evoracing Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν έχω πειράξει κάτι... Δεν είναι τικαρισμένο και άμα το τικάρω μέχρι 3 έχει πάλι.
selianx Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν έχω πειράξει κάτι... Δεν είναι τικαρισμένο και άμα το τικάρω μέχρι 3 έχει πάλι. Το τελευταίο που μου έρχεται στο μυαλό είναι να κάνεις από τη διαχείριση συσκευών "Κατάργηση Εγκατάστασης" σε κάθε πυρήνα κάτω από το CPU, στο 1ο,2ο όταν σου λέει επανεκκίνηση πάτα όχι, στον τελευταίο πάτα ναι, μετά την επανεκκίνηση λογικά θα ψάξει πάλι να βρει τους πυρήνες, ίσως βρει τον 4ο μιας και φαίνεται στο BIOS.
dimitrisOP Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 τα έχω διαβάσει 3 φορές απο την ώρα που πόσταρες και δεν μπορώ να βρώ κάτι. οπότε υποθέτω οτι απλά δεν ισχύουν αυτα που γράφεις. εδώ είναι το αρχείο, βρές μου που λέει κάτι τέτοιο για να μην παραπληροφορούμε τον κόσμο. μάλλον θες να πείς για το absolut maximum, που είναι στα 1.55v, και όπως γράφει η intel outside of functional limits. όσον αφορά τα limits και όπως αυτοι τα θεωρούν, το μόνο που γράφει είναι: το οποίο ακούγεται περισσότερο σαν τρόπος να καλύψουν την μ***ακια που δέρνει τον καθένα να κάνει overclock χωρίς να προσέχει θερμοκρασίες κ.α οσον αφορά για το νερό που γράφεις, το πώς θα αντιμετωπίσεις την αύξηση της θερμοκρασίας δεν έχει να κάνει με τα volt, είναι τελείως διαφορετικό θέμα. για να το αναλύσω λίγο ακόμα, αυτο που γράφει η intel είναι οτι εφόσον περάσεις το vid του επεξεργαστή σου για περίπου 0.150v, δεν εγγυάται την σωστή λειτουργία του για μεγάλο χρονικό διάστημα. πράγμα δηλαδή αστείο, αν σκεφτείς τις δυνατότητες του Q6600 αρα ειναι νορμαλ να τον εχεις στα 1.5-1.55v? παω πασο τοτε
evoracing Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Το τελευταίο που μου έρχεται στο μυαλό είναι να κάνεις από τη διαχείριση συσκευών "Κατάργηση Εγκατάστασης" σε κάθε πυρήνα κάτω από το CPU, στο 1ο,2ο όταν σου λέει επανεκκίνηση πάτα όχι, στον τελευταίο πάτα ναι, μετά την επανεκκίνηση λογικά θα ψάξει πάλι να βρει τους πυρήνες, ίσως βρει τον 4ο μιας και φαίνεται στο BIOS. Δηλαδή πάω εδώ και πατάω uninstall σε κάθε πυρήνα και στον τελευταίο πατάω ναι στο restart? και το bios...
Luciddream Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 αρα ειναι νορμαλ να τον εχεις στα 1.5-1.55v? παω πασο τοτε νορμαλ δεν είναι όχι, αλλά ούτε τα 1.4v είναι κάποιο συγκεκριμένο όριο. βασικά ούτε τα 1.5v είναι συγκεκριμένο όριο. το μόνο όριο που δίνει είναι το 1.55v που εκει σου λέει οτι απο εκει και πέρα ΣΙΓΟΥΡΑ κάνεις "ζημιά" στον επεξεργαστή σου. At conditions exceeding absolute maximum(1.55v) and minimum ratings, neither functionality nor long-term reliability can be expected. Moreover, if a device is subjected to these conditions for any length of time then, when returned to conditions within the functional operating condition limits, it will either not function, or its reliability will be severely degraded. Although the processor contains protective circuitry to resist damage from static electric discharge, precautions should always be taken to avoid high static voltages or electric fields. @evoracing sorry για το πρίξημο, αλλα νομίζω είναι χρήσιμα και αυτα που γράψαμε
evoracing Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 @evoracing sorry για το πρίξημο, αλλα νομίζω είναι χρήσιμα και αυτα που γράψαμε Κανένα πρόβλημα καλέ μαθαίνουμε μαθαίνουμε
selianx Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δηλαδή πάω εδώ και πατάω uninstall σε κάθε πυρήνα και στον τελευταίο πατάω ναι στο restart? Screenshot_1.png και το bios... IMG_20140914_155533.jpg Ναι, δοκίμασετο, δε χάνεις τίποτα!
dimitrisOP Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 νορμαλ δεν είναι όχι, αλλά ούτε τα 1.4v είναι κάποιο συγκεκριμένο όριο. βασικά ούτε τα 1.5v είναι συγκεκριμένο όριο. το μόνο όριο που δίνει είναι το 1.55v που εκει σου λέει οτι απο εκει και πέρα ΣΙΓΟΥΡΑ κάνεις "ζημιά" στον επεξεργαστή σου. @evoracing sorry για το πρίξημο, αλλα νομίζω είναι χρήσιμα και αυτα που γράψαμε το θεμα ειναι να πιασεις ενα καλο oc με κατω απο 1.45v ειχα τον q6600 παλαιοτερα στα 4 δεν πηγε ποτε(πολυ κακο κομματι) ακομα και για τα 3.5 ηθελε 1.55+ οποτε τον αφησα και τον 950 τον εχω στα 4 με 1.31v
evoracing Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι, δοκίμασετο, δε χάνεις τίποτα! Τιτανομέγιστος ! τον βρήκαμε και τον 4ο! σε ευχαριστώ πολύ!! 1
Luciddream Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 το θεμα ειναι να πιασεις ενα καλο oc με κατω απο 1.45v ειχα τον q6600 παλαιοτερα στα 4 δεν πηγε ποτε(πολυ κακο κομματι) ακομα και για τα 3.5 ηθελε 1.55+ οποτε τον αφησα και τον 950 τον εχω στα 4 με 1.31v Συμφωνώ. όσο λιγότερα τόσο καλύτερα. και για τις θερμοκρασίες και όχι μόνο. εγώ είχα απόλυτα stable Q6600 για αρκετό καιρό στα 3.6 με 1.425v, με μητρική την Gigabyte DQ6-X38. μετά απο καιρό τα έδωσα σε κάποιον απο εδω μέσα, υποθέτω οτι ακόμα θα λειτουργεί η cpu. και στα 1.4v μου έπαιζε ακόμα και games χωρίς πρόβλημα, αλλα δεν ήταν stable σε intel burntest. (αυτό ίσως να ήταν και θέμα μητρικής και όχι cpu)
dimitrisOP Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Συμφωνώ. όσο λιγότερα τόσο καλύτερα. και για τις θερμοκρασίες και όχι μόνο. εγώ είχα απόλυτα stable Q6600 για αρκετό καιρό στα 3.6 με 1.425v, με μητρική την Gigabyte DQ6-X38. μετά απο καιρό τα έδωσα σε κάποιον απο εδω μέσα, υποθέτω οτι ακόμα θα λειτουργεί η cpu. και στα 1.4v μου έπαιζε ακόμα και games χωρίς πρόβλημα, αλλα δεν ήταν stable σε intel burntest. (αυτό ίσως να ήταν και θέμα μητρικής και όχι cpu) πιστευω για τον q6600 μεχρι τα 3.5-3.6 ειναι καλα γιατι μετα θελει ακριβοτερες ψυκτρες και καλο κομματι φυσικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα