Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν με την απόκτηση νέου επεξεργαστή είπα να τον ανεβάσω λιγάκι. Το σύστημά μου είναι αυτό της υπογραφής. Για ψίκτρα έχω μια κινέζικη στα 2200 rpm και κρατάει τον Q6600 σε απλή χρίση στα 31-32 και σε full 46~...

Σε θέμα με oc είμαι τέρμα άσχετος οπότε θέλω βήμα βήμα :)

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Λοιπό αυτά είναι... Αυτό που με παραξενεύει είναι πως λέει 2 cores.. Βέβαια δεν έχω κάνει ακόμα format (μετά), το task manager λέει ότι έχω ακόμα τον E6300...

vkF2WTC.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δωσε Skype να τα πουμε.και εγω τον ιδιο cpu εχω και μητρηκη και τον εχω παει στα 4ghz. 

ΣΤΑ 3,6 ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩ ΕΓΩ ΘΕΛΕΙ 1,6V

μάλιστα..... όταν αποφασίσεις μας λες στα πόσα ghz τον έχεις :P στα 3.6ghz πάντως με σωστό overclock παίζει άνετα στα 1.425v περίπου (ανάλογα και το κομάτι) υπάρχουν άπειρα guides μέσα στο insomnia.

επίσης τα 1.6v είναι απαγορευτικά για αυτη τη CPU. το προτεινόμενο όριο απο την intel ειναι 1.5v

Επεξ/σία από Luciddream
Δημοσ.

Ο τύπος ή μας τρολάρει ή ή ψάχνει άτομο να κάνει μαλαγανιές στο skype... Στο θέμα μας τώρα , πέρα από το αν είναι g0 ή όχι , έχει σημασία και σε τι κομμάτι έχεις πέσει. Άλλοι χτυπάνε 3.6ghz με λιγότερο από 1.5V , και άλλοι δεν μπορούν να τον σταθεροποιήσουν με τίποτα εκεί.Ένα θεωρητικά εύκολο overclock , είναι μέχρι τα 3ghz , πιθανόν να μη χρειαστεί καν να ανεβάσεις την τάση.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...