Προς το περιεχόμενο

Photos of your car

HALF EVIL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συμφωνώ απολύτως. Όχι ακριβώς γεροντίστικο αλλά πολύ υψηλού επιπέδου που παραπέμπει σε λιμουζίνα ενώ η CLA ειναι πιο σπορ, όπως εμας τους νεους μας αρεσει.

Συμφωνω, και εγω προτιμω εξωτερικα την CLA, αλλα το εσωτερικο της C class σε μπεζ με ξυλινο ταμπλο το θεωρω απο τα πιο ομορφα εσωτερικα εβερ, μαζι με αυτο της Jaguar XJ. Οποτε αυτο κανει την επιλογη για μενα πολυ ευκολη.

PS: Τα υπολοιπα εσωτερικα της Mercedes ( και τα τωρινα εκτος απο C class, S Class, Gla, Cla ) τα βρισκω μετρια, ενω τα προηγουμενα με τα στρογγυλα κουμπια στο τιμονι απαραδεκτα.

did-this-guy-break-the-c-class-w205-inte

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συμφωνω, και εγω προτιμω εξωτερικα την CLA, αλλα το εσωτερικο της C class σε μπεζ με ξυλινο ταμπλο το θεωρω απο τα πιο ομορφα εσωτερικα εβερ, μαζι με αυτο της Jaguar XJ. Οποτε αυτο κανει την επιλογη για μενα πολυ ευκολη.

PS: Τα υπολοιπα εσωτερικα της Mercedes ( και τα τωρινα εκτος απο C class, S Class, Gla, Cla ) τα βρισκω μετρια, ενω τα προηγουμενα με τα στρογγυλα κουμπια στο τιμονι απαραδεκτα.

Ναι, είναι πολύ καλό.

God damned... Τι είναι όλα αυτά τα κουμπάκια ρε σεις?

attachicon.gifRenault_rs_clio_trophy_66626_global_en.jpg

Renault Clio IV R.S. 220 EDC Trophy

Απλά πράγματα :wub: :wub:

Τιμόνι από λακαρισμένο ξύλο :P :P

ok,αφου δε σου αρεσει ,παρε μια αλλη παρομοια.... :-D

jaguar-xj_100373634_l.jpg
  • Like 3

attachicon.gifRenault_rs_clio_trophy_66626_global_en.jpg

Renault Clio IV R.S. 220 EDC Trophy

Απλά πράγματα :wub: :wub:

Τιμόνι από λακαρισμένο ξύλο :P :P

Δεν θέλω να φανταστώ σε ιδρωμένα χέρια τι γίνεται εκεί πάνω :P... παίζει να στρίβεις με τα χέρια και να πηγαίνει ευθεία!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...