκαμαρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Μωρε όταν θές...παντού χωράς! Δεν τίθεται όμως θέμα πώλησης.....λυπάμαι.. Το αγαπώ κ δεν το αποχωρίζομαι .. επειδη εχω προσπαθησει διαφορα μεσα στο κορσακι..ο μονος τροπος να χωρεσει η κατασταση..ειναι να ριξεις τα πισω καθισματα..να ανοιξεις το πορτ παγκαζ..και να ριξεις καμμια κουρτινα στο πισω μερος Αλλιως...δεν χωρας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Φωτο απο την stingray pls και ελπιζω να μην ειναι σε βυσσινι χρωμα. την κυκλόφορουσες καθε μερα η την ειχες για αντικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Απο το καλό στο καλύτερο πάει το δικό μου . Και λακουβα,μπροστά στη μάσκα, από κουτσαδουρα το πιθανότερο... Τύχη βουνό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Είναι για να μην στο ματιάζουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Θα το ντυσω ολόκληρο με αφρολέξ χαχαχα πέρα από τη πλάκα στο πρόγραμμα ειναι και αυτα τι να κάνουμε.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Το δικο μου αν και 9 ετων δεν εχει καμια γρατζουνια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Τυχερός είσαι φίλε μου.. Εγω το εχω 10 μήνες.. Απλα αν δεν έχεις παρκινγκ, κάπου θα στο φανε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Το δικο μου αν και 9 ετων δεν εχει καμια γρατζουνια Δέν παίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Τυχερός είσαι φίλε μου.. Εγω το εχω 10 μήνες.. Απλα αν δεν έχεις παρκινγκ, κάπου θα στο φανε.. Και να έχεις πάρκινγκ κλειστό βασικά, δε θα το βγάλεις κάπου έξω να το παρκάρεις; Ε εκεί θα γίνει το κακό όπως και να χει.. Πρόσφατο παράδειγμα: Πήγα σε μια βάφτιση μαζί με τον πατέρα μου και οταν τελείωσε και γυρίσαμε στο αμάξι παρατηρήσαμε πως είχαν πάρει το γράμμα Τ απ τη λέξη Turbo του Astra του.. και τώρα γράφει URBO πέρα απ το γεγονός πως κάθε χρόνο καμιά 10ρια γρατζουνιές με κλειδιά τις τρώει. Ο αδερφός μου απ την άλλη.. γρατζουνιές, μικροτρακαρίσματα στα φτερο, κλεμμένη τάπα βανζίνης 2 φορές, σπασμένος καθρέφτης και αλλα που δε θυμάμαι αυτή τη στιγμή.. Εγώ την έχω γλυτώσει προς το παρόν μόνο με βαλβίδες απ τα λάστιχα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Εχω αφησει κατι κομματια στο βουνο, κατα τ' αλλα δεν μου εχουν κλεψει τιποτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Εμένα πρόσφατα μου κλέψανε το σήμα... Άντε βάλτε καμιά φωτογραφία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Τραγικοί Ελληναράδες να χαράζουν αυτοκίνητα και να κλεβουν σηματα από το ΚΟΜΠΛΕΞ τους. Εδω αμέρικα που είναι οι πιο βλάκες οδηγοί σε γενικές γραμμές, σέβονται ρε την περιουσία του άλλου. πιο πιθανό είναι να σου γράψουν κάτι αν έχεις να το πλύνεις από τότε που το πήρες με το δάκτυλο παρά να σου προκαλέσουν ζημιά ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΟΡΟΥΝ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dobro Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Τραγικοί Ελληναράδες να χαράζουν αυτοκίνητα και να κλεβουν σηματα από το ΚΟΜΠΛΕΞ τους. Εδω αμέρικα που είναι οι πιο βλάκες οδηγοί σε γενικές γραμμές, σέβονται ρε την περιουσία του άλλου. πιο πιθανό είναι να σου γράψουν κάτι αν έχεις να το πλύνεις από τότε που το πήρες με το δάκτυλο παρά να σου προκαλέσουν ζημιά ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΟΡΟΥΝ. yeap.. :-D :-D 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 αυτά είναι ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΑ. δεν βανδαλίζουν τυχαία αμάξια επειδη είναι απλά παρκαρισμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα