aOUaS88 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δν βλεπω vagites κ στεναχωριεμαι..χαχα..Ας βαλω κ γω το κου(βα)WAG μου... Αν κ δυσκολο,υπαρχει κανας χερας να μενει Δυονησο-Πεντελη κοντα κ να γνωριζει τα βουνα να κανονιζαμε καμια γρηγορη βολταδα?? 7 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talibanakos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 να και το δικό μου στις διακοπές μας......να ήταν πάλι 15 Αυγούστου. 😁 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talibanakos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, mp123 είπε Με την μια βολτα. Εντυπωσεις.. Για αρχη καλι ειναι. Παλι καλα που δεν πηρα 250αρι.παλι καλα. 42 αλογακια μια χαρα. Δεν θελει λιγοτερα για αρχη. Ολοι μου το ελεγαν ειχαν δικιο. Ταλιμπανακο δικιο ειχες. Μπραβο,κουκλα ειναι!Καλοταξιδος και παντα ορθιος!! 4 ώρες πριν, mp123 είπε Με την μια βολτα. Εντυπωσεις.. Για αρχη καλι ειναι. Παλι καλα που δεν πηρα 250αρι.παλι καλα. 42 αλογακια μια χαρα. Δεν θελει λιγοτερα για αρχη. Ολοι μου το ελεγαν ειχαν δικιο. Ταλιμπανακο δικιο ειχες. ΠΕστα! Αν και φαινεται σαν το καινουργιο,ειναι το επετειακο του '08 που ηταν σκουρο μπλε με χρυση ζαντα,οπως και το επετειακο R1. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2018 από talibanakos 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Ευχαριστω παιδια. Ετοιμος με εξοπλισμο. Δεν φαινετε το t shirt μην θεωρηθω μεγας καγκουρας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Καλοτάξιδη mp123! Δεν ξέρω από μηχανές αλλά είναι όμορφη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 ας βαλω κι εγώ τα μοτόρια το προηγούμενο που αποφασίσανε να μου το πάρουνε 😍 😰😰 και το τελευταίο 😁 15 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Ερχετε γιατί υποστηριζουμε Ασία. 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talibanakos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ήρθε. Kymco downtown 350i noodoe 2018. Θα μπει σε λίγο και κοντή ζελατίνα μαύρη της ermax. Λάστιχα αλλαχτικαν με την μια σε Metzeler.. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2019 από mp123 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Μας την πέσανε οι μηχανόβιοι! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 H δική μου κι ενός φίλου, αποφεύγοντας την καταιγίδα... 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Καλοτάξιδα παιδιά! Αν και δεν τα συμπαθώ τα δίτροχα είναι πολύ όμορφες κατασκευές! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talibanakos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Να μας ανοιξετε thread διτροχων να τις βαζουμε εκει! 5 ώρες πριν, mp123 είπε Ήρθε. Kymco downtown 350i noodoe 2018. Θα μπει σε λίγο και κοντή ζελατίνα μαύρη της ermax. Λάστιχα αλλαχτικαν με την μια σε Metzeler.. Πολυ ομορφο μαν μου,καλοταξιδος και παντα ορθιος! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palawiaris Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πριν 3 χρόνια ο κινέζος για να με πηγαίνει στην δουλειά. Σκυλί σκουτεράκι Πριν λίγες μέρες δούλευα με αυτό. Σχολικό Και το πεζό μου. Διαλέχτε…. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2019 από palawiaris 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα