Προς το περιεχόμενο

Photos of your car

HALF EVIL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

άντε ρε, από τα αγαπημένα μου αμάξια. Fiat Bravo :wub: Πάντα μου άρεσαν οι ζάντες που φοράει.

Ναι είναι πολύ ωραίες, γενικά όλο το συνδυασμό του λευκού με τις σκούρες λεπτομέρειες τον βρίσκω όμορφο :-)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

<p>Δεν έχω bmw οπότε θα σας απογοητεύσω, σόρυ! (αν και είναι από τις αγαπημένες μου μάρκες μαζί με τα ιταλικά :-) )</p> <p> </p> <p>Αυτό είναι το κουκλί μου:</p> <p> </p> <div>

IMG 20141112 155048 (2)

</div> <div>

IMG 20141112 155039 (2)

</div> <div>

IMG 20141112 155029 (2)

</div> <div>

IMG 20141112 154952 (2)

</div> <div>

IMG 20141112 154927 (2)

</div> <p> </p> <p>Fiat Bravo, 1400 tjet, 150hp, sport edition</p>
το πρωτο μου αμαξι ηταν punto gt !

Sent from my iPhone 6 plus using Insomnia

• Like 2

Βravo για τη ζαντούλα! :D

Από όλο το αμάξι μόνο η ζάντα σου άρεσε? :P

(αν και καταλαβαίνω ότι μετά από τόση αναμονή έπρεπε να ποστάρω καμιά φεράρι :lol: )

• Like 1

(αν και καταλαβαίνω ότι μετά από τόση αναμονή έπρεπε να ποστάρω καμιά φεράρι :lol: )

Χαχα όχι ρε, πάτησα λάικ αφού! :P   Αλλά η ζάντα ήταν το κερασάκι στην τούρτα. :D

• Like 2

Συγνώμη ρε zio... Είχες τέτοιο αμάξι και δεν το έπλενες? :P τι κουκλί με ρόδες είναι αυτό? 

Θελουμε και μεσααααααα :D

• Like 3

Συγνώμη ρε zio... Είχες τέτοιο αμάξι και δεν το έπλενες? :P τι κουκλί με ρόδες είναι αυτό? 

Θελουμε και μεσααααααα :D

Είναι είναι :)  Οκ θα βγάλω και μέσα....σύντομα! :P

• Like 2

Επειδή μας έχετε τρελάνει μερικοί με αυτά που ανεβάζετε άντε να βαλω και εγω το απλό μου καμάρι :P  . (Επίσης καλά είναι να βάζουμε και μερικά χαρακτηριστικά περά απο της φωτο .....) , ας κανω την αρχή έχουμε λοιπόν ενα toyota yaris 1.000cc  με 316.000χλμ και 12 χρόνια στην πλάτη του εξωτερικά αν και ήθελα να το στρώσω κάθε φόρα που με χτυπούσε και κάποιος λυπόμουν τα λεφτά (πριν 2 μερες με χτύπησε στο φτερό ένας μηχανόβιος φαίνεται κιόλας γρρ) οπότε η μονή αλλαγή είναι στης σιδεροζαντες όπου από 14'' πήγαμε στης 15'' , από στήσιμο έχουμε ποιο σκληρή  ανάρτηση με ελατήρια από ts θολομπαρα και κάνα δυο δεσίματα .Απο μηχανή μόνο φίλτρο και αφαίρεση το μεσαίο καζανάκι .  Και παμε για τα 400.000χλμ :D

• Like 13

Επειδή μας έχετε τρελάνει μερικοί με αυτά που ανεβάζετε άντε να βαλω και εγω το απλό μου καμάρι :P  . (Επίσης καλά είναι να βάζουμε και μερικά χαρακτηριστικά περά απο της φωτο .....) , ας κανω την αρχή έχουμε λοιπόν ενα 1.000cc  με 316.000χλμ και 12 χρόνια στην πλάτη του εξωτερικά αν και ήθελα να το στρώσω κάθε φόρα που με χτυπούσε και κάποιος λυπόμουν τα λεφτά (πριν 2 μερες με χτύπησε στο φτερό ένας μηχανόβιος φαίνεται κιόλας γρρ) οπότε η μονή αλλαγή είναι στης σιδεροζαντες όπου από 14'' πήγαμε στης 15'' , από στήσιμο έχουμε ποιο σκληρή  ανάρτηση με ελατήρια από ts θολομπαρα και κάνα δυο δεσίματα .Απο μηχανή μόνο φίλτρο και αφαίρεση το μεσαίο καζανάκι .  Και παμε για τα 400.000χλμ :D

Ωραίος! Να βάζουμε κάποιες πληροφορίες ναι, αλλά τα πιο βασικά (μάρκα και μοντέλο) δεν τα έβαλες :P

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σωστά το ποιο βασικό ξέχασα (το πρόσθεσα ) . Πολύ ωραίο και το δικό σου αγαπάμε Ιταλία ..να σε ρωτήσω απο κατανάλωση πως είσαι ;

Επεξ/σία από rafail1994
  • Like 2

Σωστά το ποιο βασικό ξέχασα (το πρόσθεσα ) . Πολύ ωραίο και το δικό σου αγαπάμε Ιταλία :P να σε ρωτήσω απο κατανάλωση πως είσαι ;

• Like 1

Πολύ καλά είσαι ένας φίλος πριν κανένα εξάμηνο το κοιτούσε εχει βρει και ενα sport pack full extra σε πολύ καλή τιμή και δεν το πήρε γιατί πίστευε οτι θα καει τα αντερα του . Πηγε σε ενα corsa μικρο και του καεί 7  δεν με άκουσε :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...