zio10 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 hyundai-santa-fe,αφου το γραφει. Έχεις δίκιο, είδα την φωτογραφία χωρίς να την ανοίξω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dobro Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Το γυρίσαμε μου φαίνεται στο αμάξια που θα θέλαμε να έχουμε 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Το γυρίσαμε μου φαίνεται στο αμάξια που θα θέλαμε να έχουμε Αν είναι έτσι εγώ θέλω κάτι τέτοιο, να μη φύγω και από το gruppo! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Σύντροφοι έτσι στ' αλήθεια , τι θα τα κάναμε αυτά τα αμάξια αν μας τα δίνανε; Πόσοι από εμάς νομίζετε ότι θα μπορούσαμε να τα οδηγήσουμε και που; Το 10% και αν 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Σύντροφοι έτσι στ' αλήθεια , τι θα τα κάναμε αυτά τα αμάξια αν μας τα δίνανε; Πόσοι από εμάς νομίζετε ότι θα μπορούσαμε να τα οδηγήσουμε και που; Το 10% και αν Πολύ θα θελα να κάνω ένα test drive πάντως, κάπου νομίζω ότι γίνεται ή ότι μπορείς να νοικιάσεις...πρέπει να είναι ωραία εμπειρία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Σύντροφοι έτσι στ' αλήθεια , τι θα τα κάναμε αυτά τα αμάξια αν μας τα δίνανε; Πόσοι από εμάς νομίζετε ότι θα μπορούσαμε να τα οδηγήσουμε και που; Το 10% και αν Ένα που πήρε το μάτι μου πρόσφατα Από ό,τι είχα διαβάσει, ένας λεφτάς είναι που πήγε με το αμάξι του να τρέξει στην πίστα(όχι οδηγός αγώνων κ.λπ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Παίρνουν μετατροπή σε υγραέριο αυτά;; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Πολύ καλό ερώτημα φίλε μου. Θα το θέσω στη Ferrari 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Πολύ καλό ερώτημα φίλε μου. Θα το θέσω στη Ferrari Ρώτα αν έχουν να προτείνουν και κανέναν μάστορα που να κάνει καλή δουλειά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 μιας και ειμαι λατρης της 4κινησης 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 ^Αυτό είναι 6κίνηση! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Ρώτα αν έχουν να προτείνουν και κανέναν μάστορα που να κάνει καλή δουλειά! To πας πολύ μακριά τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 To πας πολύ μακριά τώρα Και πες ότι είμαστε αρκετοί που ενδιαφερόμαστε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 λευτα δεν υπαρχουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα