sargus Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Κάποιο πρωινό λίγο καιρό πριν, καφεδάκι δίπλα στη θάλασσα! 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Εντυπωσιακό όντως! Καλοτάξιδο! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liapisftw Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Ψιλό κακές φωτογραφίες αλλά δεν έχω κάτι άλλο πρόχειρο από το καμάρι μου 😂 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Βλέποντας τα παραπάνω πρέπει να αρχίζω να κοιτάω για νέο αμάξι. Αν και σήμερα έκανα Αθήνα Γιάννενα σε 3 ώρες και 40 λεπτά με το το ταπεινό Ibiza. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 7 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Βλέποντας τα παραπάνω πρέπει να αρχίζω να κοιτάω για νέο αμάξι. Αν και σήμερα έκανα Αθήνα Γιάννενα σε 3 ώρες και 40 λεπτά με το το ταπεινό Ibiza. Ο δρόμος είναι, όχι το ibiza 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μάκαρος Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 32 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Βλέποντας τα παραπάνω πρέπει να αρχίζω να κοιτάω για νέο αμάξι. Αν και σήμερα έκανα Αθήνα Γιάννενα σε 3 ώρες και 40 λεπτά με το το ταπεινό Ibiza. 3 ωρες και 10 λεπτα 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, Μάκαρος είπε 3 ωρες και 10 λεπτα 😂 Εγώ μετράω από Ζωγράφου έτσι; Άσε που είχε και λίγο κίνηση η Κηφισίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 36 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Αν και σήμερα έκανα Αθήνα Γιάννενα σε 3 ώρες και 40 λεπτά με το το ταπεινό Ibiza. 4 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε 3 ωρες και 10 λεπτα 😂 Εγώ 1 ώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μάκαρος Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Εγώ μετράω από Ζωγράφου έτσι; Άσε που είχε και λίγο κίνηση η Κηφισίας. Απο Πειραια. Βεβαια το ταξιδι εγινε βραδυ με αδειους δρομους και ο φιλος που οδηγουσε πηγαινε σαν τρελος. 20 λεπτά πριν, Xacti είπε Εγώ 1 ώρα Επειδη νομιζεις οτι τρολλαρουμε, παρε και το πειστηριο. Και δεν ηταν ουτε 3 ωρες και 10 λεπτα που ανεφερα. 3:03 Το αμαξι ειναι Toyota Auris diesel του 2017. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2019 από Μάκαρος 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 20 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε Επειδη νομιζεις οτι τρολλαρουμε, παρε και το πειστηριο. Και δεν ηταν ουτε 3 ωρες και 10 λεπτα που ανεφερα. 3:03 Δεν τρολλάρω, σας πιστεύω. Μάλλον εσύ δεν με κατάλαβες https://www.google.com/flights?lite=0#flt=ATH.IOA.2019-05-16*IOA.ATH.2019-05-19;c:EUR;e:1;sd:1;t:f Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μάκαρος Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, Xacti είπε Δεν τρολλάρω, σας πιστεύω. Μάλλον εσύ δεν με κατάλαβες https://www.google.com/flights?lite=0#flt=ATH.IOA.2019-05-16*IOA.ATH.2019-05-19;c:EUR;e:1;sd:1;t:f Τοτε να πω πως εφαγα το τρολλ αμασητο 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 40 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε Απο Πειραια. Βεβαια το ταξιδι εγινε βραδυ με αδειους δρομους και ο φιλος που οδηγουσε πηγαινε σαν τρελος. Επειδη νομιζεις οτι τρολλαρουμε, παρε και το πειστηριο. Και δεν ηταν ουτε 3 ωρες και 10 λεπτα που ανεφερα. 3:03 Το αμαξι ειναι Toyota Auris diesel του 2017. Just for the records, η απόσταση είναι 440km. https://www.apostasi.gr/Ioannina/Kaisariani Εσείς κάνατε 388km Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μάκαρος Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 17 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Just for the records, η απόσταση είναι 440km. https://www.apostasi.gr/Ioannina/Kaisariani Εσείς κάνατε 388km 410 χιλιομετρα μου βγαζει το google maps απο το σπιτι του φιλου στον Πειραια μεχρι το κεντρο των Ιωαννινων. Μηπως ειναι 440 με τον παλιο δρομο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε 410 χιλιομετρα μου βγαζει το google maps απο το σπιτι του φιλου στον Πειραια μεχρι το κεντρο των Ιωαννινων. Μηπως ειναι 440 με τον παλιο δρομο ? Οκ βρε, πλάκα κάνω. Είσαστε λιιιιγο πιο γρήγοροι. Σε ίσωμα πάνω από 180 δεν πήγαινε με τίποτα. Στις κατηφόρες είδα και 195. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2019 από HALF EVIL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 12 ώρες πριν, TrifonSam είπε Σημερινή φωτό, κάπου στα ορεινά της Ηπείρου.❤ https://www.tumblr.com/search/new m4 12 ώρες πριν, TrifonSam είπε Mετά από καμιά 20αριά δυνατά hatchback από τα early 90's (τα περισσότερα ήταν διάφορα Golf Gti, αλλά και Αudi S3, Leon Cupra) Mέχρι πατίνι να έχεις καβαλήσει και αυτό πάλι χλωμό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα