Fotis13 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δεν θέλω να φανταστώ σε ιδρωμένα χέρια τι γίνεται εκεί πάνω ... παίζει να στρίβεις με τα χέρια και να πηγαίνει ευθεία! Ναι γιατι το jaguar θα το παρει ο αλλος για να στριβει ... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dobro Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Σερ, με γαντια το οδηγας.......χαλαρα ..........δες το ...αρε τζοκερ ....δε θα σε πιασω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δεν θέλω να φανταστώ σε ιδρωμένα χέρια τι γίνεται εκεί πάνω ... παίζει να στρίβεις με τα χέρια και να πηγαίνει ευθεία! Ποτέ δεν ιδρώνω όταν οδηγώ σύντροφε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Ποτέ δεν ιδρώνω όταν οδηγώ σύντροφε. Ούτε το καλοκαίρι? εγώ μόνο όταν έχω άλλους μέσα. Δεν είναι ιδρώτας ζέστης, ξέρεις... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 εγω παλι χειμωνα καλοκαιρι στο δερμα γινομαι μουσκεμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakaliati Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Η jaguar xj πραγματικά ειναι από άλλο πλανήτη... Βέβαια και η μικρή xf είναι αμαξαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
futureshock Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 την καλημερα μου στα παιδια!! 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 δεν είναι φωτογραφίες του αυτοκινήτου μου, αλλά είναι φωτο ΑΠΟ το αυτοκίνητο. την ΄΄ωρα που οδηγούσα από Bannf->Jasper στα βραχώδη όρη. Στιγμές που η τετρακίνηση (all wheel drive) κάνει την διαφορά. Μπορείτε να τις χρησιμποιήσετε και σαν καρτ ποστάλ PS οι φωτογραφίες είναι απο κινητό ενώ κατέβαινα με καμιά 90αριά χμ το βουνό. και μετά από μια τέτοια διαδρομή, να μια παγωμένη κωλάρα 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Κάτι αναφέρθηκε για αεροπλάνα παει και η saab, να ταν κι αλλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 παει και η saab, να ταν κι αλλα Κρίμα πραγματικά! έβγαζε καλά αμάξια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Ναι γιατι το jaguar θα το παρει ο αλλος για να στριβει ... λες να πηγαινει μονο ευθεια σαν τα πλαστικα κιτρινα αυτοκινητακια της φισερ πραης? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
futureshock Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 ^Ποιο είναι αυτό; Το i30; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dobro Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 hyundai-santa-fe,αφου το γραφει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Το γυρίσαμε μου φαίνεται στο αμάξια που θα θέλαμε να έχουμε 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα