bill27 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 καλησπερα,θελω να μπουταρω τον σταθερο μου η/υ(αγορασμενος το 2008) απο usb για να τον κανω φορματαλλα δυστηχως δεν γινετε,διαλεγω στο boot options το usb κανω save και μετα ξεκιναει και μου γραφειremove disc or other media,press any key to restart.παταω ενα οποιοδηποτε πληκτρο και μου ξεκιναει τα γουιντοους,δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει....μηπως πρεπει να κανω καμια αλλη ρυθμιση στο bios??μηπως επειδη ειναι παλιος σχετικα δεν μπορει να μπουταρει απο usb???παντως το usb to bios το βλεπει.καποια λυση???ευχαριστω
bill27 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 εχω το recovery disc σε dvd και εκανα copy paste ολα τα αρχεια απο το ντιβιντι στα στικακι,εκανα λαθος?? σε λαπτοπ που εκανα το ιδιο μου δουλεψε
TheELF Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν είναι απαραίτητα λάθος αλλά πρέπει να είναι και εκκινήσιμο το usb εξαρχής για να δουλέψει αυτό. Μπορείς εδώ να δεις τα βήματα που χρειάζονται για να γίνει bootable το usb σου. http://hodgin.ca/2012/10/02/creating-a-uefibios-windows-7-usb-and-installing-to-gpt-partitions/ ή απλά χρησιμοποίησε κάποιο πρόγραμμα που περνάει το iso και το κάνει και bootable μόνο του όπως π.χ. το usb/dvd tool
bill27 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 για να σου δωσω να καταλαβεις το dvd μεσα δεν εχει αρχειο iso (λογικα εχει τα αρχεια που εχει μεσα το iso) αρα πως θα το κανω εκκινησημο??? υπαρχει μηπως κανενα προγραμματακι ευκολο που να μπορεις να εκκινησης απο το usb αν δεν το υποστηριζει το bios??? γιατι κατι τετοιο πιστευω πως συμβαινει.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα