coniste Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Οχι, πιο idle δεν γινεται, αμα ηταν απο load θα ημουν υπερευχαριστημενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 φίλε μου τα idle ΔΕΝ μας απασχολούν κατέβασε το cinebench η το prime95 και ρίξε ένα τέστ οι μέγιστες θερμοκρασίες είναι που πρέπει να σε απασχολουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Ωραία ανέβασε και ενα απο full load να δουμε αν εχεις θεμα η οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coniste Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Ωραία ανέβασε και ενα απο full load να δουμε αν εχεις θεμα η οχι Εδω ειναι απο prime95 5 λεπτα ανοιχτο. Site: http://oi59.tinypic.com/4ibji8.jpg φίλε μου τα idle ΔΕΝ μας απασχολούν κατέβασε το cinebench η το prime95 και ρίξε ένα τέστ οι μέγιστες θερμοκρασίες είναι που πρέπει να σε απασχολουν. Προσπαθω να καταλαβω απο τα idle αν τρεχει κατι στραβα,διοτι η διαφορα με την stock ειναι 3-4 βαθμους σε idle παντα. Ειναι σωστο αυτο? Σε load εννοειτε ειμαι καμια 15αρια βαθμους κατω απο την stock. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Είσαι αρκετά ψηλά και δεν καταλαβαίνω τον λογο. Απο airflow πως τα πας ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coniste Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Οπως ειπα και προηγουμενως, την ψυκτρα την εβαλα κατω-πανω. δηλαδη αυτη τη στιγμη ο αερας της ψυκτρας βγαινει προς τα πανω αλλα δεν εχει ανεμιστηρακι το κουτι πανω να βγαλει τον αερα, μονο πισω εχω ενα, το οποιο ειναι και το stock, αλλα δεν βοηθαει την ψυκτρα (ετσι νομιζω τουλαχιστον) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 ίσως να φταίε και αυτό αλλά κάτι δεν πάει καλά. μπες στο bios και κλείσε το turbo έχω την εντύπωση ότι δίνει πολή τάση η μητρική σου για τα 3.5 εγώ χωρίς turbo έχω 1.285V. κοίτα τι εννοώ,μην κοιτάς το χρονόμετρο κάτω απλά άργησα να το ανοίξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coniste Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Το εκλεισα, ακριβως τα ιδια αποτελεσματα ειχα και παλι. Δεν πρεπει να φταιει αυτο αν και δεν εχω καταλαβει τι κανει ακριβως(εαν θες εξηγησε μου). Τι αλλο μπορει να φταιει? Στους ποσους βαθμους θα επρεπε να ημουνα...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 κοντά στους 40 κάτι θα έλεγα. με αυτή τη λογική δεν θα μπορείς να τον κλοκάρεις κιόλας,εχεις θερμοκρασίες που έβλεπα όταν τον είχα παει 4.2 με 1,35 βόλτ. είσαι σίγουρος ότι έχεις βιδώσει καλά την ψύκτρα; μου φαίνεται παράξενο η ereboss να τα πηγαίνει έτσι σε έναν τέτοιο επεξεργαστή,δηλαδή αν είχες 8350 τι θα γινόταν.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
+~CyBeR~+ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 μηπως να αφηνες την παστα για κανα 2 μερουλες να πατησει καλυτερα η ψυκτρα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coniste Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Αρχικα ναι, θα το αφησω λιγες μερες να δω πως θα τα παει. και μετα βλεποντας και κανοντας. Τι να πω πιστευω την εχω βιδωσει καλα, 2 φορες την εβγαλα και την ξανα εβαλα για να το ελεγξω αυτο. Ευχαριστω παντως για την βοηθεια εαν εμφανιστει κατι νεο θα ποσταρω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 βασικά θα σου έλεγα αφού μπήκες στον κόπο,αγόρασε μια prolimatech PK3 πάστα και βάλε αφου καθαρίσεις καλα επεξεργαστη και ψύκτρα απο την προηγούμενη. Σε μένα έχει κάνει τρομερες διαφορες απο τις κανονικές πάστες που έβαζα τόσο καιρό. Μονο στην Freezer μου δεν έχω αλλάξει πάστα γιατί απ το εργοστάσιο έρχεται με Arctic MX-4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
+~CyBeR~+ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 βασικα εχει δικιο ο απο πανω η παστα που εχουνε συνηθος με την ψυκτρα ειναι για πεταμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coniste Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Βασικα, πανω απο ολα, θα ελεγα να παρω ενα ανεμιστηρα για να τον βαλω στο πανω μερος του κουτιου. Ομως, το κουτι μου εχει εισοδους για βιδες στην διπλα θεση και οχι πανω ακριβως απο την ψυκτρα,θα κανει δουλεια ή καλυπτομαι με την πισω stock που εχω αυτη τη στιγμη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
+~CyBeR~+ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 αν καταλαβα εχεις αυτο το κουτι http://assets.vr-zone.net/13308/DSC_0020.JPGαν ειναι αυτο βαζεις ενα στην πισω θεση και εισαι κομπλε και κατι αλλο τωρα ποσους ανεμιστηρες εχεις στο κουτι ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα