killmelater Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα παιδες.. Εχω ενα θεμα με το pc.. Λοιπον: 1=Οταν ανοιγω το pc βγαζει τα πρωτα γραμματα πχ. ram ok cpu ok κτλ κ κολλαει εκει (πριν το μπιπ δηλ.) Απο κει και περα κραταω το power κρατημενο για να σβησει κ το ξανα παταω, μπορει να ανοιξει κανονικα μπορει κ να χρειαστει να ξανα ξανα κανω το ιδιο.. 2=Πολλες φορες βλεπω οταν ανοιγει να ζοριζεται να φορτωσει κ αντι να φορτωσει σε 20 δευτ κανει 40 δευτ, 3= Εκει που περιηγουμε στο ιντερνετ κ ολα ειναι μια χαρα καθως κανω κλικ να ανοιξω ενα link πχ. δεν ανταποκρινετε κ μου βγαζει μπλε οθονη.. Αυτα... Και κατι τελευταιο εχω εγκατεστημενο το advanced system care το οποιο εχει προγραμμα παρακολουθησεις pc.. οταν ανοιγει ο υπολογιστεις δειχνουν ολα να δουλευουν φυσιολογικα αλλα.. cpu: απο 15% εως 60% ram:απο 30 εως 70% δισκος: ο δισκος πηγαινει 15% 100% 20 100% 0% 100% κανεi τρελα σκαπανεβασματα και μετα απο 3 λεπτα δουλευει με σταθεροτητα δικτυο: 20% εως 50% και λεω μηπως φταιει ο δισκος.. αυτα.. Τι λετε εσεις? Μποει καποιος να με βοηθησει?
darkheretic Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Ξεκινα απο εδω... http://www.insomnia.gr/topic/434908-bsod%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B9/
killmelater Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Eυχαριστω για το ενδιαφερον θα τα παρω με την σειρα σιγα σιγα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα