Salvation81 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 21 λεπτά πριν, topaz είπε Συνδυασμος γωνίας και τηλεφακου. Οκ, απλα το αποτελεσμα συμπιεζει το αυτοκινητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eMike Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Το δικό μας οικογενειακό. 18 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
topaz Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, Salvation81 είπε Οκ, απλα το αποτελεσμα συμπιεζει το αυτοκινητο. Εξου και το "καλλιτεχνικη". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargus Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, topaz είπε Εξου και το "καλλιτεχνικη". Σε ποια περιοχή ειναι τραβηγμένη αυτή η φωτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, eMike είπε Το δικό μας οικογενειακό. Ωραίο χρώμα, ωραία ζάντα. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasisxask Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 11 ώρες πριν, Green Dragon είπε Γερνάμε μαζί 😀 και δε μου πάει να το αποχωριστώ! Παρε το 205 σαν του @bill_zaf 😀 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
topaz Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, sargus είπε Σε ποια περιοχή ειναι τραβηγμένη αυτή η φωτό; Limeni Village, Λιμένι, Μάνη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sb01053 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το καθημερινό και το παιχνίδι Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2020 από sb01053 10 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Και ήρθε ένας Γάλλος ανάμεσα στους Γερμανούς. Εταιρικός κι απλός μεν, αξιοπρεπής δε 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Green Dragon Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πολύ όμορφη και φινετσάτη η Γαλλίδα μούσα!!! Εύχομαι @margaritagr κάποια στιγμή, η εταιρεία να στο δώσει έναντι συμβολικού τιμήματος. Στο λέω αυτό γιατί κάποια στιγμή η γυναίκα μου, έτσι απέκτησε από την τράπεζα που εργαζόταν, ένα ωραιότατο audi A3. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2020 από Green Dragon 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Σ ευχαριστώ @Green Dragon Αν και με το golf ειμαι καλυμμένη με το παραπάνω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
majnun Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 16 ώρες πριν, margaritagr είπε Και ήρθε ένας Γάλλος ανάμεσα στους Γερμανούς. Εταιρικός κι απλός μεν, αξιοπρεπής δε Είναι απλό με full LED φώτα; Δε ξέρω αν θα ήθελα να έχω εταιρικό, συνήθως πάει πακέτο με θέση πωλήσεων αλλά μου κάνει εντύπωση το πόσα εταιρικά πωλούνται πανελλαδικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 57 λεπτά πριν, majnun είπε Είναι απλό με full LED φώτα; Δε ξέρω αν θα ήθελα να έχω εταιρικό, συνήθως πάει πακέτο με θέση πωλήσεων αλλά μου κάνει εντύπωση το πόσα εταιρικά πωλούνται πανελλαδικά. Ε βασικός εξοπλισμός ειναι το αμάξι, αυτο εννοω. Κι εμενα μου έκαναν εντύπωση τα full led Παντως. Κι όντως ειναι εξαιρετικής απόδοσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, majnun είπε Είναι απλό με full LED φώτα; Δε ξέρω αν θα ήθελα να έχω εταιρικό, συνήθως πάει πακέτο με θέση πωλήσεων αλλά μου κάνει εντύπωση το πόσα εταιρικά πωλούνται πανελλαδικά. Ολα τα αυτοκινητα απο το 2010 και μετα που πωλουνται εντος της Ε.Ε ειναι υποχρεωμενα να εχουν στανταρντ τα φωτα ημερας (LED). Τωρα για τα αλλα LED το κοστος πλεον ειναι χαμηλοτερο απο Xeon και παρομοιο με τους κλασσικους λαμπτηρες. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2020 από Salvation81 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
majnun Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Ολα τα αυτοκινητα απο το 2010 και μετα που πωλουνται εντος της Ε.Ε ειναι υποχρεωμενα να εχουν στανταρντ τα φωτα ημερας (LED). Τωρα για τα αλλα LED το κοστος πλεον ειναι χαμηλοτερο απο Xeon και παρομοιο με τους κλασσικους λαμπτηρες. Φώτα ημέρας ναι αλλά δεν τους υποχρεώνει να είναι LED. Πχ Στο Ύψιλον που έχω τα μέρας είναι απλοί λαμπτήρες ενώ έχει εργοστασιακά Xenon. Αντίστοιχα σε Panda, Μito, ΒMW σειρά 1, Μινι κούπερ σε απλές εκδόσεις τα γερμανικά και σε όλες τις εκδόσεις τα ιταλικά, τα DRL είναι απλές λάμπες. Κουκλί η Κλειώ. Θα ήθελα ως ιδιώτης τους δυνατούς κινητήρες σε πιο προσιτές τιμές. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα