Liverpool89 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Αν δεν το χουν ολα τα αμαξια..καλο. Σε ευχαριστω
darklordvader77 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 το εσωτερικό του τανκ απο τον χθεσινό καύσωνα - πάντα με τα δικά μας μέτρα. Like για το κομμάτι που παίζει... 1
dimitrisOP Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Αν δεν το χουν ολα τα αμαξια..καλο. Σε ευχαριστω σχεδον σε ολα υπαρχει, στο δικο μου ειναι σαν "eco mode" παιρνει τον αερα απο μεσα και κρυωνει πολυ ποιο γρηγορα 1
Expertr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 <p> Ο χρήστης Liverpool89 είπε:<br /> Αν δεν το χουν ολα τα αμαξια..καλο. Σε ευχαριστω<br /> σχεδον σε ολα υπαρχει, στο δικο μου ειναι σαν "eco mode" παιρνει τον αερα απο μεσα και κρυωνει πολυ ποιο γρηγορα<br /> <br />Σωστα.Οσα εχουν κλιματισμο την εχουν αυτην την επιλογη</p>
Unabomber Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Και δε μου λες, σου βγήκε καλό? Γιατί δεν βλέπω να κυκλοφορούν και πολλά E, καλουλι ειναι μωρε…. Ή και τα δύο.... Τι να πω, άξιζε η αναμονή....να το χαίρεσαι φίλε μου! Μπράβο! Εμείς (οι περισσότεροι) θα κάνουμε καιρό να ξαναποστάρουμε...... Cheers mate. Αρρώστια...ένα από τα ομορφότερα αυτοκίνητα, ανεξαρτήτως κατηγορίας. Μέσα απ' την καρδιά μου, σού εύχομαι να το χαρείς! Thanks boy…… Αν καταφερω και βρω τις προ 10ετιας photo απο το τοτε καρο μου, εκει να δεις ομορφια….. ( Corvette Stingray 1974) Καλοταξιδο Unabomber. Αν καταφέρω να φύγω από εδώ ελπίζω να σου κάνω παρέα με κανένα αντίστοιχο! Danke…. Μακαρι να παρεις και καλυτερο απο αυτο το φιδι….. Με τις πόρτες μόνο εε? αυτόματο? :/ Βάλε και ένα τελικό armytrix και είσαι άρχοντας βάλε και μια πισινή αν θες! Με stick βρε συ. Τι αυτοματο…. Αν θες να "κλέψεις" λίγα λεφτά https://www.facebook.com/events/588020307967093/ Νot interested in that kind of competitions mate…. Ανα 3 σελίδες πρέπει να (ξανα) μπαίνει μια Mustang να στανιάρουμε... Be my guest….. Ενας big butt για τον Εvo…. Και το κλασσικο εσωτερικο του. Μurica style…. λιτο και απεριτο…. Aν δεν βαρεθω, θα ανοιξω και το hood αυριο-μεθαυριο….. να δειτε το φιδι που κρυβει μεσα του…. μια χειμωνιατικη Πολυ ωραιο mate….. Μου θυμιζει το Εscalade 2007 που ειχα πριν αρκετο καιρο….. 6 μηνες το κρατησα και το εδωσα….. Πως μπορειτε και τα κουμανταρετε αυτα τα τερατα ? 10
dobro Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 ^ the snake ....please.....post it.....and the Stingray! αρε γατακια...τα καλυτερα εχετε(well done)///// αν και προτειμω το χειμωνιατικο του φιλου......το καθε πραγμα στο φυσικο του περιβαλον 1
dimitrisOP Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Πολυ ωραιο mate….. Μου θυμιζει το Εscalade 2007 που ειχα πριν αρκετο καιρο….. 6 μηνες το κρατησα και το εδωσα….. Πως μπορειτε και τα κουμανταρετε αυτα τα τερατα ? νταξει δεν ειναι σαν το escalade ειναι αρκετα ποιο μικρο,μονο στο παρκαρισμα ειναι λιγο ζορι μιας και δεν εχει αισθητηρες παρκαρισματος και φαντασου οτι ειναι το καθημερινο μου αυτοκινητο. 1
mphxths Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Πολύ άσχημα όμως αυτό και το Golf '04 δίπορτα πάντα! http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6165874/ http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5650910/ Τιποτα λιγοτερο για σενα @Lnk Hlk Ωραιο το κορσακι σου..και τιγκα στο φιμε...εχουν γινει εκει μεσα σκηνικα να υποθεσω εεεεεε ?
evoracing Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6165874/ http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5650910/ Τιποτα λιγοτερο για σενα @Lnk Hlk Ωραιο το κορσακι σου..και τιγκα στο φιμε...εχουν γινει εκει μεσα σκηνικα να υποθεσω εεεεεε ? Ωωωωωω ψιλά στάνταρ τενκγιουυ! το 2ο κουκλάκι είναι! χωρίς "carbon" καπό και άλλη ζάντα βεβαίως βεβαίως!
Lnk Hlk Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 @Lnk Hlk Ωραιο το κορσακι σου..και τιγκα στο φιμε...εχουν γινει εκει μεσα σκηνικα να υποθεσω εεεεεε ? Χαχαχαχαχα . . . . Ντροπήήή Ό,τι κ να θέλω να κάνω, με το χρώμα του αυτοκινήτου δεν μπορώ να κρυφτώ πουθενά
evoracing Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Χαχαχαχαχα . . . . Ντροπήήή Ό,τι κ να θέλω να κάνω, με το χρώμα του αυτοκινήτου δεν μπορώ να κρυφτώ πουθενά και να θες, χωράς? πολύ στρίμωγμα ρε παιδί μ... Μόνο μαύρο και λευκό ματ μ αρέσει! Πάντως αν καμιά μέρα σκεφτείς να το πουλήσεις γύρο στα 3k ενδιαφέρομαι να ξέρεις
Lnk Hlk Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Μωρε όταν θές...παντού χωράς! Δεν τίθεται όμως θέμα πώλησης.....λυπάμαι.. Το αγαπώ κ δεν το αποχωρίζομαι .. 1
dimitrisOP Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 και να θες, χωράς? πολύ στρίμωγμα ρε παιδί μ... Μόνο μαύρο και λευκό ματ μ αρέσει! Πάντως αν καμιά μέρα σκεφτείς να το πουλήσεις γύρο στα 3k ενδιαφέρομαι να ξέρεις σου δινω το δικο μου αν ενδιαφερεσαι
evoracing Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 σου δινω το δικο μου αν ενδιαφερεσαι Καναπέ έχω φίλε στο clarus πίσω έλα και εσύ άμα θες XD 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα