Sproctor Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Καλό βράδυ σε όλους! Εδώ θα ποστάρουμε για τις πίστες-παλούκια (και boss fights) που μας έχουν νευριάσει σε βαθμό αηδίας στα παιχνίδια που παίζουμε (και που έχουμε παίξει). Πίστες (και boss fights) που ό,τι και να κάνεις, όσο και να προσπαθείς, χάνεις συνέχεια, και κανείς δεν τις πέρασε ποτέ (βλέπε rage quit)! Ποστάρετε τις εμπειρίες σας και ΑΝ καταφέρατε ποτέ να περάσετε.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Red Orchestra 2 Heroes of Stalingrad . H πρώτη πίστα προπόνησης .δε περνιέται με τίποτα βασικά μόλις την πέρασα. Βασικά το παιχνίδι έχει τόσα πολλά bugs που δε μπορεί να παιχτεί Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2014 από BLuE_PaNtHeR
Dennisbest Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Boss fight: Alma από το Ninja Gaiden. Πολύ rage μέχρι να την καταφέρω . 1
GjokerR Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Τo δευτερο boss του Deus-Ex Human Revolution, εκτος και αν εχεις ξεκλειδώσει συγκεκριμένα skills, η έχεις συγκεκριμένα οπλα.
hurin Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Μην αρχίσω (120 ώρες για το 1ο playthrough στο Dark Souls, και ακόμα δεν έχω τελειώσει). 2
cpttony Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Eιχα κολλησει στο Arkham Asylum στον Killer Croc...Μετα απο καμια 25 προσπαθειες το περασα..Ααααα..και στο Αrkham Origins τον Deathstroke, επρεπε να ρωτησω στο insomnia για να τον περασω (ΛΟΛ ) Εεεε και μετα ερχονται κατι FPS του PS2!! Nα πρωτω μου'ρχετε το Brothers in Arms Road To Hill 30, 2 πιστες...Μια που επρεπε να ανοιξω δρομο (ριχνωντας κατι πασσαλους με εκρηκτικα) σε αλεξιπτωτιστες..και η τελευταια πιστα..την οποια δεν την περασα ποτε..ολο σκοτωνομου.Εεεε ρε εποχες ωραιων αγνων FPS(ποικιλιες απο ΒΠΠ παιχνιδιων και ολα ειχαν γεματο περιεχομενο, χωρις updates/bugs, γενικα καλοφτιαγενα-με μερακι γινονταν γι αυτο και κερδιζαν και φανς και λεφτα- ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΙΣΜΟΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ)..oχι σαν τα τωριναααα..αα..α
Moderators Praetorian Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Αν και πρέπει να είναι πάμπολλα τα παιχνίδια όπου σκόνταψα σε bosses και έκανα ώρες ή μέρες να τα περάσω, αυτό που θυμάμαι με περισσό μίσος είναι ο Moldorm (ο τεράστιος σκώληξ σε κλειστή πίστα όπου μπορούσες να πέσεις και σε τρύπες για insta-death) στο Zelda - A link to the Past. Ήταν πριν αρκετά χρόνια (προ δεκαπενταετίας και βάλε μάλλον) και ήταν τόσο καλό το παιχνίδι που ήθελα να το τερματίσω, αλλά στο συγκεκριμένο boss μου φάνηκε ότι ανέβασαν απότομα αχρείαστα τη δυσκολία και το αποτέλεσμα ήταν ragequit μετά από καμιά δεκαριά προσπάθειες και να παρατήσω το παιχνίδι.Σε πιο πρόσφατο παράδειγμα έχω το Fishbun στο bonus Master Cave του Ittle Dew. Και πάλι bullshit δυσκολία boss εντελώς αταίριαστο στο στυλ και είδος του παιχνιδιού (και στο gameplay του ως εκεί), αν και γενικότερα τo bonus cave ήταν εξάσκηση νεύρων. 1
ChRis6 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Smough & Οrnstein από το dark souls (solo) 1
zeniath Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Smough & Οrnstein από το dark souls (solo) Αυτό θα έλεγα και εγώ... Την πρώτη φορά, 4 ώρες, break για ύπνο, την επόμενη μέρα μετά από άλλη 1μιση ώρα τους κατάφερα και με άκουσε η γειτονιά. 1
Raikkonen86 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Timesplitters 2 Siberia στο ανωτατο επιπεδο... God Of War 3 τελικη μαχη με Zeus στο ανωτατο επιπεδο( προσωπικα μου πηρε 4 μερες να τον νικησω)
mixschino Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Contra. Όλο το παιχνίδι. Ήμουν 7 χρονών όταν το ξεκίνησα. Το τερμάτισα όταν έγινα 8. 2
micos000 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Παίξτε Super meat boy και μετά μιλάμε για δυσκολίες. 3
Dakonblackblade Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 I see your meat boy and i raise you. Έχει πλάκα το παρακάτω βιντεάκι 1
micos000 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 24 deaths στο stage selection... μάλιστα. Άντε μετά να φανταστείς τι θα ακολουθήσει! Βασικά αυτό έψαχνα αλλά δεν θυμόμουν πως λεγόταν και ανέφερα το αμέσως επόμενο. Το είχα καταφέρει μέχρι τη δεύτερη πίστα και μετά το σιχάθηκα.
AntonisKo Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτο ειναι χειροτερο κι απο το Flappy bird!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα