Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν υπάρχει πρόβλημα γι αυτό διευκρίνησα οτι είμαι κοπέλα!

Πωπω λες να έχω θέμα??? Ξέρω οτι είναι 5αρι σε σχέση με αυτό που έχω τώρα το Samsung Galaxy Ace είναι η μέρα με τη νύχτα!

Εχω δουλέψει το Samsung S4 και μου φάνηκε τεράστιο η αλήθεια είναι!

Πωπω τώρα θορυβήθηκα...τι να κάνω να το ακυρώσω??

Δημοσ.

Πάντως κακώς που δεν σκέφτηκες να αγοράσεις μέσω διαδικτύου. Πάρα μα πάρα πολλοί αγοράζουν έτσι από Κίνα, αφού βρίσκεις φοβερά κινητά σε φανταστικές τιμές. καλορίζικο το κινητό. Θα μπορούσες να ρίξεις και μια ματιά στα Lenovo, που είναι αξιόλογη εταιρεία και με σοβαρό όνομα στην τεχνολογία!

Δημοσ.

Θα ήθελα να προτείνω σε αυτά τα χρήματα τις συσκευές της iocean και ιδίως το iocean x7s-T στα 215€ και το x8 mini (μια και πρόκειται για γυναίκα) στα 175€ από την ελληνική αντιπροσωπία. Είναι από τα καλά "Κινέζικα" με το πλεονέκτημα της εγγύησης και της άμεσης παράδοσης από Ελλάδα. Όσο για το μέγεθος, πιστέψτε με οι 5 inches αν το πλάτος της συσκευής δεν περνάει τους 7 πόντους συνηθίζονται, και τώρα με τα νέα iphone μάλλον τα πεντά-ιντσα θα αρχίσουν να μας φαίνονται μικρά!     

Δημοσ.

Δεν υπάρχει πρόβλημα γι αυτό διευκρίνησα οτι είμαι κοπέλα!

Πωπω λες να έχω θέμα??? Ξέρω οτι είναι 5αρι σε σχέση με αυτό που έχω τώρα το Samsung Galaxy Ace είναι η μέρα με τη νύχτα!

Εχω δουλέψει το Samsung S4 και μου φάνηκε τεράστιο η αλήθεια είναι!

Πωπω τώρα θορυβήθηκα...τι να κάνω να το ακυρώσω??

Θέμα συνήθειας είναι, στο λέει κάτοχος Note 3.  :-D 

Δημοσ.

<p>Δεν υπάρχει πρόβλημα γι αυτό διευκρίνησα οτι είμαι κοπέλα!</p>

<p>Πωπω λες να έχω θέμα??? Ξέρω οτι είναι 5αρι σε σχέση με αυτό που έχω τώρα το Samsung Galaxy Ace είναι η μέρα με τη νύχτα!</p>

<p>Εχω δουλέψει το Samsung S4 και μου φάνηκε τεράστιο η αλήθεια είναι!</p>

<p>Πωπω τώρα θορυβήθηκα...τι να κάνω να το ακυρώσω??</p>

Πρόβλημα δεν θα έχεις... Απλά σου εξήγησα τι παίζει με το μέγεθος του. Καλορίζικο.

Δημοσ.

Πωπω σίγουρα θα έχω πρόβλημα γιατί είναι μεγάλο και με το ένα χέρι θα δυσκολευτώ. Τι να κάνω καμία σχέση το κινητό 3,5 με το 5αρι!

Δημοσ.

Σήμερα το μεσημέρι το παρέλαβα! Στην αρχή μου ήταν δύσκολο να το συνηθίσω γιατί είναι τελείως διαφορετικό απο αυτό που είχα! Δεν ήξερα οτι δεν έχει προεγκατεστημένη κάποια εφαρμογή για διαχείριση αρχείων και πάλευα να δω πως θα μετακινήσω, διαγράψω κτλ αρχεία. Ας είναι καλά το Google Play. Ολα είναι στην εντέλεια, δεν έχει φορτιστή βέβαια, παρά μόνο usb cable και τις οδηγίες φυσικά! Πήρα και μια microsd για περισσότερο αποθηκευτικό χώρο και όλα εντάξει!

Η μπαταρία κρατάει καλά. Με τόσο browsing, downloading, updating είναι γύρω στο 85%

Αναμένω κανένα αξεσουαρ, θηκούλες...

Καλορίζικο σε όσους σκοπεύουν να το αγοράσουν και καλή χρήση!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...