Morosana Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 40 λεπτά πριν, liakinen είπε Η Alfa τραβάει βλέμματα για την ομορφιά της, την ιστορία - μύθο της, της απόλαυση του ήχου της και της οδήγησης της. Τα άλλα είναι απλά εργαλεία δουλειάς - εξυπηρέτησης, άψυχες λαμαρίνες, αυτοκίνητα του "κιλού". Τα βλέμματα δεν με ενδιαφέρουν, ίσα ίσα είναι εκνευριστικό να βγαινεις βόλτα με τα παιδιά σου και να τα βλέπεις φάτσα φόρα σε ομάδες του φουμπου, τα οδηγώ για μένα πριν τα ιστορικά γίνουν μοδα και επένδυση. Το κέρδος για μένα είναι να ακούω τον Nord με τα δυο δίπλα IDF 40αρια Weber και να παίζω με το μπλοκε 😛 10 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jiakometi Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 2 λεπτά πριν, Morosana είπε Το κέρδος για μένα είναι να ακούω τον Nord με τα δυο δίπλα IDF 40αρια Weber και να παίζω με το μπλοκε 😛 👍 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pananton Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 εντάξει όλα τα οχήματα καλά είναι.. αλλά τις AR και ειδικά τις γριές τις αγαπάμε λίγο παραπάνω! 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Morosana Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 20 ώρες πριν, pananton είπε εντάξει όλα τα οχήματα καλά είναι.. αλλά τις AR και ειδικά τις γριές τις αγαπάμε λίγο παραπάνω! Joke aside ο τελευταίος φίλος μου που με κορόιδευε για γριές και παλιατζούρες όταν τον έκανα γρήγορη βόλτα διονυσο και μερικές ακόμα διαδρομές Ανατολική Αττική με μια 105 coupe που έχω με αρκετές βελτιώσεις πρώτα έχασε το χρωμα και την όψη του για καμία ώρα και τώρα φτιάχνει ίδια 😂 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
getty Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) @Morosana Επιτέλους, ένα πραγματικό αυτοκίνητο! Τα συγχαρητήρια μου για την επιλογή, πανέμορφο, να είσαι καλά να το χαίρεσαι! Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2023 από getty 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pananton Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 8 hours ago, Morosana said: Joke aside ο τελευταίος φίλος μου που με κορόιδευε για γριές και παλιατζούρες όταν τον έκανα γρήγορη βόλτα διονυσο και μερικές ακόμα διαδρομές Ανατολική Αττική με μια 105 coupe που έχω με αρκετές βελτιώσεις πρώτα έχασε το χρωμα και την όψη του για καμία ώρα και τώρα φτιάχνει ίδια 😂 εγώ θα πω, να είσαι καλά να συντηρείς τέτοια οχήματα που ομορφαίνουν τους δρόμους. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mak3don Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Ήρθε η Ώρα του αποχωρισμού μετά από 60.000 χιλιόμετρα στα χέρια μου 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 4 ώρες πριν, mak3don είπε Ήρθε η Ώρα του αποχωρισμού μετά από 60.000 χιλιόμετρα στα χέρια μου σε τι θα πας τωρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mak3don Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 55 λεπτά πριν, Titos301 είπε σε τι θα πας τωρα; Hyundai Tuscon N Line 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Pimping out my Meggy. Maxton Design Spoiler. Το αφηνω μαυρο ή το βαφω στο χρωμα του αυτοκινητου?? Διφορουμενες οι αποψεις, ο φιλος βαφεας που εχω λεει βαψιμο, θα δωσει ογκο… 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntonisKo Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Τι είναι για να του δώσεις όγκο, μαλλί?😄 Ψηφίζω μαύρο 👍 Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2023 από AntonisKo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill_viper Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Το αφήνεις μαύρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mak3don Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Το παρέλαβα σήμερα και δηλώνω γοητευμένος 23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill_viper Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Καλορίζικο και καλοτάξιδο Μακεδόνα!! Πολύ τίμια επιλογή, value for money θα την χαρακτήριζα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
a_f_a Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 11 hours ago, mak3don said: Το παρέλαβα σήμερα και δηλώνω γοητευμένος Καλοτάξιδο! Ότι Ασιατικό, ειναι και καλό! 😉😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα