Προς το περιεχόμενο

Photos of your car

HALF EVIL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Aς βαλω και εγω το δικο μου  μιας και αναφερθηκε η μαρκα :P

Cayman S 

attachicon.gif10799513_462562980551801_1412895260_n.jpg

Τρελο εργαλειο. Μου ειχε κανει εντυπωση οταν το ειχα οδηγησει το ποσο ανετο ειναι. Μαγικη αναρτηση.

να βαλω και το δικο μου, 20 χρονων (και κατι ψιλα), χρησιμοποιήτε καθημερινα, καιει 5-6 λιτρα /100χλμ, πολυ φθηνα ανταλλακτικα-σερβις, διασκεδαστικο στην οδηγηση και αρκετα σπανιο στην Ελλάδα...(η φοτο ειναι λιγο παλια, τωρα εχει βυσσινι σαλονι-ταμπλο κτλ)

attachicon.gif1271057_10200205400172266_567102053_o.jpg

swift cabrio?? παιζει να μην το εχω δει ποτε!

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τρελο εργαλειο. Μου ειχε κανει εντυπωση οταν το ειχα οδηγησει το ποσο ανετο ειναι. Μαγικη αναρτηση.

Eχει κορυφαια πατηματα το εχω βαλει Nurburgring to 2009    εργοστασιακα σεταρισμενο λαστιχα τα παντα ,και ειχε σταθει εντυπωσιακα καλα.

Βεβαια ξαναπηγα φετος τον Ιουνιο  και μπηκα με GT3 991 pdk (οχι δικη μου ) και ηταν η μερα με την νυχτα οπως ειναι λογικο .

• Like 1

Eχει κορυφαια πατηματα το εχω βαλει Nurburgring to 2009    εργοστασιακα σεταρισμενο λαστιχα τα παντα ,και ειχε σταθει εντυπωσιακα καλα.

Tην εχεις παρει με το pasm?? Αυτη που ειχα οδηγησει ειχε το pasm ρυθμισμενο μαγικο χαλι, δεν καταλαβαινε τιποτα σε κατι καροδρομους. Ειναι ενα απο τα αυτοκινητα της λιστας μου για οταν υπαρξουν οι προυποθεσεις να παρω κατι καλο εδω.

Βεβαια ξαναπηγα φετος τον Ιουνιο  και μπηκα με GT3 991 pdk (οχι δικη μου ) και ηταν η μερα με την νυχτα οπως ειναι λογικο .

Νταξει, gt3 ειναι αλλη εντελως κατηγορια. Οτι πιο πισταδικο αλλα και για δρομο.

• Like 2

Αχχχ GT3, με τον καλύτερο ατμοσφαιρικό boxer και στημένη για πίστα :wub: ! Είσαι τυχερός που μπήκες στο Ρινγκ με τέτοιο εργαλείο Φώτη :P

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νταξει, gt3 ειναι αλλη εντελως κατηγορια. Οτι πιο πισταδικο αλλα και για δρομο.

Ναι η gt3 ειναι απο αλλο πλανητη .Οχι δεν την ειχα παρει με pasm ειχα  προτιμησει tiptronic .Πλεον ολο το θεμα ειναι τα pdk  κανουν δραματικη διαφορα  σε φαση  ξενερωνεις με το tiptronic απιστευτα . Ελπιζω να το αλλαξω συντομα .

Αχχχ GT3, με τον καλύτερο ατμοσφαιρικό boxer και στημένη για πίστα :wub: ! Είσαι τυχερός που μπήκες στο Ρινγκ με τέτοιο εργαλείο Φώτη :P

Ναι  η συγκεκριμενη ηταν η καινουρια 991 pdk   με 8κ χιλιομετρα στημενη για  πιστα με semi slick  λαστιχα πραγματικα ηθελα να αφησω τα κοκκαλα μου εκει μεσα για παντα .

Eισοδος ring  με την GT3

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 6

οδηγικα σε σχεση με το S2000 πως ειναι?

(οχι ανεση και λοιπες φλωριες :P )

Eιναι αλλη κατηγορια ρε συ , το s2000 απλα δεν εστριβε   στα πολλα η' επρεπε να ησουν πιλοτος  η'  φλερταρες με τις μπαριερες. Κλασεις καλυτερο το cayman   ειναι πολυ καλυτερο σε κρατηματα και απο τις 911.

Η  GT3  απο την αλλη σε κανει μαγκα μονη της  στριβει φρεναρει   με απεριγραπτο τροπο, συγχωρει λαθη και σε κανει να εισαι   πολυ πιο γρηγορος απο οσο εισαι στην πραγματικοτητα με καποιο αλλο αυτοκινητο .Ο ηχος ειναι  ολα τα λεφτα ανατριχιαζει η σπονδυλικη σου στηλη .

Εχω οδηγησει  και GTR  δεν εχουν καμια σχεση στο πως ειναι στημενα και στο πως στριβουν  ,απλα το GTR   εχει τερατωδη ροπη .

• Like 2

το GTR πρεπει να το στριβει και τυφλος μαλλον :P

ποσα χλμ εχεις κανει με την cayman?

Το εχω 6 χρονια και εχω κανει 43000  δεν το κυκλοφορω καθε μερα εχω αλλο για μετακινηση και  μια vespa  :P

• Like 1

να βαλω και το δικο μου, 20 χρονων (και κατι ψιλα), χρησιμοποιήτε καθημερινα, καιει 5-6 λιτρα /100χλμ, πολυ φθηνα ανταλλακτικα-σερβις, διασκεδαστικο στην οδηγηση και αρκετα σπανιο στην Ελλάδα...(η φοτο ειναι λιγο παλια, τωρα εχει βυσσινι σαλονι-ταμπλο κτλ)

attachicon.gif1271057_10200205400172266_567102053_o.jpg

αθανατα swift.....................μακαρι και χιλια likes να μπορουσα να δωσω.

ειναι σκετος ερωτας!

• Like 3

Ε το A3 όσο να ναι σε βρεγμένο δρόμο πάει με διαφορά καλά :P

δε ξέρω ένα Α3, αλλά ένα Α3 με haldex όταν βρέχει έχει περισσότερο νόημα και όταν χιονίζει έχει ακόμα περισσότερο :P

έχω και φρέσκα ps3 πάνω, όνειρο είναι 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...