Προς το περιεχόμενο

Photos of your car

HALF EVIL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μοτερ 1.8 Turbo !! εχει αρχησει να μου καιει λαδακια !! :(

Ωραίο αμάξι. Ελπίζω όταν τράβαγες την φωτογραφία που δείχνει ότι πας με 240km/h να μην ήσουν σε κάποιον δημόσιο δρόμο αλλά σε κάποιο δυναμόμετρο πχ.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι εννοεις σου καιει λαδια?

Και μια απο οταν αλλαξα το τιμονι με της 991 γιατι το παλιο δεν μου αρεσε καθολου  απο οταν επιασα το καινουριο :P.

post-237837-0-75879700-1416580634_thumb.jpg

• Like 7

Audi  :wub:

65.000km και σου καίει λαδάκι? τσιμουχάκια λογικά! 236 και είχε και άλλο γκάζι ή μπα?

• Like 1

Δεν ειναι θεμα τσιμουχας (αληθεια ποιας τσιμουχας??). Κατασκευαστικη ανοχη/λαθος ειναι. Ολα αυτα τα 1.8 και 2.0 tfsi καινε.

για τα 1.8 δεν το έχω ακούσει ιδιαίτερα (μιλάμε για στοκ? ), τα 2λιτρα μπορεί να "κάψουν" έως λίτρο στα 10000 χλμ, αλλά συνήθως δε σε απασχολεί το ζήτημα από αλλαγή σε αλλαγή (εκτός αν τη κάνεις κάθε 15000 χλμ εκεί θα πρέπει να συμπληρώσεις) 

• Like 1

για τα 1.8 δεν το έχω ακούσει ιδιαίτερα (μιλάμε για στοκ? ), τα 2λιτρα μπορεί να "κάψουν" έως λίτρο στα 10000 χλμ, αλλά συνήθως δε σε απασχολεί το ζήτημα από αλλαγή σε αλλαγή (εκτός αν τη κάνεις κάθε 15000 χλμ εκεί θα πρέπει να συμπληρώσεις) 

Kαι αυτα καινε αρκετα. Μερικοι λενε να βαλεις λιγο πιο χοντρο λαδακι αλλα δεν το συνιστω σε καμια περιπτωση.

• Like 1

ολα τα TFSI καίνε λάδι. είναι ορισμός απο κατασκευαστή. το λέω με 100% σιγουριά. αρκεί βεβαια να σου καίει 1 μπουκάλι κάθε 15,000.

Αν έχεις πέσει στα επίπεδα του rx8, 1 μπουκάλι κάθε 500. τοτε έχει πρόβλημα το μοτέρ σου.

• Like 1

εγώ με 5-30 και αλλαγή στα 7500 , άντε στα 10 άμα βαριέμαι δεν έχω συμπληρώσει ποτέ

συνήθως έχουν θέμα αυτοί που αλλάζουν στα 15 ή αυτοί που βάζουν  τηγανόλαδα

και πλάκα πλάκα αυτή τη στιγμή έχω μέσα λάδι της karenta και όχι το edge που βάζω συνήθως γιατί δε μου έκοψε

ολα τα TFSI καίνε λάδι. είναι ορισμός απο κατασκευαστή. το λέω με 100% σιγουριά. αρκεί βεβαια να σου καίει 1 μπουκάλι κάθε 15,000.

Αν έχεις πέσει στα επίπεδα του rx8, 1 μπουκάλι κάθε 500. τοτε έχει πρόβλημα το μοτέρ σου.

τα 1.4 δεν καίνε ιδιαίτερα έως καθόλου, ούτε και τα 1.8 πολυκαίνε, στα 2λιτρα γίνεται η φάση 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...