Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θα ήθελα να αγοράσω ένα αξιόλογο smartphone μέχρι 220 ευρώ το πολύ. Προσανατολίζομαι στο Moto G2. Μου φαίνεται αξιοπρεπέσταση συσκευή για την τιμή της, βέβαια υπάρχει και το Samsung S4 mini...αλλά φυσικά είναι πιο παλιό!

Τι θα μου προτείνατε σε αυτή την τιμή;

Δημοσ.

S4 mini:

• Περισσότερη RAM ( 1,5gb ενώ το motorola έχει 1gb)
  • Καλύτερη ποιότητα στα βίντεο
  • 1-2 περισσότερα features στην κάμερα (τίποτα σπουδαίο)

Motorola Moto G (2014) ή moto g2:

• Διπλάσια ενσωματωμένη μνήμη (16gb σε σέχη με τα 8 του S4mini)
  • Μεγαλύτερη οθόνη  ( S4 mini : 4.3 inches    Moto G: 5.0 inches )
  • Kαλύτερη ανάλυση με 294 ppi (πίξελ ανα ίντσα) 
  • Τετραπύρηνος επεξεργαστής για multitasking αλλα πιο αργός στα 1,2 MHz ενώ του S4 mini είναι 2πύρηνος αλλά στα 1,7ΜHz
  • Splash resistant
  • Πιο πρόσφατη έκδοση του android

Πάνω κάτω οι κάμερες είναι ίδιες, για την  μπαταρία δεν ξέρω ακριβώς αλλά απ' ότι είδα το moto g2 έχει λίγο μεγαλύτερη μπαταρία, αλλά και με μεγαλύτερη οθόνη, οπότε δεν νομίζω ότι θα έχουν μεγάλη διαφορά και εκεί.

Προσωπικά θα διάλεγα το motorola. Εσύ δες τα παραπάνω και διάλεξε, μπορεί να βρείς και κάτι καλύτερο.

Δημοσ.

Φιλε αν δεν ενδιαφερει τοσο το μεγεθος της οθονης παρε moto G 4G το οποιο εχει και SD card support.

Το 5 ιντσο νομιζω θα εχει σοβαρο θεμα με την μπαταρια του . Πανω απο 8 ωρες λειτουργιας δυσκολα να βγαζει,ενω το moto G βγαζει τουλαχιστον 12 ωρες .

Δημοσ.

Το S4 mini δε με τρέλανε, το έχει φίλος + η αδερφή μου. Το Moto G (4G, το παλιό μοντέλο) από την άλλη έχει δεχθεί τις καλύτερες κριτικές από χρήστες, αλλά δε το έχω δει από κοντά. Φαντάζομαι ότι τώρα με την έλευση του 2014 μοντέλου, το περσινό θα πέσει κανά 10-20αρι, ίσως να είναι η καλύτερη σου επιλογή.

Δημοσ.

εγω δε θα σκεφτομουν κάτι άλλο εκτός από lumia 925 σε αυτην την τιμή εκτός  βέβαια και αν προσανατολιζεσαι μόνο σε android και δεν θες να ανέβεις στα 236 που το βλέπω

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον φίλο λίγο παραπάνω! Xiaomi Mi3 από κανα minideal.

Σα να παίρνεις κινητό με 350+ από Ελλάδα!

Δημοσ.

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Επειδή απο internet δεν αγοράζω συσκευές γιατί δεν εμπιστεύομαι επέλεξα να κάνω την παραγγελία μου απο μαγαζί. Παράγγειλα το Moto G 2014 στα 199 ευρώ.

Δημοσ.

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Επειδή απο internet δεν αγοράζω συσκευές γιατί δεν εμπιστεύομαι επέλεξα να κάνω την παραγγελία μου απο μαγαζί. Παράγγειλα το Moto G 2014 στα 199 ευρώ.

καλα εκανες,με γεια σου φιλε !

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ να σαι καλά!

Μια μικρή διόρθωση δεν είμαι άντρας αλλά γυναίκα! :-D

Χιλια Συγνωμη ! Δεν ηξερα καν οτι εισαι κοπελα...υπαρχει ενα θεμα , το κινητο σαν μεγεθος το εχεις δει απο κοντα ; Διοτι ειναι " βαρβατο" για 5αρα οθονη. Δηλαδη υπολογισε πιο μεγαλο απο GAlaxy S 4 απο οτι βλεπω εδω.

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6647&idPhone2=5125

Να φανταστεις εγω με 1.84 υψος με το ζορι το ελεγχα με το 1 χερι το GS 4 και τελικα πηρα το παλιο αλλα καλο Moto G ( το μικρο 4,5 ).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...