Προς το περιεχόμενο

Photos of your car

HALF EVIL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με μπερδεψες.O λογος που το αμαξι δεν γραφει χρονους δεν εχει καμια σχεση με σπασιμο, οποιασδηποτε μορφης. Οποτε οι πηγες σου δεν ειναι τοσο εγκυρες! 

Οσο για 2λιτρα tfsi, υπαρχουν κυριολεκτικα απειρα εκει εξω που βγαζουν 450-500 αλογα με κλειστο μοτερ και μερικα τα οποια βγαζουν >600. Γενικα για τοσο μικρη χωρα, ειναι αρκετα ψηλα το επιπεδο της βελτιωσης στην ελλαδα και ο tfsi ειναι καλη βαση.

Δεν ανεφερα καν χρονους..ειπα απλα οτι εχει σπασει γιατι νομιζα οτι λεγατε οτι ΔΕΝ ειχε σπασει.Οποτε μια χαρα εγκυρες πηγες συνεχιζω να εχω :)

2 λιτρα tfsi με κλειστο μοτερ 450 αλογα (τα 500 δεν τα σχολιαζω καν) ναι υπαρχουν..Αλλα κανουν πασχα την ιδια εβδομαδα που τα φουσκωνουν τοσο.Εδω τα k04 τερμα με 2.2 πιεση και σπανε μετα απο λιγο καιρο δεν θα σπασουν αυτα με big turbo και χωρις σωθηκα?..Το πιο ασφαλες σχετικα που μπορεις να δουλεψεις σε τετοιο μοτερ κλειστο ειναι το 1.9 over 1.5 σταθερο.Απο εκει και πανω παιρνεις λαμπαδιτσες για σιγουρια μην σε βρει το πασχα πριν την ωρα του :)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ναι ,εχεις δικιο.

Ισως δεν το διατιπωσα σωστα.Δλδ οτι μπορεις να αγορασεις ολο το αυτοκινητο σαν ανταλλακτικα στα 650€,.........για να μην σου πουλανε φουμαρα και ιστοριες για αγριους οι μαντραντζιδες.Το φτερο ισιωνει ευλοκα και ειναι υποθεση λιγων λεπτων, το βαψιμο ομως κοστιζει!

Λογικα ,αν ειστε τυχεροι ,μπορει και να βρειτε και τα δυο (φτερο,προφυλακτηρας) βαμμενα.........πολλα τετοια μοντελα κυκλοφορησαν στην ελλαδα,αρα υπαρχει στοκ ..........και απο αυτα που υποτιθεται πηγανε για αποσυρση/καταστροφη και γινανε κομματια ;)

good luck.

Το κυριότερο είναι να φτιαχτεί γιατί κάνει θόρυβο και στο κτεο ενώ μηχανικά πέρασε το αμάξι τον κόψανε γι'αυτό. Αυτή την περίοδο είναι πολύ δύσκολο να αγοραστεί το αμάξι καθώς υπάρχουν πολλά έξοδα.

Και ο πίσω προφυλακτήρας είναι αλλαγμένος γιατί του τον είχανε σπάσει τελευταία φορά που το έστρωσε στην Αθήνα και μαζί με το βάψιμο κόστισε 200 € περίπου.

• Like 1

Δεν ανεφερα καν χρονους..ειπα απλα οτι εχει σπασει γιατι νομιζα οτι λεγατε οτι ΔΕΝ ειχε σπασει.Οποτε μια χαρα εγκυρες πηγες συνεχιζω να εχω :)

2 λιτρα tfsi με κλειστο μοτερ 450 αλογα (τα 500 δεν τα σχολιαζω καν) ναι υπαρχουν..Αλλα κανουν πασχα την ιδια εβδομαδα που τα φουσκωνουν τοσο.Εδω τα k04 τερμα με 2.2 πιεση και σπανε μετα απο λιγο καιρο δεν θα σπασουν αυτα με big turbo και χωρις σωθηκα?..Το πιο ασφαλες σχετικα που μπορεις να δουλεψεις σε τετοιο μοτερ κλειστο ειναι το 1.9 over 1.5 σταθερο.Απο εκει και πανω παιρνεις λαμπαδιτσες για σιγουρια μην σε βρει το πασχα πριν την ωρα του :)

Εχεις μπερδευτει. Τα 500 αλογα που ανεφερα ειναι με αλλαγμενη τουρμπινα. Δεν χρειαζεται να ανοιξεις μοτερ για να αλλαξεις τουρμπινα. Επισης το μοτερ αντεχει ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ 450 και 500 αλογα. Απλα θες χαμηλο over για τις μπιελες. Ψηλα δωσε οσα αλογα θες. Τα παραδειγματα που αναφερεις μαλλον ειναι απο "τσακαλια" που πηραν λαπτοπ και μετα απο 1 βδομαδα αποκαλεσαν τους εαυτους τους προγραμματιστες.

Μην βγαζεις γενικευμενα συμπερασματα απο τις λιγες αποτυχημενες μετατροπες. Υπαρχουν αμαξια που δουλευουν κλειστο μοτερ τερμα πιεσεις εδω και 5-6 χρονια και δουλευουν ρολόι.

• Like 2

Εχεις μπερδευτει. Τα 500 αλογα που ανεφερα ειναι με αλλαγμενη τουρμπινα. Δεν χρειαζεται να ανοιξεις μοτερ για να αλλαξεις τουρμπινα. Επισης το μοτερ αντεχει ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ 450 και 500 αλογα. Απλα θες χαμηλο over για τις μπιελες. Ψηλα δωσε οσα αλογα θες. Τα παραδειγματα που αναφερεις μαλλον ειναι απο "τσακαλια" που πηραν λαπτοπ και μετα απο 1 βδομαδα αποκαλεσαν τους εαυτους τους προγραμματιστες.

Μην βγαζεις γενικευμενα συμπερασματα απο τις λιγες αποτυχημενες μετατροπες. Υπαρχουν αμαξια που δουλευουν κλειστο μοτερ τερμα πιεσεις εδω και 5-6 χρονια και δουλευουν ρολόι.

αν μου βρεις εαν tfsi με αυτα τα αλογα που λες..καταρχην αυτα που λες ειναι τελειως αστοχα.Η μπιελα στραβωνει με την πολυ πιεση σε ενα μαμα μοτερ με την μαμα τουρμπινα οταν πχ στην συγκεκριμενη περιπτωση το φουσκωνεις πανω απο 2 bar.Αμα δηλαδη πας και του βαλεις μια gtx 3071 και το φουσκωνεις 1.5 bar δεν εχει θεμα ?..χαχαχα..τι λες ρε μεγαλε..ωραια λογικη.Ιδια παροχη αερα εχει η μια ιδια παροχη εχει η αλλη στο 1.5 bar?.. Δηλαδη με αυτην την λογικη σε ενα αμαξι που δουλευει ανετα 1.5 bar με την μαμα τουρμπινα του χωνεις πανω μια gtx 3576r για παροχη 600+ και αφου δεν σηκωνεις πιεση δεν θες και αλλαγη πιστονια μπιελες κτλ.

Εγω στα λογια που λες για τους προγραμματιστες συμφωνω αλλα για βρες μου ΕΝΑΝ. Ολοι ειναι γαματοι και βγαζουν αλογα και τα μοτερ ανατιναζονται το ενα πισω απο το αλλο.

Επισης το κλειστο μοτερ τερμα πιεσεις δεν μου λεει κατι.Σου ξαναλεω το s3 8p κλειστο μοτερ τερμα πιεση 1.9over -1.5 σταθερο δουλευει μια χαρα τουλαχιστον απο θεμα μπιελων-πιστονιων.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τι μου θυμισατε...

extreme tuners και ο ανδριαδακης παιζει στην ελλαδα για custom προγραμματα...

μπηκα πριν λιγο στο greek dragster εχουν να γινουν ποστ σχεδον 2 χρονια για δρομου...!!!

Επεξ/σία από kage
  • Like 1

αν μου βρεις εαν tfsi με αυτα τα αλογα που λες..καταρχην αυτα που λες ειναι τελειως αστοχα.Η μπιελα στραβωνει με την πολυ πιεση σε ενα μαμα μοτερ με την μαμα τουρμπινα οταν πχ στην συγκεκριμενη περιπτωση το φουσκωνεις πανω απο 2 bar.Αμα δηλαδη πας και του βαλεις μια gtx 3071 και το φουσκωνεις 1.5 bar δεν εχει θεμα ?..χαχαχα..τι λες ρε μεγαλε..ωραια λογικη.Ιδια παροχη αερα εχει η μια ιδια παροχη εχει η αλλη στο 1.5 bar?.. Δηλαδη με αυτην την λογικη σε ενα αμαξι που δουλευει ανετα 1.5 bar με την μαμα τουρμπινα του χωνεις πανω μια gtx 3576r για παροχη 600+ και αφου δεν σηκωνεις πιεση δεν θες και αλλαγη πιστονια μπιελες κτλ.

Εγω στα λογια που λες για τους προγραμματιστες συμφωνω αλλα για βρες μου ΕΝΑΝ. Ολοι ειναι γαματοι και βγαζουν αλογα και τα μοτερ ανατιναζονται το ενα πισω απο το αλλο.

Επισης το κλειστο μοτερ τερμα πιεσεις δεν μου λεει κατι.Σου ξαναλεω το s3 8p κλειστο μοτερ τερμα πιεση 1.9over -1.5 σταθερο δουλευει μια χαρα τουλαχιστον απο θεμα μπιελων-πιστονιων.

Kρινοντας απο αυτα που λες, μαλλον εχεις διαθεση για ειρωνιες ενω εγω για κουβεντα. Τεσπα, νομιζω οτι αυτα δεν πολυενδιαφερουν τους υπολοιπους και ξεφευγουμε οφφτοπικ. Το ζητημα ειναι οτι αυτα που λεω εγω βασιζονται σε καθημερινη ενασχοληση με το συγκεκριμενο μοτερ απο το 2007, καμια 10.000 ποστ σε skodaclub, skodafans, seatclub, briskoda και vwvortex οπως επισης και με το εχω αυτο το μοτερ βελτιωμενο απο το 2009. Εσυ??

καλη συνεχεια.

• Like 3

Ξεκοληστε ομως λιγο με αυτα ,ανοιχτε κανουριο τοπικ αν θελετε με βελτιωσεις  ,εδω ειναι για φωτογραφιες και κανα σχολιο  πανω σε αυτες οχι σεντονια για μπουρδες ,νιωστε λιγο .

• Like 9

Ξεκοληστε ομως λιγο με αυτα ,ανοιχτε κανουριο τοπικ αν θελετε με βελτιωσεις

Από τη στιγμή που είναι κοντά μας ένας evo, ήταν θέμα χρόνου να πάει η συζήτηση προς τα κει. :P

• Like 1

Από τη στιγμή που είναι κοντά μας ένας evo, ήταν θέμα χρόνου να πάει η συζήτηση προς τα κει. :P

Είμαι 32 post πίσω :P εγώ ένα link πέταξα! δεν φταίω XD

• Like 2

Ζιο ολο λες και αμάξι γιοκ. Μπας και έχεις Κανά ποδήλατο και θα μας βάλεις Καμμία φωτογραφία από του ξαδέρφου;

χαχα όχι αμάξι έχω, το ποδήλατο μου το κλέψανε! :-)  Απλά έχει γίνει χάλια από ένα φθινοπωρινό ταξιδάκι που έκανα το Σαββατοκύριακο και αύριο υπολογίζω να το πλύνω. Ή μήπως να το βάλω βρώμικο να μη μου το ματιάσετε?? :P

• Like 4

Δεν έχω bmw οπότε θα σας απογοητεύσω, σόρυ! (αν και είναι από τις αγαπημένες μου μάρκες μαζί με τα ιταλικά :-) )

Αυτό είναι το κουκλί μου:

IMG 20141112 155048 (2)

IMG 20141112 155039 (2)

IMG 20141112 155029 (2)

IMG 20141112 154952 (2)

IMG 20141112 154927 (2)

Fiat Bravo, 1400 tjet, 150hp, sport edition

• Like 23

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...