evoracing Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 1.4cc είναι και με συντροφεύει απο το 2005 .. Απο ασφάλεια και οικονομία είμαι υπέρ ευχαριστημένη... Το αγαπούλι μου το έχω τόσα χρόνια κ δεν έχει κάνει κίχ. Αγάπη, βενζίνη κ service στην ώρα του θέλει.Τίποτα άλλο .. Σκέφτομαι και εγώ στο μέλλον να το πάρω... Εννοώ είναι οικονομικό? βενζίνη προφανώς και θέλει στην ώρα του
Lnk Hlk Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Ναι, απ'ότι έχω καταλάβει κ βενζίνη θέλει στην ώρα του. Οικονομικότατο. Το ξαναεπέλεγα με 1000. 1
dimitrisOP Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Σκέφτομαι και εγώ στο μέλλον να το πάρω... Εννοώ είναι οικονομικό? βενζίνη προφανώς και θέλει στην ώρα του ψηθηκες αγρια βλεπω
evoracing Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 ψηθηκες αγρια βλεπω Πολύ άσχημα όμως αυτό και το Golf '04 δίπορτα πάντα!
dimitrisOP Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Πολύ άσχημα όμως αυτό και το Golf '04 δίπορτα πάντα! υπερ καγκουρια το golf καλητερα το corsa 1
Tenshi Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Ανα 3 σελίδες πρέπει να (ξανα) μπαίνει μια Mustang να στανιάρουμε... 2
headbanger Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 το εσωτερικό του τανκ απο τον χθεσινό καύσωνα - πάντα με τα δικά μας μέτρα. 6
evoracing Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 το εσωτερικό του τανκ απο τον χθεσινό καύσωνα - πάντα με τα δικά μας μέτρα. Φίλε τι τριχάκια είναι αυτά στην κονσόλα? αίσχος (just kiding).. Δεν ξέρω αν έχεις βάλει αλλά βάλε μια που να είναι τέρμα στις λάσπες, πας off έτσι?
headbanger Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Φίλε τι τριχάκια είναι αυτά στην κονσόλα? αίσχος (just kiding).. Δεν ξέρω αν έχεις βάλει αλλά βάλε μια που να είναι τέρμα στις λάσπες, πας off έτσι? σκόνη είναι. μην ξεχνάς έχω και ένα κουτσούβελο που τα κάνει μ00νι καπέλο κάθε μέρα... εκτός δρόμου δεν πολυπάω μιας και είναι Luxury SUV. κάτι τέτοια κάνω σε τίποτα λίμνες Και όταν οδηγάω σε δρόμους με χιόνι/πάγο γίνεται έτσι ένα κολλητάρι που χει τρέλα με το wrangler του κάνει κάτι τέτοια 2
dimitrisOP Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Σαν αυτοκινητο εχει ερθει ευρωπη η ειναι μονο canada?
headbanger Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δεν γνωρίζω αν το EXPLORER ήρθε ποτέ ευρώπη. εγώ ΕΛλάδα δεν το είχα δει ποτέ.
dimitrisOP Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Στην γερμανια εχει ερθει το καινουργιο! Τωρα το ειδα. Καλα στην ελλαδα μονο σαπιλες πλεον, τα 3.0λτ + ειναι μετρημενα στα δαχτυλα, εδω ειδη καποιες αντιπροσωπειες απο 2.0 και πανω δεν φερνουν καν...
Liverpool89 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Τι ειναι το A/C MAX; τι διαφορα εχει απο το αλλο...;
Unabomber Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Τι ειναι το A/C MAX; τι διαφορα εχει απο το αλλο...; To A/C Max ανακυκλωνει τον αερα απο την καμπινα του αυτοκινητου και ετσι δροσιζει γρηγοροτερα…. διοτι ειναι ηδη κρυος ο αερας. Το A/C το απλο, τραβαει τον αερα απο εξω και τον κρυωνει… οποτε ειναι πιο αργο στο να δροσισει την καμπινα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα