Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα αν δε φτάσει η μνήμη δεν θα είναι από την igpu. Πόσο θα συνεισφέρει στο Photoshop; Ελάχιστα. Δεν είναι εκεί το βάρος. Η VM θα είναι το θέμα, και ό,τι θα τρέχει παράλληλα, οπότε το αν θα χρειαστεί παραπάνω μνήμη δεν εξαρτάται τόσο από την igpu. Όποιον επεξεργαστή και να πάρει έτσι και κάνει όλα αυτά μαζί θα χρειαστεί μνήμη. Το θέμα είναι ότι και μνήμη να αυξήσει στα 16gb ας πούμε δεν θα χρειαστεί έξτρα κάρτα γραφικών με τον i5. Από την άλλη, και στον 8320 να πάει και ας πούμε ότι αγοράζει dedicated κάρτα, δεν σημαίνει ότι θα του φτάνει πάλι η μνήμη αν γλύτωσε απλά τα 512ΜΒ ή το 1GB που θα ήθελε η ενσωματωμένη (νομίζω, 1.7gb είναι το μέγιστο που μπορούν οι τελευταίες igpu π.χ. HD4400, 4600 να χρησιμοποιήσουν από το σύστημα, αλλά μέσω BIOS νομίζω ότι το μέγιστο ρυθμίζεται κιόλας σε preset ποσότητες RAM, δεν θυμάμαι τί είχα κάνει όταν χρησιμοποιούσα την ενσωματωμένη γιατί ήταν για λίγο καιρό).

Δημοσ.

Εγώ θα κάνω τη χαζή ερωτήση και θα ρωτήσω γιατί θέλει linux και δεν τρέχει Ps σε Win7/8.1, αφού περισσότερο θα κερδίσει έτσι παρά από την όποια επιλογή CPU.

• Like 1
Δημοσ.

ξαναδιάβασε τι γράφω. Δεν μιλώ μόνο για ποσότητα μνήμης ...

Το ξαναδιάβασα, αλλά και εγώ λέω ότι στο θέμα εύρους κ.λπ. δεν νομίζω ότι θα κάνει την διαφορά η igpu. Έτσι το αντιλαμβάνομαι, ίσως έχω λάθος.

Δημοσ.

Ότι και να πάρεις ευχαριστημενος θα είσαι.

Ο 8320 θα σου δώσει καλό multitasking και σχετικά καλύτερο multithreading .

Ο 4460 θα σου δώσει καλύτερο single.

Αν τρέχεις πολύ πράγμα ταυτόχρονα , μάλλον 8320 θα έλεγα. Είναι και τα vm. που θα παίζεις.

+1

Aν κοιτάει το vfm,παράλληλη επεξεργασία και μπόλικα VM κοιτάει σε 8320.

Δημοσ.

Ο άνθρωπος κοιτάει για ένα μόνο vm στο οποίο μάλιστα θα τρέχει photoshop οπότε κάθε άλλο από vfm θα είναι ένας amd...

αν κοιτάει αυτό που λες,που από τα λεγόμενά του δεν βγαίνει κάτι τέτοιο, τότε ναι οκ.

Δημοσ.

Εμένα γνώμη μου είναι οτι αν θέλει σύστημα με iGPU για να εξοικονομήσει χρήματα πρέπει να πάρει τον AMD A10-7850k.

Για όσους θέλουν να φτιάξουν ένα οικονομικό σύστημα με ενσωματομένη GPU το οποίο κιόλας να είναι κατάλληλο για Gaming κυρίως σε 1280X720p οι AMD APUs είναι "MUST"!

Δημοσ.

Σε καμία μα καμία περίπτωση δεν διαθέτει ο 7850k την επεξεργαστική ισχύ του 4460 και ας μην μιλήσω για τον 8320 που έχει τους διπλάσιους πυρήνες. Ο 7850k είναι για ελαφρύ gaming, λέγοντας ελαφρύ εννοώ με ριγμένα γραφικά κυρίως λόγω της κάρτας αφού ο επεξεργαστής του είναι ικανότατος για παιχνίδια με μια ξεχωριστή κάρτα γραφικών. Στο συγκεκριμένο θέμα ο άνθρωπος δεν κοιτάει budget gaming cpu+gpu combo, αλλά τον φθηνότερο δυνατό επεξεργαστή σε αυτήν την κατηγορία για το περιβάλλον εργασίας του. Το τονίζει, θέλει το σύστημα για δουλειά.

• Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...