toyo73 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 8/9/2018 στις 12:10 ΠΜ, vasilissouvlaki είπε να και το δικό μου στις διακοπές μας......να ήταν πάλι 15 Αυγούστου. 😁 Ωραιο, μια ζαντουλα-την αεροτομουλα πισω και ιδανικα ενα μικρο χαμηλωματακι Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2019 από toyo73 1 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 11 λεπτά πριν, toyo73 είπε Ωραιο, μια ζαντουλα-την αεροτομουλα πισω και ιδανικα ενα μικρο χαμηλωματακι Ζάντα δέν μπορώ να καταληξω σε κάποια συν ότι σκέφτομαι ότι μπορεί να κόβει στο αμάξι και τώρα στο χαμήλωμα με τέτοιους δρόμους που έχουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bc00l Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Χαμηλωμα στο Yaris ... πολυ καλη συμβουλη... ΟΚ bro...😂 Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2019 από bc00l 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μιας και το εκανα χθες το βραδυ ενα ωραιο cold start στους μειον 20 ειπα να βαλω το σαραβαλακι μου μια φωτο χιονισμενο.. Καλη χρονια παιδες. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2019 από AiWaaa 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bc00l Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 26 λεπτά πριν, AiWaaa είπε Μιας και το εκανα χθες το βραδυ ενα ωραιο cold start στους μειον 20 ειπα να βαλω το σαραβαλακι μου μια φωτο χιονισμενο.. Καλη χρονια παιδες. Megane RS ειναι; κουκλα κ με το χιονι, το εχεις καιρό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, bc00l είπε Χαμηλωμα στο Yaris ... πολυ καλη συμβουλη... ΟΚ bro...😂 Αμ η αεροτομή ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talibanakos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, bc00l είπε Χαμηλωμα στο Yaris ... πολυ καλη συμβουλη... ΟΚ bro...😂 Ουτε η ζαντα,ουτε η αεροτομη ηταν καλες συμβουλες. Αν θελαμε τετοια θα παιρναμε κανα civic,οχι yaris. Τι αλλο θα διαβασουμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bc00l Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 ενταξει η εργοστασιακη αεροτομουλα του πάει για μενα, γουστα ειναι αυτα. Προφανως ο toyo δεν ενοεει καμια subaru impreza sti αεροτομη. Ζαντες επισης διαφωνώ αλλα περι ορεξεως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix7 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Θεωρώ γούστα είναι αυτά παιδιά, και οι ζαντες και οι αεροτομές, δεν νομίζω πάντως να ήταν για παράδειγμα άσχημο αυτό: Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2019 από Phoenix7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyo73 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Phoenix7 είπε Θεωρώ γούστα είναι αυτά παιδιά, και οι ζαντες και οι αεροτομές, δεν νομίζω πάντως να ήταν για παράδειγμα άσχημο αυτό: Αυτο ακριβως ειχα στο μυαλο, αλλα οι ασχετοι πεσανε να φανε.Δεν ειπα ερπετο, ουτε απλωστρα για ρουχα, και fast&furius.H απλη εκδοση του yaris ειναι κατσικι και παιρνει ανετοτατα 2.5-3 cm χαμηλωμα.Μπορεις να επιλεξεις κατι απο τις εργοστασιακες ζαντες και δεν κοβουν καθολου, καθως εχουν τις ιδιες διαστασεις με τις μαμα + οτι ειναι πιο ελαφρυες. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2019 από toyo73 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, toyo73 είπε Αυτο ακριβως ειχα στο μυαλο, αλλα οι ασχετοι πεσανε να φανε.Δεν ειπα ερπετο, ουτε απλωστρα για ρουχα, και fast&furius.H απλη εκδοση του yaris ειναι κατσικι και παιρνει ανετοτατα 2.5-3 cm χαμηλωμα.Μπορεις να επιλεξεις κατι απο τις εργοστασιακες ζαντες και δεν κοβουν καθολου, καθως εχουν τις ιδιες διαστασεις με τις μαμα + οτι ειναι πιο ελαφρυες. Πετεμενα λεφτά.. το σκάφος και το μοτέρ δεν έχει καμία ελπίδα να βελτιωθεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δεν νομίζω η πρόταση για την αεροτομή και τα υπόλοιπα να έγινε για να μπαίνει καλύτερα το Yaris στα λιμανάκια. 🤔 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyo73 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, amagawd είπε Πετεμενα λεφτά.. το σκάφος και το μοτέρ δεν έχει καμία ελπίδα να βελτιωθεί Eνω το Polo η επιτομη του πλαισιου.Mπαινεις μεσα και χυνεις. Ειπα εγω πουθενα να το κανεις wrc.Εαν ηθελε η toyota θα εκανε sport εκδοση.Που εκανε, αλλα περιορισμενη παραγωγη.Το GRMN.Μοτερακλα με κομπρεσορα 212 αλογακια-κλειστο κιβωτιο- μηχανικο μπλοκε- φρεναρες και στησιμο. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2019 από toyo73 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Η γκολφο μου λίγες μέρες πριν τα 200.000 χλμ ενώ είναι έτοιμη να ξεχυθεί στους δρόμους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alx301 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 και το δικο μου χοντακι στα χιονια 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα