linkin Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Aς βαλω και εγω το δικο μου μιας και αναφερθηκε η μαρκα Cayman S 10799513_462562980551801_1412895260_n.jpg Τρελο εργαλειο. Μου ειχε κανει εντυπωση οταν το ειχα οδηγησει το ποσο ανετο ειναι. Μαγικη αναρτηση. να βαλω και το δικο μου, 20 χρονων (και κατι ψιλα), χρησιμοποιήτε καθημερινα, καιει 5-6 λιτρα /100χλμ, πολυ φθηνα ανταλλακτικα-σερβις, διασκεδαστικο στην οδηγηση και αρκετα σπανιο στην Ελλάδα...(η φοτο ειναι λιγο παλια, τωρα εχει βυσσινι σαλονι-ταμπλο κτλ) 1271057_10200205400172266_567102053_o.jpg swift cabrio?? παιζει να μην το εχω δει ποτε! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Τρελο εργαλειο. Μου ειχε κανει εντυπωση οταν το ειχα οδηγησει το ποσο ανετο ειναι. Μαγικη αναρτηση. Eχει κορυφαια πατηματα το εχω βαλει Nurburgring to 2009 εργοστασιακα σεταρισμενο λαστιχα τα παντα ,και ειχε σταθει εντυπωσιακα καλα. Βεβαια ξαναπηγα φετος τον Ιουνιο και μπηκα με GT3 991 pdk (οχι δικη μου ) και ηταν η μερα με την νυχτα οπως ειναι λογικο . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Eχει κορυφαια πατηματα το εχω βαλει Nurburgring to 2009 εργοστασιακα σεταρισμενο λαστιχα τα παντα ,και ειχε σταθει εντυπωσιακα καλα. Tην εχεις παρει με το pasm?? Αυτη που ειχα οδηγησει ειχε το pasm ρυθμισμενο μαγικο χαλι, δεν καταλαβαινε τιποτα σε κατι καροδρομους. Ειναι ενα απο τα αυτοκινητα της λιστας μου για οταν υπαρξουν οι προυποθεσεις να παρω κατι καλο εδω. Βεβαια ξαναπηγα φετος τον Ιουνιο και μπηκα με GT3 991 pdk (οχι δικη μου ) και ηταν η μερα με την νυχτα οπως ειναι λογικο . Νταξει, gt3 ειναι αλλη εντελως κατηγορια. Οτι πιο πισταδικο αλλα και για δρομο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Αχχχ GT3, με τον καλύτερο ατμοσφαιρικό boxer και στημένη για πίστα ! Είσαι τυχερός που μπήκες στο Ρινγκ με τέτοιο εργαλείο Φώτη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Νταξει, gt3 ειναι αλλη εντελως κατηγορια. Οτι πιο πισταδικο αλλα και για δρομο. Ναι η gt3 ειναι απο αλλο πλανητη .Οχι δεν την ειχα παρει με pasm ειχα προτιμησει tiptronic .Πλεον ολο το θεμα ειναι τα pdk κανουν δραματικη διαφορα σε φαση ξενερωνεις με το tiptronic απιστευτα . Ελπιζω να το αλλαξω συντομα . Αχχχ GT3, με τον καλύτερο ατμοσφαιρικό boxer και στημένη για πίστα ! Είσαι τυχερός που μπήκες στο Ρινγκ με τέτοιο εργαλείο Φώτη Ναι η συγκεκριμενη ηταν η καινουρια 991 pdk με 8κ χιλιομετρα στημενη για πιστα με semi slick λαστιχα πραγματικα ηθελα να αφησω τα κοκκαλα μου εκει μεσα για παντα . Eισοδος ring με την GT3 Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2014 από Fotis13 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 οδηγικα σε σχεση με το S2000 πως ειναι? (οχι ανεση και λοιπες φλωριες ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 οδηγικα σε σχεση με το S2000 πως ειναι? (οχι ανεση και λοιπες φλωριες ) Eιναι αλλη κατηγορια ρε συ , το s2000 απλα δεν εστριβε στα πολλα η' επρεπε να ησουν πιλοτος η' φλερταρες με τις μπαριερες. Κλασεις καλυτερο το cayman ειναι πολυ καλυτερο σε κρατηματα και απο τις 911. Η GT3 απο την αλλη σε κανει μαγκα μονη της στριβει φρεναρει με απεριγραπτο τροπο, συγχωρει λαθη και σε κανει να εισαι πολυ πιο γρηγορος απο οσο εισαι στην πραγματικοτητα με καποιο αλλο αυτοκινητο .Ο ηχος ειναι ολα τα λεφτα ανατριχιαζει η σπονδυλικη σου στηλη . Εχω οδηγησει και GTR δεν εχουν καμια σχεση στο πως ειναι στημενα και στο πως στριβουν ,απλα το GTR εχει τερατωδη ροπη . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 το GTR πρεπει να το στριβει και τυφλος μαλλον ποσα χλμ εχεις κανει με την cayman? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 το GTR πρεπει να το στριβει και τυφλος μαλλον ποσα χλμ εχεις κανει με την cayman? Το εχω 6 χρονια και εχω κανει 43000 δεν το κυκλοφορω καθε μερα εχω αλλο για μετακινηση και μια vespa 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dobro Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 να βαλω και το δικο μου, 20 χρονων (και κατι ψιλα), χρησιμοποιήτε καθημερινα, καιει 5-6 λιτρα /100χλμ, πολυ φθηνα ανταλλακτικα-σερβις, διασκεδαστικο στην οδηγηση και αρκετα σπανιο στην Ελλάδα...(η φοτο ειναι λιγο παλια, τωρα εχει βυσσινι σαλονι-ταμπλο κτλ) 1271057_10200205400172266_567102053_o.jpg αθανατα swift.....................μακαρι και χιλια likes να μπορουσα να δωσω. ειναι σκετος ερωτας! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Βολτίτσα στη βροχή στο φυσικό του περιβάλλον 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Βολτίτσα στη βροχή στο φυσικό του περιβάλλον Γιατι ειναι το φυσικο του περιβαλλον? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Γιατι ειναι το φυσικο του περιβαλλον? Ε το A3 όσο να ναι σε βρεγμένο δρόμο πάει με διαφορά καλά 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Ε το A3 όσο να ναι σε βρεγμένο δρόμο πάει με διαφορά καλά Α εκει το πηγαινε ,οκ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Ε το A3 όσο να ναι σε βρεγμένο δρόμο πάει με διαφορά καλά δε ξέρω ένα Α3, αλλά ένα Α3 με haldex όταν βρέχει έχει περισσότερο νόημα και όταν χιονίζει έχει ακόμα περισσότερο έχω και φρέσκα ps3 πάνω, όνειρο είναι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα