Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Samsung UE40H5000 : 2 HDMI, 1 USB.

Samsung UE40H5500 : Smart TV, WiFi Direct, 3 HDMI, 2 USB, LAN, και δυνατότητα εγγραφής.

Εάν χρειάζεσαι κάτι από αυτά, όπως για παράδειγμα το WiFi Direct ή τη δυνατότητα εγγραφής, τότε αξίζει.

Ευχαριστω για την βοηθεια! Δεν με ενδιαφερει κατι απ' αυτα. Αυτο που με καιει ειναι ο media player και η ποιοτητα εικονας σε fullHD. Την τηλεοραση την θελω για να βλεπω ταινιες μεσω εξωτερικου σκληρου δισκου (usb). Γι αυτο και το ερωτημα για τον ηχο DTS. ;)

Δημοσ.

Κι αν καποιος εχει την LG LB5610 ας μας πει αν διαβαζει ηχο DTS!

Sent from my iPhone using Insomnia

Στο ελληνικό site της LG έχει τα εξής μοντέλα LB5610: 32", 39", 42", 47".

Στις 32", 39", και 47" αναφέρει υποστήριξη DTS, ενώ στην 42" όχι.

Οι άλλες τεχνικές προδιαγραφές είναι ίδιες. Άρα κάτι δεν πάει καλά.

Κατέβασα λοιπόν το εγχειρίδιο χρήσης, και λέει *DTS : Depending on model.

Πολλοί παρέλαβαν την LG 32LB5610 την προηγούμενη εβδομάδα, άρα μπορούν να δοκιμάσουν.

Εγώ δοκίμασα demo trailers στην τηλεόραση της αδερφής μου και δεν κατάφερα να παίξω ήχο DTS.

Δεν ξέρω όμως εάν βγάζει ήχο DTS από την οπτική ψηφιακή έξοδο για εξωτερικό ενισχυτή. Πιθανώς όχι.

Δημοσ.

Δοκιμασα την LG 42LB5610 σε μαγαζι και δεν παιζει ηχο DTS.

Αποκλειοντας λοιπον την lg, ειμαι αναμεσα στις εξης δυο:

http://www.skroutz.gr/s/4867088/Samsung-UE40H5000.html

http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/SAMSUNG-UE40EH6030,99452,498527,511413.html?langId=-18#_CF_84_CE_B5_CF_87_CE_BD_CE_B9_CE_BA_CE_AC-_CF_87_CE_B1_CF_81_CE_B1_CE_BA_CF_84_CE_B7_CF_81_CE_B9_CF_83_CF_84_CE_B9_CE_BA_CE_AC

Τι προτεινετε;

Δημοσ.

Οπως προειπα, προσωπικα την χρησιμοποιω μονο για ταινιες που κατεβαζω, οποτε αυτο που με ενδιαφερει ειναι η ποιοτητα εικονας. Απ´ την μια η 6030 ειναι 200hz, οποτε εξ ορισμου η εικονα της θα ειναι εστω λιγο καλυτερη, απ´ την αλλη η 5000 ειναι πιο καινουριο μοντελο που σημαινει οτι μπορει να ειναι βελτιωμενη η εικονα της για ποικιλους λογους που δεν γνωριζω δεδομενου του οτι ειναι μοντελο 2 χρονων νεοτερο.

Δημοσ.

Η 6030 εκτός από τα 100Hz εγγενη 200cmr, έχει ένα αξιοσεβαστο χαρακτηριστικό. Είναι full array backlight. Για αυτό είναι τόσο παχιά πίσω. Πράγμα που της δίνει την δυνατότητα για ακριβεστερο backlight dimming. Έτσι η 6030 έχει παρουσιάσει τις καλύτερες επιδόσεις σε μαύρο. Στις ταινίες μαύρο και κίνηση είναι τα must have.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...