arc Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Όλα τα παρακάτω ειναι αληθή: Για να εμφανιστεί στο google απαιτεί μέρες ή και εβδομάδες (αν δεν εχει επισκεψιμότητα) Για να εμφανιστεί ψηλά στο google πρέπει να μελετήσεις και εφαρμόσεις SEO Δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να σου εξασφαλίσει 100% ασφάλεια απο αντιγραφή. Get used of it.
Luxx Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Παντως μερικα sites αποτρεπουν το δεξι κλικ, αν θυμαμαι καλα. Επισης που εδειξε οτι το blog εχει κατι προβολες απο Αμερικη. Πως γινεται να το ειδε καποιος, χωρις να το βγαζει η google; Ισως καποια αλλη μηχανη αναζητησης; Αν και νομιζω οτι το blogger ειναι της google;
arc Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Παντως μερικα sites αποτρεπουν το δεξι κλικ, αν θυμαμαι καλα. Ο μόνος τρόπος που κάτι δεν μπορεί να αντιγραφεί ειναι να μη βγει online. Αποδέξου το, ειναι πραματικότητα. Το κόλπο με το δεξί κλικ αντιμετωπίζεται πανεύκολα με απενεργοποίηση της javascript. Αν κάνεις κάποια πατέντα με flash/images μπορεί να δυσκολέψεις αρκετά περισσότερο τον αντιγραφέα, αλλά αυτά ειναι για πολύ μπασμένους/ψαγμένους/γνώστες του αντικειμένου. Αν και νομιζω οτι το blogger ειναι της google; Ακόμα νομίζεις; Χωρίς να εισαι login σε κάποια υπηρεσία της google (gmail, youtube, κλπ) πήγαινε στο site blogger.com
Luxx Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Θυμαμαι ενα site που ηθελε να πληρωσεις τις φωτογραφιες, δε σε αφηνε να κανεις δεξι κλικ καθολου. Βεβαια ο αλλος αμα θελει βαζει και ενα υδατογραφημα και τελειωσε η υποθεση..
arc Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν κατανοείς αυτό που σου γράφω ή προσπαθείς να με πείσεις οτι κάνω λάθος; Αν είναι το πρώτο, διάβασε ξανά τι εχει γραφτει. Αν ειναι το δευτερο, αντι να ανασύρεις αναμνήσεις, βρες και γράψε ένα link το οποίο απαγορεύει αποτελεσματικά τους επισκέπτες να αντιγράψουν κείμενο και παράλληλα να ειναι πρακτικό και αποτελεσματικό για τη δουλειά που θες να κάνεις (να ανεβάζεις άρθρα).
Luxx Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν κατανοείς αυτό που σου γράφω ή προσπαθείς να με πείσεις οτι κάνω λάθος; Αν είναι το πρώτο, διάβασε ξανά τι εχει γραφτει. Αν ειναι το δευτερο, αντι να ανασύρεις αναμνήσεις, βρες και γράψε ένα link το οποίο απαγορεύει αποτελεσματικά τους επισκέπτες να αντιγράψουν κείμενο και παράλληλα να ειναι πρακτικό και αποτελεσματικό για τη δουλειά που θες να κάνεις (να ανεβάζεις άρθρα). Το αποτελεσματικα ειναι υποκειμενικο.. Αλλες γνωσεις εχω εγω, αλλες εσυ.. Εγω τουλαχιστον με τα βασικα που ξερω δε μπορουσα να αποθηκευσω τις φωτογραφιες..
christzoykas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Κατα τ γνώμη μου καλύτερα να κανει WordPress blog ειναι λιγο πιο περίπλοκο αλλα θα εχει σίγουρα περισσότερες δυνατότητες και καλυτερη "υποστήριξη" απο τν εταιρία. Ρίξε μια ματια και δω http://WordPress.com Αποστολή από το GT-I8260 με τη χρήση Insomnia App
arc Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Το αποτελεσματικα ειναι υποκειμενικο.. Αλλες γνωσεις εχω εγω, αλλες εσυ.. Εγω τουλαχιστον με τα βασικα που ξερω δε μπορουσα να αποθηκευσω τις φωτογραφιες..ρε luxx το ερωτημα σου ηταν πως να μην μπορουν να αντιγραφουν κειμενα, ναι ή οχι; Τι γραφεις για εικονες; Για τα κειμενα αν δεν μπορεις να ανεβασεις flash, βαλε ενα plugin για απενεργοποιηση του δεξι κλικ αλλα ειναι αστεια προστασια για καποιον που θελει πραγματικα να παρει το κειμενο (περα απο το βρισιμο που θα φας γιατι το δεξι κλικ εχει και χρησιμες λειτουργιες) Η αντιγραφη εικονας που δεν εχει υδατογραφημα ειναι πιο ευκολη παιρνοντας screenshot.
Luxx Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Βλεπω σε πολλα blogspot εχουν πανω-πανω κουμπια με κατηγοριες. Πως γινεται να βαλω και εγω; Γενικα κανενα tutorial;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα