bill_viper Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, Papakaliati είπε 3.5k για το PPF; Αξίζει τόσα; Προσωπικά, αξίζει. Έχοντας ζήσει αρκετούς μήνες πλέον μαζί του σίγουρα θα το ξαναέκανα. Βγάζεις ένα μεγάλο άγχος από το κεφάλι σου (προστασία βερνικιού/χρώματος, γρατσουνιές, κλειδιές, κοτσιλιές κτλ.) Είμαι της άποψης όταν δίνεις 50k+€ για αμάξι, δώσε ένα ακόμη ποσό να το προφυλάξεις. Προφανώς στα 10k€ δεν αξίζει..
dbrillis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Yaris 1999 1.299 cc 86 pk 233.000 χλμ Κόκκινο. Δεν επενδυσα σε PPF. Απο κοντα δειχνει χειροτερο. 7 4
mp123 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δημοσ. 4 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, dbrillis είπε Yaris 1999 1.299 cc 86 pk 233.000 χλμ Κόκκινο. Δεν επενδυσα σε PPF. Απο κοντα δειχνει χειροτερο. Έχοντας αλλάξει 12 αυτοκίνητα σε 26 χρόνια έχω να πω πως έχεις πιάσει το νόημα την αυτοκίνησης. Σοβαρα μιλάω χωρίς να τρολαρω. Απεναντίας εχω αλλάξει 10 μηχανές σε 5 χρόνια και δεν το έχω μετανοιώσει ούτε στιγμή . Με την ευκαιρία να βάλω και τα δικά μου.Ισως τα πιο χρηστικά που είχα ποτέ.Aygo x , hornet 750, sv650 .όλα μοντέλα του 24. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου από mp123 7
vamvakoolas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου On 04/01/2025 at 06:18, mp123 said: Έχοντας αλλάξει 12 αυτοκίνητα σε 26 χρόνια έχω να πω πως έχεις πιάσει το νόημα την αυτοκίνησης. Σοβαρα μιλάω χωρίς να τρολαρω. Απεναντίας εχω αλλάξει 10 μηχανές σε 5 χρόνια και δεν το έχω μετανοιώσει ούτε στιγμή . Με την ευκαιρία να βάλω και τα δικά μου.Ισως τα πιο χρηστικά που είχα ποτέ.Aygo x , hornet 750, sv650 .όλα μοντέλα του 24. ασχετο αλλα με το aygo x ευχαριστημενος; εχει χωρους πισω; κατι να προσεξω; (σκεφτομαι για leasing) 1
mp123 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, vamvakoolas είπε ασχετο αλλα με το aygo x ευχαριστημενος; εχει χωρους πισω; κατι να προσεξω; (σκεφτομαι για leasing) Για την γυνσικα το πήρα μέσα στην πόλη και να το οδηγάει και η μικρή σε κάνα δυο χρόνια. Παρτο αυτόματο. Τιμιο αμαξάκι και όμορφο.
dtk-386 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 7 λεπτά πριν, mp123 είπε Για την γυνσικα το πήρα μέσα στην πόλη και να το οδηγάει και η μικρή σε κάνα δυο χρόνια. Παρτο αυτόματο. Τιμιο αμαξάκι και όμορφο. και τελευταία είναι σχετικά ψηλά στην λίστα για κλοπή....και αυτό μετά τα Yaris & Qashqai. 1
vamvakoolas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 32 minutes ago, mp123 said: Για την γυνσικα το πήρα μέσα στην πόλη και να το οδηγάει και η μικρή σε κάνα δυο χρόνια. Παρτο αυτόματο. Τιμιο αμαξάκι και όμορφο. ευχαριστω, γιατι αυτοματο; με ρωτησαν και αποτι toyota (σχεδον μου το επιβαλαν)
dtk-386 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Ξέχασα να αναφέρω ότι τα 2 που ξέρω που κλάπηκαν ήταν leasing.
LabrakisG1992 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Στις 3/1/2025 στις 10:56 ΠΜ, bill_viper είπε Προσωπικά, αξίζει. Έχοντας ζήσει αρκετούς μήνες πλέον μαζί του σίγουρα θα το ξαναέκανα. Βγάζεις ένα μεγάλο άγχος από το κεφάλι σου (προστασία βερνικιού/χρώματος, γρατσουνιές, κλειδιές, κοτσιλιές κτλ.) Είμαι της άποψης όταν δίνεις 50k+€ για αμάξι, δώσε ένα ακόμη ποσό να το προφυλάξεις. Προφανώς στα 10k€ δεν αξίζει.. Το εκανες Αθηνα η Καλαματα? Αν ειναι Αθηνα, μπορεις να πεις που? Ευχαριστω
dbrillis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Στις 4/1/2025 στις 6:18 ΠΜ, mp123 είπε Έχοντας αλλάξει 12 αυτοκίνητα σε 26 χρόνια έχω να πω πως έχεις πιάσει το νόημα την αυτοκίνησης. Σοβαρα μιλάω χωρίς να τρολαρω. Απεναντίας εχω αλλάξει 10 μηχανές σε 5 χρόνια και δεν το έχω μετανοιώσει ούτε στιγμή . Με την ευκαιρία να βάλω και τα δικά μου.Ισως τα πιο χρηστικά που είχα ποτέ.Aygo x , hornet 750, sv650 .όλα μοντέλα του 24. Προφανως δεν το εχω απο 1999. Το αγορασα πριν 3 κατι χρονια για 1500 ευρω, για εμενα ειναι σαν καποιος να μου χαρισε ενα αμαξι. Ο λογος που ηταν 1500 και οχι 3500 ειναι οτι εδω (Ολλανδια) οπως και στη Γερμανια και το Βελγιο ο κοσμος ενδιαφερεται μονο για το πως δειχνει το αμαξι του και τιποτα αλλο, δεν τον ενδιαφερει να ειναι μηχανικα οκ. Οποτε λογω της φθορας στη μπογια δεν το προτιμουσε κανεις. Εχει οργωσει Ολλανδια, Βελγιο και λιγο Γερμανια. Πλεον το εχω μονο για εμενα και για τις λιγες μετακινησεις που κανω μιας και δουλευω απο το σπιτι. Για την γυναικα εχουμε αλλο αυτοκινητο γιατι ηθελα να ειναι πιο ασφαλης μιας και οδηγει καθε μερα να παει και να ερθει απο τη δουλεια και οι οδηγοι εδω ειναι ελαφρως απαραδεκτοι. 3 ώρες πριν, LabrakisG1992 είπε Το εκανες Αθηνα η Καλαματα? Αν ειναι Αθηνα, μπορεις να πεις που? Ευχαριστω Βαζουν και το Λουξεμβούργο: https://www.fmdetailing.lu/protect https://topcar.lu/car-pasting-ppf-vinyl/ https://www.luxuryautodetailing.lu/en/paint-protection-film/ 2 1
Liapisftw Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Audi S3 8v2 Sport Sedan (2018). Από τις καλύτερες επιλογές που έχω κάνει. 10
mp123 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 21 ώρες πριν, vamvakoolas είπε ευχαριστω, γιατι αυτοματο; με ρωτησαν και αποτι toyota (σχεδον μου το επιβαλαν) Είναι το μοναδικό 1000ρακι που έχει αυτόματο cvt ( τα άλλα πχ ι10 έχουν αμτ ,το οδήγησα απογοητευτικα ) .οπότε το οδηγώ έχω κατανάλωση 4.5 ως 5 μαξ , ενώ η γυναίκα βλέπω 6.Αν ξέρεις να το πας βλέπεις άνετα κάτω από 5. Ενώ στις μηχανές έχω σταθερά πάνω από 5 5 αλλά άλλη οδήγηση εκεί.Αυτοματο μονόδρομος αν το πάρεις.
AntonisKo Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 12 ώρες πριν, Liapisftw είπε Audi S3 8v2 Sport Sedan (2018). Από τις καλύτερες επιλογές που έχω κάνει. Ωραίος! Εργοστασιακό?!
Liapisftw Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, AntonisKo είπε Ωραίος! Εργοστασιακό?! Μέχρι πριν ένα μήνα εντελώς 😂😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα