Liverpool89 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Και γιατι ειναι τοσο μεγαλου κυβισμου σχεδον ολα τα αυτοκινητα τους;
deesnider Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Ρε κουφάλες, σας ζηλεύω! Έχετε πολύ ωραία αυτοκίνητα. Δε χορταίνω να τα βλέπω στις τόσες φωτογραφίες που ποστάρετε... 1
evoracing Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Είναι τόσο γαμάτο...που δεν ΥΠΑΡΧΕΙ! Δεν γέλασα.... Να φτιάξουν λίγο τα πράγματα και η διάθεση και θα ασχοληθώ και λίγο εξωτερικά με το clarus μ και θα ανεβάσω βάψιμο και κεράκι
dimitrisOP Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Μολις βγαλω τα χωματα που εχει πανω θα βαλω και εγω 1
Unabomber Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Μολις βγαλω τα χωματα που εχει πανω θα βαλω και εγω Βαλτο μαζι με τα χωματα, ετσι για αλητεια….. 2
zio10 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Βαλτο μαζι με τα χωματα, ετσι για αλητεια….. Εσύ να δούμε πότε
GeorgeHellas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Εγω έλεγα να βαλω το swiftaki μου, αλλα μου το γρατσουνισαν λιγο χθες οπότε τρ δεν το βαζω
zio10 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Εγω έλεγα να βαλω το swiftaki μου, αλλα μου το γρατσουνισαν λιγο χθες οπότε τρ δεν το βαζω βάλτο ρε συ από την άλλη μεριά ή σβήσε τη γρατσουνιά με φώτοσοπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα