athinamj Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν υπάρχει πρόβλημα γι αυτό διευκρίνησα οτι είμαι κοπέλα! Πωπω λες να έχω θέμα??? Ξέρω οτι είναι 5αρι σε σχέση με αυτό που έχω τώρα το Samsung Galaxy Ace είναι η μέρα με τη νύχτα! Εχω δουλέψει το Samsung S4 και μου φάνηκε τεράστιο η αλήθεια είναι! Πωπω τώρα θορυβήθηκα...τι να κάνω να το ακυρώσω??
maddoctor Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Πάντως κακώς που δεν σκέφτηκες να αγοράσεις μέσω διαδικτύου. Πάρα μα πάρα πολλοί αγοράζουν έτσι από Κίνα, αφού βρίσκεις φοβερά κινητά σε φανταστικές τιμές. καλορίζικο το κινητό. Θα μπορούσες να ρίξεις και μια ματιά στα Lenovo, που είναι αξιόλογη εταιρεία και με σοβαρό όνομα στην τεχνολογία!
gpsuper Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Θα ήθελα να προτείνω σε αυτά τα χρήματα τις συσκευές της iocean και ιδίως το iocean x7s-T στα 215€ και το x8 mini (μια και πρόκειται για γυναίκα) στα 175€ από την ελληνική αντιπροσωπία. Είναι από τα καλά "Κινέζικα" με το πλεονέκτημα της εγγύησης και της άμεσης παράδοσης από Ελλάδα. Όσο για το μέγεθος, πιστέψτε με οι 5 inches αν το πλάτος της συσκευής δεν περνάει τους 7 πόντους συνηθίζονται, και τώρα με τα νέα iphone μάλλον τα πεντά-ιντσα θα αρχίσουν να μας φαίνονται μικρά!
Grey Warden Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν υπάρχει πρόβλημα γι αυτό διευκρίνησα οτι είμαι κοπέλα! Πωπω λες να έχω θέμα??? Ξέρω οτι είναι 5αρι σε σχέση με αυτό που έχω τώρα το Samsung Galaxy Ace είναι η μέρα με τη νύχτα! Εχω δουλέψει το Samsung S4 και μου φάνηκε τεράστιο η αλήθεια είναι! Πωπω τώρα θορυβήθηκα...τι να κάνω να το ακυρώσω?? Θέμα συνήθειας είναι, στο λέει κάτοχος Note 3.
Thessalonikios200 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 <p>Δεν υπάρχει πρόβλημα γι αυτό διευκρίνησα οτι είμαι κοπέλα!</p> <p>Πωπω λες να έχω θέμα??? Ξέρω οτι είναι 5αρι σε σχέση με αυτό που έχω τώρα το Samsung Galaxy Ace είναι η μέρα με τη νύχτα!</p> <p>Εχω δουλέψει το Samsung S4 και μου φάνηκε τεράστιο η αλήθεια είναι!</p> <p>Πωπω τώρα θορυβήθηκα...τι να κάνω να το ακυρώσω??</p> Πρόβλημα δεν θα έχεις... Απλά σου εξήγησα τι παίζει με το μέγεθος του. Καλορίζικο.
disqualified Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 σαφώς και θα υπάρχει πρόβλημα στη χρήση με το ένα χέρι. Δε λέω να το αλλαξεις αλλα ο τροπος που χρησιμοποιεις το κινητο δεν θα είναι ο ιδιος
athinamj Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Πωπω σίγουρα θα έχω πρόβλημα γιατί είναι μεγάλο και με το ένα χέρι θα δυσκολευτώ. Τι να κάνω καμία σχέση το κινητό 3,5 με το 5αρι!
athinamj Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Σήμερα το μεσημέρι το παρέλαβα! Στην αρχή μου ήταν δύσκολο να το συνηθίσω γιατί είναι τελείως διαφορετικό απο αυτό που είχα! Δεν ήξερα οτι δεν έχει προεγκατεστημένη κάποια εφαρμογή για διαχείριση αρχείων και πάλευα να δω πως θα μετακινήσω, διαγράψω κτλ αρχεία. Ας είναι καλά το Google Play. Ολα είναι στην εντέλεια, δεν έχει φορτιστή βέβαια, παρά μόνο usb cable και τις οδηγίες φυσικά! Πήρα και μια microsd για περισσότερο αποθηκευτικό χώρο και όλα εντάξει! Η μπαταρία κρατάει καλά. Με τόσο browsing, downloading, updating είναι γύρω στο 85% Αναμένω κανένα αξεσουαρ, θηκούλες... Καλορίζικο σε όσους σκοπεύουν να το αγοράσουν και καλή χρήση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα