TriLoBiTe Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Και πες ότι είμαστε αρκετοί που ενδιαφερόμαστε! Ρε θα με πάρουν με τις πέτρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Ρε θα με πάρουν με τις πέτρες. Όχι ρε τι λες! Και θα προτιμήσουν να μας χάσουν από πελάτες;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Ναι.. Έλληνες πελάτες... ''Τα πιάσαμε τα λεφτά μας..!!!'' 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 παιδια δωστε και σωστε πρεπει να το παρω 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Ρε οκ ενταξει βαλαμε ολοι , νιωστε λιγο και ξεκοληστε αλλο ειναι το θεμα του τοπικ . 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakaliati Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Ρε οκ ενταξει βαλαμε ολοι , νιωστε λιγο και ξεκοληστε αλλο ειναι το θεμα του τοπικ . Γιατι αποκλειεις απο το τοπικ οσους εχουνε Jaguar, Ferrari και Mercedes AMG? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Γιατι αποκλειεις απο το τοπικ οσους εχουνε Jaguar, Ferrari και Mercedes AMG? Ε θα ζηλεύει με την ταπεινή Porsche που έχει...λογικό.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Γιατι αποκλειεις απο το τοπικ οσους εχουνε Jaguar, Ferrari και Mercedes AMG? Το θεμα του τοπικ ειναι αμαξια που εχουμε οχι που θα θελαμε... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AMD Expert Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Εγώ θέλω αυτό εδώ <3_<3ή αυτό.. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 παιδιά δεν είναι κακό να έχουμε όνειρα, κακό είναι να έχουμε φαντασίες. και να σας δώσουν ένα αμάξι, δεν μπορείτε οι πιο πολλοί ούτε βεζίνη να το βάλετε για βόλτα. Δεν θέλω να ακούγομαι σαν ντικ, αλλά είναι η αλήθεια. και όχι 10 ευρώ απλή δεν πας με τέτοια αμάξια που ποστάρετε. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakaliati Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 παιδιά δεν είναι κακό να έχουμε όνειρα, κακό είναι να έχουμε φαντασίες. και να σας δώσουν ένα αμάξι, δεν μπορείτε οι πιο πολλοί ούτε βεζίνη να το βάλετε για βόλτα. Δεν θέλω να ακούγομαι σαν ντικ, αλλά είναι η αλήθεια. και όχι 10 ευρώ απλή δεν πας με τέτοια αμάξια που ποστάρετε. Say what you want, my next car is a Jaguar ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AMD Expert Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Say what you want, my next car is a Jaguar ! Όχι X-Type όμως, για το δικό σου το καλό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Γιατι αποκλειεις απο το τοπικ οσους εχουνε Jaguar, Ferrari και Mercedes AMG? Ιt's called κοινωνικός ρατσισμός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Να κι εγώ τι θέλω.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 TO ΘΕΛΩ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα