john2gr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Έλα είναι και άχρηστος ο Total Biscuit εδώ πέρα. Βρες το σημείο που πετάγεται το ψάρι και πήγαινε πίσω. ΜΗΝ πηδήξεις γιατί όταν πηδάς καταστρέφεται η γέφυρα. Ναι, είναι δύσκολο παιχνίδι αλλά μην παίζουν κι οι άλλοι σαν καθυστερημένα. Είπαμε δηλαδή. 1
Elven_King Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Rick Dangerous 1 & 2, απορώ πως δεν έγινα ψυχοπαθής μετά από την ενασχόληση μου μαζί τους. Το πρώτο στον Amstrad 6128, το δεύτερο σε Amiga. 2
hawkpilot Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Voracidous the Invincible στο 3ο DLC (Sir Hammerlock's Big Game Hunt) του Borderlands 2. Στο OP8 μόνο με 2 salvador και 2 maya αντέχεται. 1
Moderators Praetorian Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 I see your meat boy and i raise you. Έχει πλάκα το παρακάτω βιντεάκι Σε παρόμοιο στυλ με το I wanna be the guy, αλλά κάπως πιο δίκαιο και με καλύτερα controls και μάλλον πιο fun (αν ξεπεράσεις το όλο θέμα με το σαδισμό και δεν είσαι μανιακός του 100%) είναι το 1001 spikes.
TheELF Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτο ειναι χειροτερο κι απο το Flappy bird!! Το flappy τουλάχιστον έχει μια ψευδαίσθηση του ελέγχου, δες και το qwop.( για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμηθούν οι παλιοί) 1
DeiX Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Εδω σφυρηλατηθηκε ο gaming χαρακτηρας μου (σε amstrad cpc 6128) Και εδω (μαζι με ολη τη σειρα που ακολουθησε μεχρι και το space ace στην amiga)
micos000 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτο ειναι χειροτερο κι απο το Flappy bird!! Τουλάχιστον έχει περισσότερες από μία πίστες και κάποια υπόθεση. Δεν είναι μόνο tap-tap-taptaptap-taaaap-aaaaarrrgggghhhh-@#$^#$!%$#^%^(!
AntonisKo Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Rick Dangerous 1 & 2, απορώ πως δεν έγινα ψυχοπαθής μετά από την ενασχόληση μου μαζί τους. Το πρώτο στον Amstrad 6128, το δεύτερο σε Amiga. Πω ρε φιλε ποσο πισω με πηγες τωρα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα