Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, talibanakos είπε Να μας ανοιξετε thread διτροχων να τις βαζουμε εκει! Πολυ ομορφο μαν μου,καλοταξιδος και παντα ορθιος! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Μετά από βροχή ήρθε σπίτι. Με ζελατίνα ermax και λάστιχα Metzeler. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargus Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Το λίγων μηνών Honda civic μου 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gmts Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Ford Fiesta St-Line 2018 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 4 ώρες πριν, sargus είπε Το λίγων μηνών Honda civic μου Ερχομαι να το βουτηξω και να το βαψω κοκκινο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dakangr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 4 ώρες πριν, sargus είπε Το λίγων μηνών Honda civic μου Τι κουκλι ειναι αυτο ρε φιλε. Να το χαιρεσαι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petaw-se-oneiro Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 7 ώρες πριν, sargus είπε Το λίγων μηνών Honda civic μου Ηράκλειο μετά τα λιοντάρια έ; Κούκλα η hondara! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargus Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, HALF EVIL είπε Ερχομαι να το βουτηξω και να το βαψω κοκκινο. Έχεις κολλήσει στο κόκκινο εσύ, ε; Εγώ βασικά δε μπορούσα να διαλέξω χρώμα καθώς όλα μου άρεσαν! Το χρώμα το διάλεξε η γυναίκα μου σαν πιο σοβαρό αφού το έθεσε ως απαράβατο όρο για να με αφήσει να πάρω ένα τόσο "καγκουροάμαξο"!! 😂 5 λεπτά πριν, petaw-se-oneiro είπε Ηράκλειο μετά τα λιοντάρια έ; Κούκλα η hondara! yeap!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
merkon Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 7 ώρες πριν, sargus είπε Το λίγων μηνών Honda civic μου Πολυ όμορφο φιλε, να το χαίρεσαι! Το 1000αρι ειναι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargus Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Το 1500. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1988panos2171 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 8 ώρες πριν, gmts είπε Ford Fiesta St-Line 2018 Κουκλί!! Από άνεση ανάρτησης πως πάει; Το βλέπω πολύ χαμηλωμένο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gmts Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 1 hour ago, 1988panos2171 said: Κουκλί!! Από άνεση ανάρτησης πως πάει; Το βλέπω πολύ χαμηλωμένο. Λόγω έκδοσης είναι χαμηλωμένο, μαμά είναι.Απείραχτο είναι. Ισορροπεί σχεδόν ιδανικά μεταξύ άνεσης και κρατήματος.Δεν κοπανάει ακόμα και σε λακούβες που το έριξα επίτηδες. Φοράει 45άρι προφίλ ελαστικού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the other one Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Στις 4/1/2019 στις 8:13 ΠΜ, sargus είπε Το λίγων μηνών Honda civic μου like και για το χρώμα και για την έκδοση και προφανώς το civic (κατά τη γνώμη μου είναι απίστευτο και σχεδιαστικά ό,τι και να λένε πολλοί) καλορίζικο φίλε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 4/1/2019 στις 8:13 ΠΜ, sargus είπε Το λίγων μηνών Honda civic μου Ωραίο κ το χρώμα κ οι καμπύλες κ όλα του! αλλα μη το παρκάρεις σε πεζόδρομο ρε φίλε! Ημαρτον με τα παρκαρίσματα... Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2019 από xrist0s4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargus Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 12 ώρες πριν, xrist0s4 είπε Ωραίο κ το χρώμα κ οι καμπύλες κ όλα του! αλλα μη το παρκάρεις σε πεζόδρομο ρε φίλε! Ημαρτον με τα παρκαρίσματα... Χαχα, δεν έχεις άδικο αλλά δεν παρκαρα. Στάθηκα 5 λεπτά για να φορτώσω τη γυναίκα και το μωρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα