kan-nikos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 -mobo:asus p5kc -cpu q-6600 -ram ddr-3 1333mhz corsair xms-3 -coy couler collermaster τον εχω παει στα 3,6ghz αλλα του εχω δοσει 1,6v το περιεργο είναι ενώ παιρναει το prime95 για 5 ωρες και ο υπολογηστης είναι σταθερος με 1,5v και λιγοτερο νομιζω εφτασα στα1,35 παλι σταθερος!καθος σερφαρω στο ιντερνετ και κανω διαφορα με τον υπολογιστη μου βγαζουν τα Windows error(collecting data κτλπ)μπλε οθονη. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ WINDOWS NA ΚΡΑΣΑΡΟΥΝ??????????????????
Luciddream Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 με 1.6v μπορείς να καταστρέψεις την CPU σου. πρέπει να παίξεις με κάτω απο 1.5v Για να κρασαρει σημαίνει δεν ειναι σταθερός. δεν λέει κάτι το οτι μπήκε στα windows. θα πρότεινα να βρείς ένα guide και να το διαβάσεις καλά πριν δοκιμάσεις ξανά. το overclock είναι πολύ απλή διαδικασία, αρκεί να ξέρεις τι κάνεις και να μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις.
dimitrisOP Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 αν τον αφήσεις στα 1.6v δεν θα αντεξει ουτε μήνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα