margaritagr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Κάποιες golfατες ακομα ! 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blanka Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Skoda Kamiq Μόλις ήρθε Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2020 από blanka 26 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik0laus Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Χωράει τα πάντα, ξαπλώνουμε και κοιμόμαστε και μέσα άμα λάχει , ταξιδεύει ξεκούραστα, δεν έχει κάνει κιχ και δεν πα να έχει λακούβες και σαμαράκια ο δρόμος εγώ δεν καταλαβαίνω οτι υπάρχουν. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2020 από nik0laus 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill_zaf Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Το αγαπημενο μου μικρο Το αγαπημενο μεγαλο Και για τους λατρεις της ΒMW... μια παλια μου αγαπη..τωρα το χαιρετε ενα παιδι στην Σαλαμινα 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargus Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Ωραία αμάξια! Σε όλα βλέπω ότι το ζαντικό είναι μπόμπα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill_zaf Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 20 λεπτά πριν, sargus είπε Ωραία αμάξια! Σε όλα βλέπω ότι το ζαντικό είναι μπόμπα! Σε ευχαριστω. Μια σωστη ζαντα,κ το πιο απλο αμαξι το κανει να δειχνει πολυ ομορφο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Εφοσον καποιοι με ζαλισαν απο το προηγουμενο θεμα ας ανεβασω και εγω μια 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Άντε πριν έρθει το νέο βάζω ένα Link και με αυτά που έχω περάσει εγώ, απλά μία φώτο από το καθένα https://photos.app.goo.gl/p4qHwLq9tUrog5cv7 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Green Dragon Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Σκεφτόμουν να το αλλάξω με ένα μικρότερο, αλλά γμτ δεν μου πάει η καρδιά! 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 5 λεπτά πριν, Green Dragon είπε Σκεφτόμουν να το αλλάξω με ένα μικρότερο, αλλά γμτ δεν μου πάει η καρδιά! Η εμπειρία που αποκτησα τώρα τελευταία είναι ότι αν δεν έχει θέματα κράτα το 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargus Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 22 λεπτά πριν, Green Dragon είπε Σκεφτόμουν να το αλλάξω με ένα μικρότερο, αλλά γμτ δεν μου πάει η καρδιά! Κατά τη γνώμη μου το πιο ισορροπημένο μερκ σε όλα του: εμφάνιση, διαστάσεις, κινητήρας κτλ. Το έπαιρνες όπως ήταν και δε χρειαζόταν να του κάνεις καμιά παρέμβαση. Το έχει κ ο πατέρας μου. Να το αλλάξεις;; Με τίποτα. Ότι και να πάρεις θα σου κακοφανεί. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Green Dragon Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 6 λεπτά πριν, sargus είπε Κατά τη γνώμη μου το πιο ισορροπημένο μερκ σε όλα του: εμφάνιση, διαστάσεις, κινητήρας κτλ. Το έπαιρνες όπως ήταν και δε χρειαζόταν να του κάνεις καμιά παρέμβαση. Το έχει κ ο πατέρας μου. Να το αλλάξεις;; Με τίποτα. Ότι και να πάρεις θα σου κακοφανεί. Γερνάμε μαζί 😀 και δε μου πάει να το αποχωριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
topaz Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Μια καλλιτεχνική... 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 14 λεπτά πριν, topaz είπε Μια καλλιτεχνική... Γιατι φαινεται λιγο συμπιεσμενη πλαγια; Η ειναι θεμα της οθονης μου λογο ultra wide; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
topaz Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Συνδυασμος γωνίας και τηλεφακου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα