leonidas_fs Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Γαμω τους δρόμους και τους παλιομαλάκες που τους φτιάχνουν! Πρίν λίγο καιρό μου έσκασε το λάστιχο απο μια λακούβα, την οποία επειδη ηταν βράδυ δεν την είδα κάν! Μιλάμε για λάστιχο Continental Sport Contact 3, σε 17'' ζάντα = 160€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KostasI Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Γαμω τους δρόμους και τους παλιομαλάκες που τους φτιάχνουν! Πρίν λίγο καιρό μου έσκασε το λάστιχο απο μια λακούβα, την οποία επειδη ηταν βράδυ δεν την είδα κάν! Μιλάμε για λάστιχο Continental Sport Contact 3, σε 17'' ζάντα = 160€ Αφου τελευταια φορα που επεσε ΚΑΛΟ οδοστρωμα στην Ελλαδα που να κρατησει για χρονια ηταν επι χουντας.Στο χωριο μου και εκει γυρω οι περισσοτεροι απο τοτε ειναι και μπορω να πω μονο αλλοιωμενοι οχι με ταφους κτλ.Αντιθετα οτι φτιαχνουν οι μπομπολεοι μετα απο 2-3 χρονια περιμενεις τον πρωτο ταφο να εμφανιζεται 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Μιας και μιλάμε για ταφους, πριν κάμποσες μέρες άνοιξε μέσα σε 1 μέρα νέος τάφος. Ξεκίνησε από μια απλή ρωγμή στο οδόστρωμα και κατέληξε να σηκώνουμε ένα cold που είχε κολλήσει. Χτες το μπάζωσαν με αυτή την άφαλτο την μαύρη που μετά από λίγους μήνες πάλι λακκούβα θα είναι. Πάλι καλά που πήγαμε εγώ και άλλοι 2 περαστικοί και με το που άνοιξε η τρύπα βάλαμε αμέσως χώμα για να κάτσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 τετρανικητα με 35" λαστιχα θελουμε στην αθηνα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 τετρανικητα με 35" λαστιχα θελουμε στην αθηνα like that? 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 ετσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Γαμω τους δρόμους και τους παλιομαλάκες που τους φτιάχνουν! Πρίν λίγο καιρό μου έσκασε το λάστιχο απο μια λακούβα, την οποία επειδη ηταν βράδυ δεν την είδα κάν! Μιλάμε για λάστιχο Continental Sport Contact 3, σε 17'' ζάντα = 160€ εχω σκισει με τους κωλοδρομους δύο runflat continental στο κουτελο μεσα σε ενα χρόνο (κοστος ~130 εκαστο)... Εαν καποια μερα γνωρίσω τον εργολαβο που εχει κανει αυτα τα εκτρώματα ευχαριστως θα του περασω τα αλλα δύο που μου εμειναν οταν αλλαξα λαστιχα κολλάρο... για να μη μιλησω για τις ζαντες μου που εχουν το στραβωμα του αιωνα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 εχω σκισει με τους κωλοδρομους δύο runflat continental στο κουτελο μεσα σε ενα χρόνο (κοστος ~130 εκαστο)... Εαν καποια μερα γνωρίσω τον εργολαβο που εχει κανει αυτα τα εκτρώματα ευχαριστως θα του περασω τα αλλα δύο που μου εμειναν οταν αλλαξα λαστιχα κολλάρο... για να μη μιλησω για τις ζαντες μου που εχουν το στραβωμα του αιωνα! Bitch please. Έχω βγάλει 2 σέτ αναρτήσεων off στην γειτονιά σου. 700 ευρώ έκαστο μετα των περαστικών και των ευθυγραμμίσεων. FML κάθε 2 χρόνια... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 μετά από μια διαδρομή σε μια φάρμα είχε γεμίσει λάσπες μέχρο τον ουρανό, οπώτε το πήγα για πλύσιμο το μωρό. το στέγνωσα και με το χέρι!!! 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 πινακιδα εμπρος δεν παιζει? ετσι το ειχα και εγω μεχρι που την επαθα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 πινακιδα εμπρος δεν παιζει? ετσι το ειχα και εγω μεχρι που την επαθα όχι στην δικιά μου περιφέρεια είναι μόνο πίσω υποχρεωτική. δεν μένουμε όλοι στο Οντάριο/Κεμπέκ!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 απλα η πινακιδα εμπρος τα χαλαει ολα , ποσο μαλλον οι ελληνικες που ειναι 7 στρεμματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 ...το μωρό. Σε καλό σου, μ' έκανες και γέλασα! Άμα μεγαλώσει δηλαδή, πόσο θα γίνει; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Σε καλό σου, μ' έκανες και γέλασα! Άμα μεγαλώσει δηλαδή, πόσο θα γίνει; Μπορεί να γίνει κάπως έτσι! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Μπορεί να γίνει κάπως έτσι! Αμερικανοβλαχιές! Άσε το ότι, το συγκεκριμένο, δεν είναι μεγαλύτερο σαν αυτοκίνητο, από τού headbanger. Απλώς πλατυποδία έχει... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα