Unabomber Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Ρε κουφάλες, σας ζηλεύω! Έχετε πολύ ωραία αυτοκίνητα. Δε χορταίνω να τα βλέπω στις τόσες φωτογραφίες που ποστάρετε... Ξερω οτι γουσταρεις τρελα αρχηγε….. Εσύ να δούμε πότε Να μην λες οτι σε αφηνω παραπονεμενο….. το σαραβαλοφιδακι μου…….μετα απο πλυσιμο και γυαλισμα. 27 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Και δε μου λες, σου βγήκε καλό? Γιατί δεν βλέπω να κυκλοφορούν και πολλά 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Ξερω οτι γουσταρεις τρελα αρχηγε….. Να μην λες οτι σε αφηνω παραπονεμενο….. το σαραβαλοφιδακι μου…….μετα απο πλυσιμο και γυαλισμα. Τι εννοείς? ή είσαι πολύ καλός στο photoshop ή έχεις mustang... Που μάλλον το 1ο γιατί σε βλέπω τι φωτο τραβάς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Τι εννοείς? ή είσαι πολύ καλός στο photoshop ή έχεις mustang... Που μάλλον το 1ο γιατί σε βλέπω τι φωτο τραβάς! Αν δεις τα post πιο πισω θα καταλαβεις….. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 θα δεις πισω καμια 2-3 σελιδες γεματες με mustang, θα καταλαβεις γιατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Τι εννοείς? ή είσαι πολύ καλός στο photoshop ή έχεις mustang... Που μάλλον το 1ο γιατί σε βλέπω τι φωτο τραβάς! Ή και τα δύο.... Ξερω οτι γουσταρεις τρελα αρχηγε….. Να μην λες οτι σε αφηνω παραπονεμενο….. το σαραβαλοφιδακι μου…….μετα απο πλυσιμο και γυαλισμα. Τι να πω, άξιζε η αναμονή....να το χαίρεσαι φίλε μου! Μπράβο! Εμείς (οι περισσότεροι) θα κάνουμε καιρό να ξαναποστάρουμε...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Ξερω οτι γουσταρεις τρελα αρχηγε….. Αρρώστια...ένα από τα ομορφότερα αυτοκίνητα, ανεξαρτήτως κατηγορίας. Μέσα απ' την καρδιά μου, σού εύχομαι να το χαρείς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Καλοταξιδο Unabomber. Αν καταφέρω να φύγω από εδώ ελπίζω να σου κάνω παρέα με κανένα αντίστοιχο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Αν δεις τα post πιο πισω θα καταλαβεις….. Με τις πόρτες μόνο εε? αυτόματο? :/ Βάλε και ένα τελικό armytrix και είσαι άρχοντας βάλε και μια πισινή αν θες! Σε καμιά 40αρια σελίδες θα με δείτε εμένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Ξερω οτι γουσταρεις τρελα αρχηγε….. Να μην λες οτι σε αφηνω παραπονεμενο….. το σαραβαλοφιδακι μου…….μετα απο πλυσιμο και γυαλισμα. Πολυ ωραιο.... στην ελλαδα εκτος οτι δεν νπορεις να το αγορασεις, δεν μπορεις να το συντηρησεις κιολας... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Πολυ ωραιο.... στην ελλαδα εκτος οτι δεν νπορεις να το αγορασεις, δεν μπορεις να το συντηρησεις κιολας... Κάποιοι μπορούν αλλά και πάλι...άπιαστο! Πόσα τέτοια να υπάρχουν εδώ;! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Κάποιοι μπορούν αλλά και πάλι...άπιαστο! Πόσα τέτοια να υπάρχουν εδώ;! 1; 2; παραπανω δεν παιζει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Στη Λάρισα υπάρχει σίγουρα ένα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Στη Λάρισα υπάρχει σίγουρα ένα O Unabomber θα 'ναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Expertr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 <p> Ο χρήστης Liverpool89 είπε:<br /> Πολυ ωραιο.... στην ελλαδα εκτος οτι δεν νπορεις να το αγορασεις, δεν μπορεις να το συντηρησεις κιολας...<br /> Κάποιοι μπορούν αλλά και πάλι...άπιαστο! Πόσα τέτοια να υπάρχουν εδώ;!<br /> <br />Υπαρχουν αλλα σιγουρα οχι πολλα..Ετσι και αλλιως τα αμερικανικα δεν ειναι και η συμπαθεια των Ελληνων και προ κρισης παλι κιγα κυκλοφορουσαν.Τωρα φυσικα ...Αστο..<br /> Ειχα την τυχη προ κρισης να μπω σε ενα shelby gt500 του 2008</p> 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα