turbat0s Δημοσ. 8 Απριλίου Share Δημοσ. 8 Απριλίου 33 λεπτά πριν, bill_viper είπε στις 14 Μαρτίου παρελήφθη το νέο Χ2! Εξαιρετικό χρώμα! Παλαιοφαληριώτης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill_viper Δημοσ. 8 Απριλίου Share Δημοσ. 8 Απριλίου 13 λεπτά πριν, tutuyo είπε πολυ ομορφο αυτο το χρωμα ειναι μεταλλικο? Σωστά, δεν υπάρχουν μη μεταλλικά χρώματα. 9 λεπτά πριν, turbat0s είπε Εξαιρετικό χρώμα! Παλαιοφαληριώτης? Το έπιασες το σημείο ε; 😉 Καλαματιανός, αλλά έχει πάει για PPF. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas-d Δημοσ. 8 Απριλίου Share Δημοσ. 8 Απριλίου 6 ώρες πριν, bill_viper είπε Τον περασμένο Σεπτέμβριο πούλησα το ΧC40 (με 12.000km στη 3ετία) και μετά από 5 μήνες αναμονής στις 14 Μαρτίου παρελήφθη το νέο Χ2! ☺️ Αμαξάρα με τα όλα του φιλαράκι! Πολύ το γουστάρω, καλορίζικο και καλοτάξιδο.. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 9 Απριλίου Share Δημοσ. 9 Απριλίου Καναδυο φωτογραφίες που είχα τραβήξει όταν το παρέλαβα τέλη Δεκέμβρη. 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 9 Απριλίου Share Δημοσ. 9 Απριλίου 5 hours ago, Silverage said: Καναδυο φωτογραφίες που είχα τραβήξει όταν το παρέλαβα τέλη Δεκέμβρη. αληθινη αυτονομια (χωρις να ενδιαφερεσαι για αιρκον κτλ)? witcher επαιξες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 9 Απριλίου Share Δημοσ. 9 Απριλίου 51 λεπτά πριν, tutuyo είπε αληθινη αυτονομια (χωρις να ενδιαφερεσαι για αιρκον κτλ)? witcher επαιξες? Καλημέρα, δεν ξέρω πόσο αυτονομία έχει γιατί δεν το έχω αφήσει να αδειάσει αλλά όπως το κόβω γύρω στα 350 χιλιόμετρα περίπου. Έχω και την έκδοση με τη πιο μικρή μπαταρία. Παιχνίδια δεν έχω δοκιμάσει αλλά νομίζω δεν μπορεί να παίξει γιατί δεν έχει gpu. Όταν πάω να το βάλω να κατεβάσει αναβάθμιση στο πάρκινγκ που κάνει 10 ώρες χαζεύω youtube. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill_viper Δημοσ. 13 Μαϊου Share Δημοσ. 13 Μαϊου 2 μήνες μετά και μόλις 700km στο οδόμετρο.. 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 15 Μαϊου Share Δημοσ. 15 Μαϊου Από μονοήμερη στο χωριό την προηγούμενη βδομάδα. 190 μηνών με πάνω από 250000 χιλιόμετρα. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 21 Ιουνίου Share Δημοσ. 21 Ιουνίου Αλλαγή ελαστικών (από Τuranza T005 σε Turanza 6), διάστασης (από 205/50R17 σε 225/45R17) και πλυσιματάκι… Spoiler 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilisxd Δημοσ. 21 Ιουνίου Share Δημοσ. 21 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Skoda Enyaq Επεξ/σία 21 Ιουνίου από Vasilisxd 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 15 Ιουλίου Share Δημοσ. 15 Ιουλίου (επεξεργασμένο) μετα απο 2 χρονια ηρθε η ωρα του αποχωρισμου για το fiat panda. Το εικονιζομενο το αγορασα ως δωρο χριστουγεννων 2/1/24! Ειναι μοντελο του 2006 αλλα εκανε τα πρωτα χλμ το 2007 (ηταν ακριβο τοτε) απο εναν παππου. Ο παππους πεθανε το '19 και απο τοτε το ειχε η γυναικα του για το σουπερ μαρκετ μεχρι που το εδωσε σε εμενα. Εχει απιστευτο εξοπλισμο για την εποχη του (leds στις χειρολαβες, οι καθρεπτες αλλαζουν γωνια στο παρκαρισμα, 5h πορτα ανοιγει τελειως-οχι απλως ξεκλειδωνει- απο το κλειδι, DAB κτλ) και αποτι εχω δει μονο ενα ιδιο υπαρχει στην Ελλαδα (ισως και περισσοτερα ). Εχω κανει πληρη ανακατασκευη μονος μου (μηχανικα/ηλεκτρικα) και καμαρωνω οχι για επιδοσεις αλλα για τη καταναλωση (πραγματικη): μικτη πολη/περιφερειακοι 7,6-7,9 και εθνικη 5,9 με 6,2(!) με 120/130 χλμ/ωρα μετρημενα με gps και οχι κονταρισια. Επεξ/σία 15 Ιουλίου από vamvakoolas 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
definitio Δημοσ. 3 Αυγούστου Share Δημοσ. 3 Αυγούστου Ας βάλω κι εγώ τη κούκλα εδώ...τοποθεσία λίμνη Βόλβη, δασύλλιο Μαδύτου 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gazp Δημοσ. 10 Αυγούστου Share Δημοσ. 10 Αυγούστου Στις 3/8/2024 στις 11:41 ΠΜ, definitio είπε Ας βάλω κι εγώ τη κούκλα εδώ...τοποθεσία λίμνη Βόλβη, δασύλλιο Μαδύτου Εδω εγινε το ιστορικο συνεδριο της Βολβης; (σορρυ, δεν κρατήθηκα). Κουκλα ειναι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
definitio Δημοσ. 10 Αυγούστου Share Δημοσ. 10 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 3 hours ago, gazp said: Εδω εγινε το ιστορικο συνεδριο της Βολβης; (σορρυ, δεν κρατήθηκα). Κουκλα ειναι! Για την "κίνηση της Βόλβης" μάλλον λες... εδώ το θεϊκό (δεν ξέρω πού έφαγαν Μεϊμαράκης κ λοιποί, αλλά το σημείο που κάθονται Ζουγανέλης/ Μπακιρτζής μου θυμίζει ένα κέντρο στα Λουτρά της Νέας Απολλωνίας...θα μπορούσε κάλλιστα να είναι όμως και στη βόρεια όχθη της λίμνης) ΥΓ Τώρα με τον ιό του δυτικού Νείλου, ούτε για αστείο δεν σταματώ στη Μάδυτο, με τα κουνούπια και τα στάσιμα νερά μεταξύ των δύο τεχνητών "χερσονήσων"...ανήκει στις ευάλωτες περιοχές... ...μόνο στην Αγιά Μαρίνα Μοδίου για Χαλβά Φαρσάλων....(και για τα αδέσποτα στη Ρεντίνα) Επεξ/σία 10 Αυγούστου από definitio 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xsterg Δημοσ. 10 Αυγούστου Share Δημοσ. 10 Αυγούστου Στις 29/2/2024 στις 6:37 ΜΜ, DimVavas είπε Απόλαυση η Γκόλφο! Golf GTE 1.4 TSI - PHEV - 245ps combined - 2022 φιλε μου γεια σου. πηρα προσφατα το golf variant r-line απο Γερμανια. 10 μηνων αυτοκινητο. θα ηθελα να μου πεις εαν ειναι ελληνικο η εισαγωγης το δικο σου και ποσο το πηρες εαν θελεις. σε ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα