TriLoBiTe Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Aφου σας εδειξα το εργαλειο μου στην Ελλαδα, ας σας δειξω και το εργαλειο που οδηγαω εδω στα ξενα. IMG_20140216_141855.jpg MSRP: $1,487.640 Σαπάκι. Τουλάχιστον έχεις οικονομία στην κατανάλωση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Ποιο είναι αυτό το ...τερας ??????????Πλακα μας κανεις ότι το οδηγεις ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Aφου σας εδειξα το εργαλειο μου στην Ελλαδα, ας σας δειξω και το εργαλειο που οδηγαω εδω στα ξενα. IMG_20140216_141855.jpg MSRP: $1,487.640 νταξει, οι δουλειες σου πανε καλα,αλλα μαλλον οχι και τοσο καλα για να παρεις την πιο φτηνη εκδοση... ειναι σαν αυτους που παιρνουν πορσε,αλλα παιρνουν την βασικη εκδοση της boxter... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
looproll Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Από τις ομορφες Alfa Romeo ... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Σαπάκι. Τουλάχιστον έχεις οικονομία στην κατανάλωση. Σα yaris 1.1 καιει. Ποιο είναι αυτό το ...τερας ??????????Πλακα μας κανεις ότι το οδηγεις ? Πλακα κανω φιλε μου, ειναι για αλλα βαλαντια αυτα τα αμαξια! νταξει, οι δουλειες σου πανε καλα,αλλα μαλλον οχι και τοσο καλα για να παρεις την πιο φτηνη εκδοση... ειναι σαν αυτους που παιρνουν πορσε,αλλα παιρνουν την βασικη εκδοση της boxter... Η full extra ειχε αναμονη 2 μηνες κι εγω ηθελα αμαξι αμεσα, γι αυτο πηρα την φθηνη. Πανεμορφο αμαξι. Ποιο μοτερ φοραει? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
looproll Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Σ' ευχαριστώ φιλε ειναι v6 3.0 24v busso 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Έγκλημα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 νταξει, οι δουλειες σου πανε καλα,αλλα μαλλον οχι και τοσο καλα για να παρεις την πιο φτηνη εκδοση... ειναι σαν αυτους που παιρνουν πορσε,αλλα παιρνουν την βασικη εκδοση της boxter... Μου τη δίνουν οι φτηνιάριδες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Ένα ακόμα από αυτά που οδηγω τώρα που δεν έχω δικό μου: 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Ρε Νικ, μήπως αλλάζεις τα αμάξια σαν τα πουκάμισα και μετά μας το παίζεις ιστορία ότι οδηγείς άλλων? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Καλά θα ήταν αλλά που τέτοια τύχη! Τουλάχιστον δεν βάζω βενζίνη! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Aς βαλω και εγω το δικο μου μιας και αναφερθηκε η μαρκα Cayman S 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Τουλάχιστον δεν βάζω βενζίνη! Άρχοντας είσαι.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elvisjedi Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 να βαλω και το δικο μου, 20 χρονων (και κατι ψιλα), χρησιμοποιήτε καθημερινα, καιει 5-6 λιτρα /100χλμ, πολυ φθηνα ανταλλακτικα-σερβις, διασκεδαστικο στην οδηγηση και αρκετα σπανιο στην Ελλάδα...(η φοτο ειναι λιγο παλια, τωρα εχει βυσσινι σαλονι-ταμπλο κτλ) 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα